User Tag List

Sonuçlar: MS KULLANIP SIKINTI YAŞAYAN- YAŞAMAYANLAR?

Katılımcı sayısı
44. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • MS KULLANIYORUM HİÇ SIKINTI YAŞAMADIM TAVSİYE EDİYORUM

29 65.91%
  • MS KULLANIYORUM MEMNUN DEĞİLİM KEŞKE ALMASAYDIM

15 34.09%
Sayfa 9/12 İlkİlk ... 7891011 ... SonSon
212 sonuçtan 153 ile 171 arası

Konu: MegaSquirt - MS YARDIM

gurcell - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evet haberi yokmuş ehehe yaklaşık 5 sene önce bende araştırmıştım hatta sipariş geçicektik başka bir ecu bulunca vazgeçtik
    I have been mentioned that mr menguverdi is not understanding what was written on the messages that we sent. Maybe he will understand this post, but i'm not sure.

Turkce meali, mengu kardesimiz once yazilanlari guzelce bir anlasa, hepimiz mutlu olacagiz...

bladerk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RCkid Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    herkes herkese saldırmış, arada bize de laf sokulmaya çalışılmış. bu sözler başkalarının aracılığıyla geldi bana ama sessizliğimi bozmadım. ama ortam bu noktaya, herkesin birbirine laf sokmaya çalıştığı noktaya gelirse alınırım ben de. neymiş yok beyni yakmışız yok bobini bozmuşuz. doğru ilk çalıştırmada problem yaşadık. hatta beyni bozduğumuzdan da şüphelendik. Korhan abiden rica ettik onlardaki haltech'i de denedik ama Allah'a şükürler olsun ne birşeye zarar verdik ne birşey bozduk. sadece arabayı orjinal coplarıyla çalıştırmak istediğimizden ve gerekli bilgiye ulaşamadığımızdan ve herşeyin bu sefer mükemmele yakın olmasını istediğimizden biraz geç kaldık. sonuç zaten ortada.

birisi çıkıp ağzı laf yaptığında çok güzel işler yaptığı kanısına varmak çok kolay. ben elektronikçiyim, 2-3 sene öncesine kadar arabalar ve araba elektroniği hakkında nerdeyse hiçbişey bilmiyodum, zamanla öğreniyorum ve öğrenmeye devam edeceğim. ama yapılan işlemleri gözlemlerken çok güldüm içimden, kimseye bişey söylemedim ben çok bilgili olduğumu filan iddia etmiyorum ama 2-3 sene için gözlemledim tabii kim neydi şimdi ne. ama görüyorum potansiyometrelerden ms'e de geçilse mantalite aynı
    telefonda da söyledim kardeşim aklından hiç sana laf sokuyum kötü bişey söyleyim geçmedi aklınızdan da geçmesin ben bi örnek verdim aynı sorunu 2 sinden de yaşama ihtimalin çok yüksek ama ms de olunca beyni sorunmu tutmak yanlış şeklinde ona kalırsa msle bobin yakanların sayısı senin hp sanıyı bile geçer o kadar diyim mustafacım sana sefiyorum pug grubunun yanıyo 2 yle 4 düşük amper lazım
    ECUTECH İstanbul

boosted_pug - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kop42 benim kimseye araba kanıtlamaya ihtiyacım yok çıkarım gazlarım rahatlarım ewime dönerim klavye başından millete laf sokayımda rahatlıyayım gibi bi ihtiyacım yok arabamı atmosferik yaptığımda yok yada atmosferik yapıp seni geçme gibi bi niyetim de yok para benim keyif benim bi turbo yapıyorum bi atmosferik yapıyorum tamamen kendi sapıklığım bana diyosun bi videon bile yok seninde bi videonu göremedim yada yarışlarda hepmi insan sorun yaşar dimi buda nekadar başarılı nekadar hatasız yapıldığını göstermezmi ya neyse akşam akşam uykum geldi yatıcam konu ms i sevenler sevmiyenler kop42 nin boosted_pug la olan sorunları die başka bi topic açarız

ingilizcen çok iimiş biraz daha okuda daha ii siparişler ver ozaman memnun kalırsın belki çok komiksin akşam akşam bide ingilizce post yazmışsın neyi kanıtlamaya çalışıyosun anlamış değilim gürcell in ingilizcesi upper advanced sewiyedir siz ne diyosunuz ulen felanmı

bu son postumdur lütfen admin arkadaşlardan ricam postlar editlenebilirmi telefonum ikinizdede war sıkıntıları ordan çözebiliriz (not: telefonum arızalandı salı günü alıcam)

