User Tag List

Sonuçlar: MS KULLANIP SIKINTI YAŞAYAN- YAŞAMAYANLAR?

Katılımcı sayısı
44. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • MS KULLANIYORUM HİÇ SIKINTI YAŞAMADIM TAVSİYE EDİYORUM

29 65.91%
  • MS KULLANIYORUM MEMNUN DEĞİLİM KEŞKE ALMASAYDIM

15 34.09%
Sayfa 7/12 İlkİlk ... 56789 ... SonSon
212 sonuçtan 115 ile 133 arası

Konu: MegaSquirt - MS YARDIM

boosted_pug - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    MS KULLANIYORUM MEMNUN DEĞİLİM KEŞKE ALMASAYDIM
    Boost Up, C4VTR, CasabLanca, cetinkaya55, kop42, MeRtCaN, Oz`, SONE-R 11 37.93%

anketin başlığını değiştirelim başka bişiler yapalım mesela ms i sewenler ms i sewmiyenler yapalım ms kullanıyorum keşke almasaydım memnun değilim yapmasaydık alıpda kullanmadan yada hiç ilgilenmeden belkide ms i eline bile almayan bilgisayara bağlanmış ms in menüsüne bile girmemiş arabasındaki ms i çalışırken bile görmemiş adamlar nasıl oluyoda ms i kullanıp memnun kalmıyosunuz ben anlamış değilim bide kullanılan oy sayısı 11 ordaki isim sayısı 8

yazmıyım yazmıyım diyorum kimseye sataşmıyım diyorum ama kusura bakmayın duramıyorum

gürcell demişki allah razı olsun arabam boncuk gibi oldu ama hiç memnun değilim 1600 lira verdim ms1 v2.2 aldım üzerine ms2 olmuyo extra board çalışmıyo vs. gürcell senki m3 turbonun üzerindeki tsi ayarlıyan adam değilmisin yani bu işlerden anlıyan adam değilmisin hatta oraya uzzzzzzuuuuuuunnnnnnn bi liste koymadınmı fiyatlarını tek tek yazmadınmı yok halltechmi alsam bilmemnetech mi alsam die kendin araştırmıyomusun allaha şükür ingilizcen var hangi boardın ne olduğunu üzerindeki extralarını ms1 in ne olduğunu ms2 nin ne olduğunu ms1 in 8mhz lik işlemcisinin vasat olduğunu belkide elindeki boardın tr de üretilmiş olduğunu bilmiyomusun biliyosun hem bunları biliyosun hem arabam boncuk gibi oldu diyosun hemde ben memnun değilim çok para verdim bi işe yaramıyo diyosun bu ne perhiz ne lahana turşusu ondan sonrada bunlardan da ms mi suçlu oluyo ?

kop42 onur seni hiç tanımam etmezdim taki ben arabamın topicini açtığım sende bana ordan gider yapıncaya kadar bana ordan gider yaptın yaptın ms aldıkdan sonra yine bana msj atan mete ustanın oraya gelen sen değilmiydin şu pin nereye bağlancak bu sensörün hangi ucundan sinyal alıcaz tacho nasıl çalışıcak die soranda sen değilmiydin şimdide geldin bana tecrubemi mi sorguluyosun ben ozaman bile senden bilgimi esirgemedim hadi onu geçtim ms tr yi banladığında sen değilmiydin ben kopyaladım ulen ms i warmı bi problem die burdan yazan madem boktan neden kopyalıyosun millete boktan malzemeler satıyosun?

neyse bu işler para çokomel ilişkisidir parası olan gitsin profesyonel standalone alsın parası az olanda daha ucuz opsiyonlara baksın yapabilecek bişi yok kullanıpda sıkıntı yaşıyanlara sewe sewe yardım edebilirim

saygılar ii geceler

kop42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    neyse bengüüüüüü ben yazarım ama cok ortalık karısır ıstersen yazmıyım ama sen daha arabaların kac sılındır calıstıgını ayırt edemıycek kadar cahılsın hatırlıyormusun kırmızı renklı bmw yı ????? gelmıstın bızım oraya patırdıyor dıe sana bu araba 3 sılındır calısyor demıstık ??????????????????????sılındırlerını kontrol et demıstık sende mapını netten ındırdım olmadı demısdın neyse kardesım sana hayırlı aksamlar ben cıddı yazarım cıdden yazarım ne bırını bırakırım ortada ne baska bısıy gecmıse bı donerım kımse kalmaz ortada o yuzden benle hıc gırmek muhabete sen hala pıgy backle ems karsılastırmaya devam et sana hayatında basarılar saol varol selametle

