ihale bana kaldı yanı 8 kısıyı cektı kenara onur memnun degıl dedı :) ya nazıf arkdasların cevremde 3 4 kısıye daha ms yaptılar ben degılım memnun onlarda degıl ya bızde sorun var ya sızde ozaman yada ms de ??????? konusmaya gelınce mangalın ustunde kul bırakılmıyor anahtar teslım fıyat su denılıyor bı marıfetını göremedık neyse derın konular ama ms konusunda ıhaleye bana bırakmanıza gerekyok ha bırakıyosanızda bırakın detaylı konusmaya baslarsam ısım vererek tek tek baya karısır ortalık o yuzden sımdılık herkez kendı ecusuyla sorun yasıyana kadar sussun :icon_tup:
he bıde su var sureklı bı onura böle alltan carpalım lafı. geldı burda *** attı kötuledı gıttı hesabı yaptı ıhale bende kalsın seklı var ama özgun bıle onaylamıyor bu ecuyu adam bu işin üstadı yazıyor anlatıyor adam bıkmıskı artık burdakı sacmalıkdan gelıp konuyu okumuyor bile neyse sizin bildiginiz size dogru benım bıldıgım bana dogru ankaraya yolunuz dustugunde lutfen mesaj atın arayın benı ben sızı tek tek ms yapılan araba sahıplerıyle konusturcam :icon_tup: