çok teşekkür ederim bunları duymak herşeye değiyo biz ne yaptık sadece ecu montajı değil aracın eksiklerini de giderdik ki sorunlar baş göstermesin turbo sağlam kaçak yok water cooler döşeli herşey sağlıklı oluyo
bu arada bu TRde üretilen board devri biteli aylar yıllar oluyo mengü halen öyle bişeyin varolduğunu sanıyo sanırım tolga ve gökhan şu an TR distribitörü olarak grippo kardeşlerle anlaşma yapmış olup boardları oradan temin etmektedir Tr den destek istendiğinde direk gösterilmektedirler bilginize
onlar olsun ben oluyum kaçak göçek bi iş yapan yok o bilinsin öncelikle herşeyin faturası gümrük girişleri müşterilere kesilmiş olan bedeller mevcut yani adam gibi vergimizi ödeyip bu işi yapıyoruz diğer yapanlar da dikkat etsinler bigün biri ihbar ederse başları çok kötü yanar şu an tr üretimi board yok herkes güzel güzel vergisini ödeyip işini yapıyo
ha ben yine de kolay kolay buradan falan yapmıycam bu işi bigün biri gıcık oldum ms kötü tribine girmesin haltech bağlayıp bobin yakıyolar bobin kötü :) ms bağlayıp bobin yakıyolar ms kötü bayılıyorum bu yorumlara