artı ben kımsenın garajına gelmedım gıtmemde bunu unutma bırının ısı vardır onun yanında gelmıssımdır sana msnden sordum..senın konundada sana laf carmadım sana laf sölenen konu oem debrıyajla turbo yaptım 250 hp oldu baskı balata kacırmadı konusuydu ıyı hatırla sen hala 250 hp araba yapıp orjınal baskı balata kullanabılcek bılgıye sahıpsın hala nato kafa nato mermer gıdıyorsun bılgılerını senın hıc bır zaman ne sorgularım nede öle bı seye luxum var bu kasıntını anlamıyorum neden bu kadar gerıldın sen daha ms map yapamaz netten ındırırken burda laf aattın ozgun bın kusur hp lık supra yazıyodur baskası bılmem kac hp lık arabayı tune edıo ama kımse senın kadar kasılıp şişmiyor bu ısı yapan sadece 3 5 kısı degıl kımse kendı bulunmaz hınt kuması sanıp burda kasılarak yazmasın kardesım

eskıden ınsanlar sanayıde catır catır para harcıyordu ama neye harcagını bılmıyordu mıllet uyandı sımdı yapılan ısı vs sorguluyor sızınkıde o hesap uyandı kardesım mıllet uyandı
    et giren yere dert girmez.

bladerk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yuh yaa konuya bak *** atan atana bazı arkadaşların sorununu derdini çok iyi bildiğimden cvp bile vermiycem o onların şerefiyle alakalı bi mesele belki bu ecuyu biraz tanımak gerekiyodur ms yaptığım araç sayısı 18 2 si benim aracım teki 1.5 sohc vtec exden dönme tüm tesisatını çektim v2.2 edis 1 output vtec için
    diğeri konya draglarına girdiğim 1.6 sohc vtec v3 yapmaya zaman bulamadım bu da v2.2 edis 4 olutputlu
    yaşadığım bi sorun var mı ex i babamlara verdim 4 aydır yazlıktalar araçta aynı zamanda sıralı lpg var 11 cr sıkıştırma bu araba yolda afyon köroğlunu tırmandı ardından deniz seviyesine indi aylar sonra geri geldi yaşadığı sıkıntı sıfır diğer 1.6 sohc vtecim yine tek marş çalıştı gayet güzel gidiyo sağlıklı yeni yaptığım için zamana bırakalım bakalım bi tane sorun çıkıyo muyuş

diğer yaptığım araçlardan tek geri dönüp sıkıntı yaşaayan gürcellin aracı oldu o da 2.2ye yapılan eklentiler v2.2 eklentiyi sevmiyo bu bi gerçek bunu yazıyorumki çok eklentili bi versiyon düşünen insanlar v3+ ları tercih etsinler
    özgün o gün de sele de aynı şeyi tartıştık bu ecu bildiğin lpg ecusu gibi tak bağla araba yola çıksın gayet sağlıklı ama bişeyler ekleyim dersen bazı transistörler sapıtıyo v3 de o tarz sorunlar neredeyse yok gibi

bakın bi ms sağlıklı çalışmıyosa hatayı ecunun toplanış şeklinde araca monte ediliş şeklinde arayın ve sorunuzun çözümü şu olmasın ms kötü bitti

çözün ya da çözdürün anlamayan adamlardan yardım almayın çünkü onlar da bilmiyo ne yapsınlar kendi yaptılarınızı sorgulayın başta çift ecu çaıştırıyosanız herşeyi doğru düzgün ölçün bu kadar basit diğer araçlardan sorun yaşayan her kimse yazsın kardeşim (benim montajlarımdan) buyursun desniki şu sorun oldu daha geri dönen kimse olmadı allaha şükür ve ben ms fabrikasıyla ortaklığım da yok ister ms ister haltech ister motec ne montajı yaptıysam arkasındayım safcden ms e sinyal kablolarını paradan kaçmaz adam gibi bağlarsan relay boardlarını adam gibi yaparsan bi boka benzer bu şey bu arada bizim tolgaların abd satışı tr satışlarından çok daha yüksek bu adamlar niye böyle sorunlar yaşadık diye geri dönüş yapmıyo neyse ben bi karar aldım tech den kimseye ms yapmıyorum ne olur ne olmaz adam sana gıcık oluyo ms e *** atıyo anlamıyorum
    lütfen bigün tesisatıdaki bi sorunu giderdiğim olsun aracına piggyback standalone turbo timer ampül cam düğmesi v.s. bişey monte ettiğim olsun kim olursa ulu orta yazsın şundan rahatsız oldum ya da beğenmedim gibisinden