kop42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ms e n zaman gectım sorunlar basladı mengu haklısın ama kurtulcaz yakında bakalım ozaman ne sorunlar cıkıcak. paranda senın bılgınde tecrubende malında ne yapıosan hıc umrumda degılkı senın bu ezıklıgınıde anlıyamadım bırının kötu duruma dusmesı veya sorun yasaması senı nıe bu kadar mutlu edıyor ? neden bılıomusun cunkı komplekslısın sen ıstyosuınkı herseyı ben bılıyım herseyı bana sorsunlar öle bı dunya yok ha sunu unutmadan sen tuner felan degılsın sadece montaj yapıosun ve yaptıgın montajlı arabalarıda arkandan sureklı bırılerı topluyor hep konusuluyor yazmak ısteyıp de ayıp olmasın dıe yazmıyan cok ınsan var ınan buna vıdeo olayına gırınce söleyım ben yıne drag mrag bısıyler yapıyorum sen arabanı korkudan cıkarıp hıc bı yerde gazlıyamadın ben allah ne verdıyse basıyorum bırde su benım arabamı yerden yere vurdun ya gel allah aşkınada bı bak bakalım ıtb nın havası nerden yanlıs emıyormus havayı bı bak bakalım gazla ondan sonra burda konus *** atıcak bı yer bulamayınca ınsanlar malını mulkune yada nebılım neresınden gozune batan yerı varsa ordan sarmayı denıyorsunuz ama öle bı olay yok.arabaya erkut bındı soner bındı forma uye bı suru kısı bındı sürdü gezdı görunce konuyu yazarlar zaten özgunun ankaraya gelmesını beklıyorum bastan yazıcak arabayı bırde ozaman bakarız aradkı farka sende musaıt oldgunda gel bı sur fıkırlerını tekrar yazarsın burda

ms dısına cıkıp arabaya laf söluosunda bu sene 2 tane draga gırdım konyadakında grupdakı en ıyı sure bendeydı seedıngde son kalkısımda baskı kendını bırakmaya baslamısdı ankarada ise noslu rc ıle kalktım degısık olaylar oldu bence *** atmadan once bı arastır ve o engın bılgılelerıne dayanarak yorum yaz 50 derece sıcak havada hıc bır sekılde kaputa soguk hava sokmadan ıtb lerın hem motor sıcaklıgı hemde dısarıdakı sıcaklıgı ıcıne cekerek yurudgunu dusun artı ms gıbı bı beyınle nasıl ayakda durdgunu dusunerek yorum yap banada bu kısımlardan sarmaya kalkma bence daha degısık yerlerden moral bozmaya calıs cunkı ben gecsemde gecılsemde hıc bır zaman moral bozmam benım ısım eglenmek benı baskalarıyla karıstırma 1000000 tane kupa olsa ne olmasa ne turkıye benı konussa nolcak konusmasa nolcak ben kazandgım paraya bakarım keyfıme bakarım
    et giren yere dert girmez.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gurcell Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    I have been mentioned that mr menguverdi is not understanding what was written on the messages that we sent. Maybe he will understand this post, but i'm not sure.

Turkce meali, mengu kardesimiz once yazilanlari guzelce bir anlasa, hepimiz mutlu olacagiz...
    allah cezani vermesin 11 sene ted ankarada oku, sonra boyle bozuk cumle kur yuh sana
    Guc;
    Bilgi ve Tecrubedir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı khan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    allah cezani vermesin 11 sene ted ankarada oku, sonra boyle bozuk cumle kur yuh sana
    Haydaa, hoşgeldiniz sayın müdür muavinim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mengü sen ciddi anlamda okuduğunu anlamakta güçlük çekiyorsun. Senin cidden bir ezikliğin var bana karşı. Seni adam yerine koyduğum için cidden üzülüyorum. Ne siparişi arkadaşım ben bir şeyin siparişini vermedim, bendeki ms 2.2 daha sen MS siparişi vermeden , 2008 yılının başında alınmış bir MS. Hatta içinde msns extra bile vardı, ki msns ekstra board'un neler yapabildiğini www.megamanual.com internet sitesinden okuyabilirsin. Ben orada bu bokun neler yapabildiğini okudum biliyorum ki satın aldım. Sonuçta istediklerimi karşılamadı. Ben senin yaptığın gibi hebele hübele diye araba yapmıyorum, en az 30 gün bir arabanın projesini yapıp ondan sonra işe başlıyorum. Param da var, pulum da var, istediğim arabalara, istediğim parçaları alıp binebiliyorum, bende bilirdim Haltech alıp takmayı, ama istemedim, çünkü bir kere bir Megasquirt ile yürüyen bir araba yapmak istedim, ve bu işi Erkut'un yapmasını, onun para kazanmasını istedim. Gene sen okuma anlama sorunlu olduğun için atlamışsın, benim arabanın MS ile çalışmasında bir problem yok. Ben selenoid kontrolü, egt correction, 2. map , Coil on Plug da istedim, bunlar OLMADI . Şunu bil, seninle sırf yüzyüze olduğu için ve seninle uğraşmamak için buraya yaşadığı sorunlarını bana söyleyen kaç kişi var. 2 tanesi P.M bile attı bana, ama ben bunları buraya yazmayacağım, çünkü senin işini bozmak istemiyorum, bu güne kadar kimsenin ekmeğine kıl dökmedim, işini bozmadım Allah'ıma çok şükür. Burada daha önce yapılmış olan Jantımı satsam senin arabandan alırım tribine de hiç girmek istemiyorum, sen git kumunda, pardon megasquirt havuzunda oyna, biz de iyi giden arabalar yapalım, keyifle binelim olur mu güzel kardeşim? Sen kal sağlıcakla, hep mutlu ol, hep helal paralar kazan, keyifle yaşa, benim de karşıma çıkma, sen mutlu ben mutlu yaşayalım tamam mı?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şunu bil, seninle sırf yüzyüze olduğu için ve seninle uğraşmamak için buraya yaşadığı sorunlarını bana söyleyen kaç kişi var. 2 tanesi P.M bile attı bana,
    Güzin ablacığım bu akşam oyuncaklarımı gönderiyorsun değilmi? Bak yoksa bende seni posta gazetesine tan gazetesine falan şikayet ediveririm demedi deme.

