User Tag List

Sayfa 4/5 İlkİlk ... 2345 SonSon
82 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: chip'li araca ekstradan piggy back olur mu?

Mehmet Gazihan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı deathofacar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hacım senin yaptığına kolpa denir. 1000 tane siteye üye olmussun. amacın aynı "map coder" . geyik yaparım tanıdıklarla demissin ama onca siteye üyesin ayrıca çalışıyosun ev de bi de çocuk allah bağışlasın, ne zaman geyik yapacaksın senin deyiminle. direk site sahipleriyle konuşup kardeşim ben dizelciyim, çokda güzel dizellere chip yazarım deseydin , müsade var mı deseydin eyvallah. ama senin işin pazarlama ksımında olduğun postlarından direk anlaşılıyor. ggooggle dan beni arattır dediğin de de zaten olay aşikar bir hal alıyor. harbi olmaktan hiç bişey kaybetmezsin. al şimdi ben sana harbi harbi sana söylüyorum. benim mapimi adanadan kalkıp gelip bedava yazıyor. şimdi sen yaz bi de üstüne para ver. ha şunu da ekleyeyim sitede biraz katılım gösterip ondan sonra pazarlamaya soyunsaydın zannedersem bu kadar sorun olmazdı. totonyan la çekilmiş bi kare neyi ifade ediyor onu da anlamadım. el mi verdi sana. benim de hayat ağacındaki nicky le resmim var , izmir de çekilmiştim bi kare. şimdi ben de amerikan dizilerinde mi oynuyorum. çok saçma oldu bu iş...

Yau senin akln alıyomu ben gelicem ozgunun sitesinden müşteri çıkartıcaam..Polo ya yazdığım özel mesajıda okumuştur kendisi biliorum..Özellikle bu sitede işim olmaz..Zaman herşeyin aynasıdır..Bu sitedeki Mevcudiyetimin ticari bi amacı olduğu düşünülüyorsa OZ lütfen sil üyeliğimi..
    Ne kadar iyi olursan ol, Kabiliyetin Müşterinin Memnuniyeti ile Sınırlıdır..! M.Gazihan

TechTurkey Oz` - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mehmet Gazihan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dizel de çok iyiyim ama bu benzinli yapmadığım anlamına gelmiyor..

OZgun şimdi oldumu bu kadar yazmışsın..Bu ithamların hangisini yaptım ben burda..Erkeklikmi..Yapma agaaa bana kek muamelesi yapılırsa karşında erkek görürsün..Adam gibi konuşunca karşında adam görürsün..Japonla işim olmaz diyorum sen bütün japon beyin markalarını yazmışsın..Girmemde o piyasaya çok gereksiz insan var sözüm meclisden dışarı..Emeğine saygım sonsuz..Yazdıldı çizildi yaptıkların şöle böle diye..Bizim çizgimiz belli abartıya yer yok..Bide Barboros ile bi alakam yok konuşuluyomuş sağda solda..

arkadaşım bende bilgisayar mühendisiyim coderım senin deyiminle artı dikkat et o saydılarım sadece japonlara deil amerikanlarada almanlarada Fransızlarada beyin yapıyor Grup N ler WRC ler felan yanlış anlaşılmasın yani sen insanlarla dal gageçersen dalga konusu olursun dedim okadar.
    www.drecu.com
    Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!

deathofacar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    "Yau senin akln alıyomu ben gelicem ozgunun sitesinden müşteri çıkartıcaam..Polo ya yazdığım özel mesajıda okumuştur kendisi biliorum..Özellikle bu sitede işim olmaz..Zaman herşeyin aynasıdır..Bu sitedeki Mevcudiyetimin ticari bi amacı olduğu düşünülüyorsa OZ lütfen sil üyeliğimi"

ben ce senin üyeliğin tamamen duygusal

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bildiğim kadarıyla adını telaffuz etmek kaçındığın motec bırak dizeli benzini almanı japonu traktör bile çalıştırıyor. uzaktan map olmaz be hocam

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben kimseyi silmek taraftarı deilim dalllamalık yapmadığı sürece biz sana bazı şeylerli anlatmak istiyoruz okadar
    www.drecu.com

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben kimle dalga geçtimki ??

Burdaki herkes benimle dalga geçmeye çalıştı, geçemedi gerçi ama..