yani niye böyle işlerle uğraşıyımki garanti veriyorum anahtar teslim yolluyorum o kadar sorunlu dandik bişey olsa ben hondalarla haşir neşir zaten geyet mutlu mesut yaşıyorum niye başımda dert alıyımki yıllardır yatıp kalktığımız p28 le neysem bunla da oyum yarın söker obd1 devam ederim takacağım bi ecu bi distribitör ya da haltech modasına uyarım beceremezsem ne olacak o ecu kötü mü telefonla bile tarif edip erinmeyip montaj yaptırıyoruz sorun çıkmıyo sizde niye çıkıyo
    mengü mertol abi gibi arkadaşlardan da aynı tepkiyi bekliyorum techden kimseye ms yapmayalım ya da satmayalım ilerde haltech wems omex dta ve benzeri ünitelerdeki sorunları okuruz burdan boşverin
    ECUTECH İstanbul

bugra
    Misafir
    ben bu işlerden fazla anlamam. ama ms le simdiye kadar draglarda derece almıs arkadasların simdi ms i kotuluyo olması bana garip gelio. bu ne perhiz bu ne lahana tursusu? simdimi biseylerin farkına vardınız??

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bugra Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben bu işlerden fazla anlamam. ama ms le simdiye kadar draglarda derece almıs arkadasların simdi ms i kotuluyo olması bana garip gelio. bu ne perhiz bu ne lahana tursusu? simdimi biseylerin farkına vardınız??
    buda bana heralde bugra kötuluyorum arkdas fıkırlerımı sölememden neden bu kadar rahatsız oldu mıllet anlamıyorum ms ıse yaramıyor işte daha fazlası varken neden azıyla yetıneyım ben basska bır ecuyla daha cok seyler cıkacagına ınanıyorum bunu bı ben sölemıyorum kullanan herkez söluyor neyı sızı kastı bu kadar ıslerınımı etkıledı arkadaslarınızın satıslarımı dustu paramı kazanamaz oldular ???? bumu kastı mılletı anlamıyorum madem konu acılmıs sormus konu sahıbı nasıl bır ecu dıe fıkırlerımızı söledık tartıstık ustune hala neyın karmaşasını yasıyorsunuz yok söleydı yok böleydı neyın kafasında mıllet anlamıyorum tıcaretımı dustu bu ısın işlerinizimi baltaladık kardesım

gurcell - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı boosted_pug Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    MS KULLANIYORUM MEMNUN DEĞİLİM KEŞKE ALMASAYDIM
    Boost Up, C4VTR, CasabLanca, cetinkaya55, kop42, MeRtCaN, Oz`, SONE-R 11 37.93%

gürcell demişki allah razı olsun arabam boncuk gibi oldu ama hiç memnun değilim 1600 lira verdim ms1 v2.2 aldım üzerine ms2 olmuyo extra board çalışmıyo vs. gürcell senki m3 turbonun üzerindeki tsi ayarlıyan adam değilmisin yani bu işlerden anlıyan adam değilmisin hatta oraya uzzzzzzuuuuuuunnnnnnn bi liste koymadınmı fiyatlarını tek tek yazmadınmı yok halltechmi alsam bilmemnetech mi alsam die kendin araştırmıyomusun allaha şükür ingilizcen var hangi boardın ne olduğunu üzerindeki extralarını ms1 in ne olduğunu ms2 nin ne olduğunu ms1 in 8mhz lik işlemcisinin vasat olduğunu belkide elindeki boardın tr de üretilmiş olduğunu bilmiyomusun biliyosun hem bunları biliyosun hem arabam boncuk gibi oldu diyosun hemde ben memnun değilim çok para verdim bi işe yaramıyo diyosun bu ne perhiz ne lahana turşusu ondan sonrada bunlardan da ms mi suçlu oluyo ?
    Mengü senin bu sinirin ne? Ne bu derdin? Birileri senin para kazandığın iş ile ilgili eleştri yapınca neden böyle gaza geliyorsun bana bir anlatsana?