Not: Birdaha guğgıl transleytte birşeyleri çevirip çevirip buraya yazma fena kafa bulurum..
    Hakikat aramakla bulunmaz ancak bulanlar hep arayanlardır. / Bayezid i Bistami

--..-.----.-..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aha bide abla oldu. Bari güzin Amca deseydin... Alınca yollayacağım oyuncaklarını

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dua et kıllı böürlü teyze falan demedim..
    Güzin abi olurmu ulen.. Jargona aykırı..

--..-.----.-..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dur be Güzin abla falan deme, MS ile sorun yaşayan derdini bana anlatçek ondan sonra. Sevgili Güzin Abla, benim MS ile megatune'da ignition cut yapamadık, sevgili güzin abla, Warm Up Enrichment'lerim çalışmıyor, ben neyi eksik yaptım vb. gibi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı merruse Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Güzin ablacığım bu akşam oyuncaklarımı gönderiyorsun değilmi? Bak yoksa bende seni posta gazetesine tan gazetesine falan şikayet ediveririm demedi deme.

Not: Birdaha guğgıl transleytte birşeyleri çevirip çevirip buraya yazma fena kafa bulurum..
    Yolda 150 kn süratle gelirken ipad üzerinden hızlı hızlı yazdım onu. Future Clio Symbol Tense bir kerem o...

mechano
    Misafir
    Merhaba arkadaşlar,

2007 den beri Megasquirt kullanıyorum, çok değil aslında 30 bin kilometre falan kullandım ama memnunum.
    2 litre 16V 9A kodlu Volkswagen motoruna kurdum

Ms1 V3 kartı extra kodu, Ford bobini ile waste spark kullandım, o zaman en son versyon buydu.

Ms runs forumundaki mesajım:
    http://msruns.com/viewtopic.php?f=88&t=22526

Bence Ms okumaktan bıkmayan, herşeyi kendi yapmak isteyen arkadaşlar için,
    karbüratörden, K-jet ten EFI ye dönmek için güzel,
    bence de Can-Bus, vanos vs. olan arabalar icin çok uygun değil (gerçi MS3 de can-bus uyumu da olacaktı ne oldu bilmiyorum).

1 2 ay ben de sağ koltukta laptop ile gezdim, log aldim vs. ama bu da bu isin guzelligi bence, hem de öğrenmiş oluyorsunuz.
    Problem yaşamadım mı yaşadım, "closed loop idle kontrol" meretini bi turlu ayar edemedim, geri open loopa dondum.

Bobin süren VB921 denen mosfeti yaktim (kablaj hatası, benim suçum)

Fuel ve Spark map ile çok debelenmedim, bir arkadaşımdam wide band lambda sensör emanet alıp ayarladim ve birdaha da duzeltmeye gerek kalmadı.

Eren B.

vkarayel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı G R Unique Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar GRU'ya MS almayı düşünüyorum ama yardıma ihtiyacım var. daha önce FIC aldım ama olmadı. MS alırsam da aynı şey olcak mı diye korkuyorum, MS in de hangi çeşidini alacağımı bilemedim.

yardımlarınıza ihtiyacım var..

GRU ne diye soran olursa;

http://www.techturkey.com/forum/otomobilleriniz/5613-turbo_rover_25_gru.html
    Senin ilacın budur...
    http://www.gb-ent.com/index.php?opti...hk=1&Itemid=26
    230 paund da orjinal harness'e uydurmaya artı 3 bar map sensore veriyosun ...Böylece Orjinal beyni söküp saniyeler içerisinde bunu takabiliyosun.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı vkarayel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Senin ilacın budur...
    http://www.gb-ent.com/index.php?opti...hk=1&Itemid=26
    230 paund da orjinal harness'e uydurmaya artı 3 bar map sensore veriyosun ...Böylece Orjinal beyni söküp saniyeler içerisinde bunu takabiliyosun.
    Bizde bunu söylüyoruz zaten kaç gündür

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bizde bunu söylüyoruz zaten kaç gündür
    İngilizce falan yazınca anlayaymışız pardon..

--..-.----.-..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı merruse Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İngilizce falan yazınca anlayaymışız pardon..
    Yürü git pis Ms'ci seni.. Utanıyorum senden..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hahahaha. M3 e MS takmayı deneyerek zaten yeterli bir geyiğin altına imza attın. Utanma konusunu karıştırma bence. .

--..-.----.-..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    M3'e ms taksak mı aceba dedim, sonra vazgeçtim. Bu 3 ay önce idi

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)