MS KULLANIYORUM MEMNUN DEĞİLİM KEŞKE ALMASAYDIM
Boost Up, C4VTR, CasabLanca, cetinkaya55, kop42, MeRtCaN, Oz`, SONE-R 11 37.93%
anketin başlığını değiştirelim başka bişiler yapalım mesela ms i sewenler ms i sewmiyenler yapalım ms kullanıyorum keşke almasaydım memnun değilim yapmasaydık alıpda kullanmadan yada hiç ilgilenmeden belkide ms i eline bile almayan bilgisayara bağlanmış ms in menüsüne bile girmemiş arabasındaki ms i çalışırken bile görmemiş adamlar nasıl oluyoda ms i kullanıp memnun kalmıyosunuz ben anlamış değilim bide kullanılan oy sayısı 11 ordaki isim sayısı 8
yazmıyım yazmıyım diyorum kimseye sataşmıyım diyorum ama kusura bakmayın duramıyorum
gürcell demişki allah razı olsun arabam boncuk gibi oldu ama hiç memnun değilim 1600 lira verdim ms1 v2.2 aldım üzerine ms2 olmuyo extra board çalışmıyo vs. gürcell senki m3 turbonun üzerindeki tsi ayarlıyan adam değilmisin yani bu işlerden anlıyan adam değilmisin hatta oraya uzzzzzzuuuuuuunnnnnnn bi liste koymadınmı fiyatlarını tek tek yazmadınmı yok halltechmi alsam bilmemnetech mi alsam die kendin araştırmıyomusun allaha şükür ingilizcen var hangi boardın ne olduğunu üzerindeki extralarını ms1 in ne olduğunu ms2 nin ne olduğunu ms1 in 8mhz lik işlemcisinin vasat olduğunu belkide elindeki boardın tr de üretilmiş olduğunu bilmiyomusun biliyosun hem bunları biliyosun hem arabam boncuk gibi oldu diyosun hemde ben memnun değilim çok para verdim bi işe yaramıyo diyosun bu ne perhiz ne lahana turşusu ondan sonrada bunlardan da ms mi suçlu oluyo ?
kop42 onur seni hiç tanımam etmezdim taki ben arabamın topicini açtığım sende bana ordan gider yapıncaya kadar bana ordan gider yaptın yaptın ms aldıkdan sonra yine bana msj atan mete ustanın oraya gelen sen değilmiydin şu pin nereye bağlancak bu sensörün hangi ucundan sinyal alıcaz tacho nasıl çalışıcak die soranda sen değilmiydin şimdide geldin bana tecrubemi mi sorguluyosun ben ozaman bile senden bilgimi esirgemedim hadi onu geçtim ms tr yi banladığında sen değilmiydin ben kopyaladım ulen ms i warmı bi problem die burdan yazan madem boktan neden kopyalıyosun millete boktan malzemeler satıyosun?
neyse bu işler para çokomel ilişkisidir parası olan gitsin profesyonel standalone alsın parası az olanda daha ucuz opsiyonlara baksın yapabilecek bişi yok kullanıpda sıkıntı yaşıyanlara sewe sewe yardım edebilirim
saygılar ii geceler