Sen önce MS satıp ayar yapıyorsun falan ya, önce bir yazılanları oku ve anla. Ondan sonra yaz. Hem senin derdin sürekli birilerine laf çarpıtmak. Hele M3'üme kesinlikle ağzını açma, ben bir konuşmaya başlarsam çok üzülürsün Mengü. Aracın tarafımca sorunları düzeltilip "adam gibi yürüyen" bir hale geldikten sonra nasıl yürüdüğünü bilen biliyor. O yüzden beni konuşturma.

Öncelikle şu başlık altında MS ile yaşadığı problemleri SUBJEKTİF olarak ve 1. elden anlatan tek ben varım. Ayrıca buna rağmen oy da vermedim, çünkü MS'i beğendim yada beğenmedim durumunda değilim.

Ben ne demişim : "Ben direkt olarak şunu ekleyeyim, tamam ms güzel falan filan, ama bende ms'den illallah demek üzereyim." Yani İllallah demek üzereyim. Bu ne demek? Ms kötü mü demek? İllallah demek üzereyim demek ile Tuu-kaka arasında dağlar kadar fark vardır.

Öncelikle Ms'in ayarında, kayarında bir problem yok. Çünkü ayarı da yok. Base bir şey yaptık, uygun bir vakit yazacağız, keza daha önce ms2 işlemci varken ayarladık, araba yürüdü. Hatta hatırlayanlar olursa resimlerini bile paylaştım ayar yapılırken

Ben bu işe başlarken nasıl başladım? "Nos kontrolü, boost kontrolü , Coil On plug, 2. map ile barometric correction , egt sensörü bağlantısı ile correction" gibi isteklerim oldu. Bunların yapılabileceğini okudum, Erkut'tan istekte bulundum ve yapılabileceğini söyledi. Bu arada Mengü benim ingilizcem ehh biraz iyi, sanıyorum Ted Koleji mezunu olmamın yararı vardır. 11 sene ingilizce gördük de...

Sonrasında benim ms'de sürekli sorun çıktı.Bir kere benim MS "TÜRKİYE"'de Gökhan veya Tolga arkadaşlarım tarafından üretilmiş bir board değil, halis muhlis 2 (İKİ) sene önce, yani Tolga ve Gökhan bu işe girmeden önce yurtdışından alınmış bir board. (Sanıyorum o zamanlar sende MS ile uğraşmıyordun Mengü).

Benim MS ile ilgili yorumlarım arabanın yürümesi ile alakalı değil dikkatinizi verirseniz... Benim yorumlarım, MS'in benim isteklerimi karşılayamaması oldu. İlk başta GÜZEL İNGİLİZCEM ile okuyup yapılabileceğini gördüğüm bir çok şeyin yapılamaması (ms in sorunu bu, Erkut,Tolga xyz'nin değil) beni MS'e karşı biraz yan bakmaya sürükledi o kadar. Fakat benim isteklerim dışında sadece EDIS ile yürüyecek bir arabada MS sorunsuzca çalışır. Keza bende de şu anda EDIS ile araba yürüyor.

Ben gidip Erkut veya Gökhan veya Tolga'dan MS ile alakalı hiçbirşey satın almadım. Ne board aldım, ne işlemci. Ahanda arkadaşlar benim mallarım bunlar. Bakın bunların içindekilere bakın, benim isteklerim bunlar bunlar bunlar dedim. Adamlar da yapabileceklerini yaptılar. Konu sanki yok Erkut yapamadı, yok Türk üretimi board kullandın ondan böyle gibiye dönmüş MENGÜ senin sayende, yok öyle bir şey. Senin gazına gelip kimseyi kötülemeyeceğim. Erkut veya Gökhan'lara emekleri için vereceğim para helal-i hoş olsun, ellerine kollarına sağlık.

Konuyu toparlayacak olursak, benim yorumum şu, idealist bir şekilde open source bir ürünü aracımda kullanmak istedim. İsteklerim (Nos kontrolü, boost kontrolü , Coil On plug, 2. map ile barometric correction , egt sensörü bağlantısı ile correction" olmayınca ve bu arada BENİM SAĞLADIĞIM yani TÜRK ÜRETİMİ olmayan MS v2.2 board sorun yaratınca ben SUBJEKTİF olarak YAŞADIĞIM şeyleri yazdım. İşkembe-i kübra'dan "MS Kötü" , "MS berbat", "yok ayy ayol hiç beğenmedim" gibi şeyler yazmadım. Sonuçta harcadığım paraya baktığımda, neden plug and play hazır bir Ecu almadım diye bir muhasebe yaptım.

Benim derdim MS'in normal yapılmış olduğu gibi arabayı yürütmesi ile değil, benim istediğim özellikleri yapamaması ile alakalı. Yoksa biz sağolsun Gökhan'ların bila bedel al senin 2.2 ms board'u biz düzeltir iken buyur ayarda kullan diye verdiği kendi İTHALATLARI olan MS ile uzun bir süre sorunsuzca gazladık, ayar yaptık vs. vs.

Ben kimsenin kalbini kırmak istemedim, yaptığı işe de laf etmedim. Erkut ve Serdar ve Serdar'ın babasının (Erkuts Garage ) benim aracım üzerinde bir çok emeği var. Olay sadece MS takmak değil. Erkut ile su soğutmalı intercooler da yaptık, turbo manifoldunu da değiştirdik, distribütörü de iptal ettik , arabanın motor içindeki bir çok sorunlu yerleri adam ettik. Hem Erkut öyle bir kablolama yaptı ki (Relay Box, Fuse box vb. gibi) , bir çok bu işi yapan adamın yapmadığı şeyleri ekledi arabama. Dolayısı ile konunun Erkut veya Gökhan'ların ürettiği board, yaptıkları iş konusuna gelmesine ASLA ama ASLA izin vermem, verdiğim her kuruş, arabama döktükleri her damla ter için helal olsun diyorum.

Dolayısı ile Erkut'un bir daha Tech'ten kimseye MS yapmayalım demesine direkt karşı çıkıyorum, yap kardeşim sen, yapmaya da devam et. Senin kablolama ve işçilik konusunda ki psikopatlığın yeter

bladerk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çok teşekkür ederim bunları duymak herşeye değiyo biz ne yaptık sadece ecu montajı değil aracın eksiklerini de giderdik ki sorunlar baş göstermesin turbo sağlam kaçak yok water cooler döşeli herşey sağlıklı oluyo
    bu arada bu TRde üretilen board devri biteli aylar yıllar oluyo mengü halen öyle bişeyin varolduğunu sanıyo sanırım tolga ve gökhan şu an TR distribitörü olarak grippo kardeşlerle anlaşma yapmış olup boardları oradan temin etmektedir Tr den destek istendiğinde direk gösterilmektedirler bilginize
    onlar olsun ben oluyum kaçak göçek bi iş yapan yok o bilinsin öncelikle herşeyin faturası gümrük girişleri müşterilere kesilmiş olan bedeller mevcut yani adam gibi vergimizi ödeyip bu işi yapıyoruz diğer yapanlar da dikkat etsinler bigün biri ihbar ederse başları çok kötü yanar şu an tr üretimi board yok herkes güzel güzel vergisini ödeyip işini yapıyo
    ha ben yine de kolay kolay buradan falan yapmıycam bu işi bigün biri gıcık oldum ms kötü tribine girmesin haltech bağlayıp bobin yakıyolar bobin kötü ms bağlayıp bobin yakıyolar ms kötü bayılıyorum bu yorumlara
    ECUTECH İstanbul

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    erkut senı sevıyorum

MeRtCaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    81 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben ms e *** atmak ıcın degıl
    kullanımını ve ayar ıslerını sevmedıgım ıcın oy kullandım
    uzun zamandır Ovgu nun arabasının beyın işleri ile ben ugrasyım
    safc bagladık
    aem fıc bagladık
    sonra tekrar safc ye donduk
    bence Ms ovgunun arabası ıcın uygun olmadıgı ıcın oy kullandım
    yanlıs anlasılmasın
    Mengu sen olayı bıraz saptırmıssın yanı...

hazar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kop42 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    buda bana heralde bugra kötuluyorum arkdas fıkırlerımı sölememden neden bu kadar rahatsız oldu mıllet anlamıyorum ms ıse yaramıyor işte daha fazlası varken neden azıyla yetıneyım ben basska bır ecuyla daha cok seyler cıkacagına ınanıyorum bunu bı ben sölemıyorum kullanan herkez söluyor neyı sızı kastı bu kadar ıslerınımı etkıledı arkadaslarınızın satıslarımı dustu paramı kazanamaz oldular ???? bumu kastı mılletı anlamıyorum madem konu acılmıs sormus konu sahıbı nasıl bır ecu dıe fıkırlerımızı söledık tartıstık ustune hala neyın karmaşasını yasıyorsunuz yok söleydı yok böleydı neyın kafasında mıllet anlamıyorum tıcaretımı dustu bu ısın işlerinizimi baltaladık kardesım
    sakin ol onurcum niye gerildin? şurda sohbet ediyoruz, karşılıklı soru soruyoruz-cevaplıyoruz. anlamsız yerlere çekmeye gerek yok muhabbeti sende biliyosun.
    vırt zort

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı hazar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sakin ol onurcum niye gerildin? şurda sohbet ediyoruz, karşılıklı soru soruyoruz-cevaplıyoruz. anlamsız yerlere çekmeye gerek yok muhabbeti sende biliyosun.
    ben gayet sakinim hazarcım merak etme hiç beni gerıcek bır konu değil özelıkle zevk alıyorum okurken ama bugune kadar 10 postu gecmıyen uyeler bırden bu konuya gelip bazı seylerı sorunca noluyoruz felan oldum....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben gayet sakinim hazarcım merak etme hiç beni gerıcek bır konu değil özelıkle zevk alıyorum okurken ama bugune kadar 10 postu gecmıyen uyeler bırden bu konuya gelip bazı seylerı sorunca noluyoruz felan oldum....
    farkındayım zevk aldığının 10 post olsa ne farkı var, merak etmiş sormuş

ee sen nezaman değişiyosun peki? ne alcaksın ms yerine? yapmışsındır araştırma.
    vırt zort

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı hazar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    farkındayım zevk aldığının 10 post olsa ne farkı var, merak etmiş sormuş

ee sen nezaman değişiyosun peki? ne alcaksın ms yerine? yapmışsındır araştırma.

satıyorum arabamı istanbul yolu uzerınde tekel bufesı acıcam..nakıte ıhtıyacım var

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    satıyorum arabamı istanbul yolu uzerınde tekel bufesı acıcam..nakıte ıhtıyacım var
    tuh kotu olmuş, satmasan iiydi.
    vırt zort

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    buzzer satacaksın deel mi çaakaaalll

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SONE-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    buzzer satacaksın deel mi çaakaaalll
    başını her zaman dik tut kanka

gurcell - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konu nereden nereye geldi. Servili ovgu kardesim, haltech nasil yapilmis gormek istersen anil abinin audi'ye , dta nasil gormek istersrn ismail kardeimizin mirafiorisine, megasquirt nasil yapilmis gormek istersen de benim 75'e bakmaya, cay icmeye bekleriz. Zaten uzun zaman oldu sinan ile de gorusmeyeli, maksat muhabbet olsun, hep beraber laflar, konuyu tartisiriz

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yaa arkadaşlarım , abilerim biraz sakin olun şurda hergün birbirimizin yüzüne bakıyoruz gerek sanayide gerek başka yerde . 3 günlük dünyada kimsenin kalbini kırmaya değmez . birinin birilerine garezi varsa burda konusmaya gerek yok sürekli konu dışına çıkılıyo birbirinize pm atın ordan dertleşin olayı çözün böle olursa bu konu kapanmaz sürekli açılır sonra herkez işi gücü bırakıp kavga eder ve herkeze ayıp olur . bu dünya parasına göre dünya ne kadar ekmek o kadar köfte sen arabana X paraya A beyini yaptırırsın o gider Y paraya D beyini yaptırır ve bu kimseyi ilgilendirmez bu forum sitesinde istenmeyen sevilmeyen sürekli hır çıkaran birileri warsada adminler takip edip uzaklaştırma cezası vs vs .. wersin birazcık emeğe saygı duyalım teşekkurler

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gurcell Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konu nereden nereye geldi. Servili ovgu kardesim, haltech nasil yapilmis gormek istersen anil abinin audi'ye , dta nasil gormek istersrn ismail kardeimizin mirafiorisine, megasquirt nasil yapilmis gormek istersen de benim 75'e bakmaya, cay icmeye bekleriz. Zaten uzun zaman oldu sinan ile de gorusmeyeli, maksat muhabbet olsun, hep beraber laflar, konuyu tartisiriz

mirafiori değil gürsel abicim şahin

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)