Neyse siz bi müddet kendinize iyi bakın görüşürüz bi yerlerde mutlaka..
    Ne kadar iyi olursan ol, Kabiliyetin Müşterinin Memnuniyeti ile Sınırlıdır..! M.Gazihan

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hocam atar yapma sakın bak herkes sakin sakin yazıyor. yoksa onun nda meraklısı çok...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bildiğim kadarıyla adını telaffuz etmek kaçındığın motec bırak dizeli benzini almanı japonu traktör bile çalıştırıyor. uzaktan map olmaz be hocam

motec ???

yenirmi..??

zehirlenmeyelim ??

İllaki arabanın başında, kıçınla hissederek map yapmak gibisi yok, bunu bende şiddetle tavsiye ediyorum ve yapabilmek içinde bi dünya yatırım yaptırdım ve yaptırıyorum..Ama stoc araba da ne gerek var spec e oda aynı buda aynı

Piyasada uçuk ve paralı tuner sayısı az bilionuz..İnsanlar 300-500€ ya chiptuning yaptırıyolar..Sadece Bi wide band parası (:

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hacım yakaların sahipleri belli. köprü üstlerinde kim hakim??? köprü üstünde ayara çıkarken yolun yarısında başçavuş mu değiştiriyosunuz???

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tamam sizin için ems leri örencem en kısa zamanda söz..

sizinle muhabbet edebilmek için en az 3 tipini bilmek gerekiyor sanırım..

sarcam tabi..sarılmıcak gibimi..Ben sizin anlatmak istediğinizi anladım..eyvallah dedim..ama aga sen acayip peşliyosun..avatardaki headers kötü kötü görünmeye başladı..(:

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hacım yakaların sahipleri belli. köprü üstlerinde kim hakim??? köprü üstünde ayara çıkarken yolun yarısında başçavuş mu değiştiriyosunuz???

Askerde ordaydım genelkurmayda..Sonradan uyandım bu asker muhabbetine..Abi zor işiniz ya..O kent bi garip..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bak şimdi arkadaş....niye sildin yawwwww

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mehmet Gazihan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Askerde ordaydım genelkurmayda..Sonradan uyandım bu asker muhabbetine..Abi zor işiniz ya..O kent bi garip..
    hacım sana genkur garip gelmiştir. şehir sakin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya tamam bişi demim dirum ama mehmet senin yaptığın flash yada arabayı kandırmak olmuyormu o modüllle? spec yazim dedim arabam 2.2 litre 42r var üzerinde 40psi basmak istiyorum gerizekalı derecece yüksekbi cam va r üstünde yapabilicekmisn bunu uzaktan allah allah ya typer turbo yada hadi yap uzaktan ya allah içn sen hala çocuk oyuncağımı sanıosun neye göre güç alip neye göre avans haritası yazıosun sen ya orjinalini değiştiriosun dizellerde avans haritası yok gerçek hayattayıs mehmet burda 120 oktan yarış bensinzleriyle uğraşıorus belrtim o seni naldığn aem 120 oktanı gördümü balık gibi ölüp su yüsüne çıkıyor beni güldürme burda bütün beyinler aynıdır base olarak. 3-5 10 tip blmek önemli değil orda yaptığın 1 hata baya birşeye maal oluyor ondan dolayı ben tuner ım deme sen benim gözümde süperchips gibisin
    www.drecu.com

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bak şimdi arkadaş....niye sildin yawwwww
    bi kısmını sildim çok dağılmış konu ondan ben görüorums siz görmeiosunuz
    www.drecu.com

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bi de garip derken????

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Oz` Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bi kısmını sildim çok dağılmış konu ondan ben görüorums siz görmeiosunuz
    kardeş konu dağıldı zaten dapılmasın a. arkadaş da egsozdan kara duman veridi zaten . şunu eski haline getirde onca yazdığımızda boşa gitmesşin bari. zaten bomboş oldu herşey...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Oz` Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya tamam bişi demim dirum ama mehmet senin yaptığın flash yada arabayı kandırmak olmuyormu o modüllle? spec yazim dedim arabam 2.2 litre 42r var üzerinde 40psi basmak istiyorum gerizekalı derecece yüksekbi cam va r üstünde yapabilicekmisn bunu uzaktan allah allah ya typer turbo yada hadi yap uzaktan ya allah içn sen hala çocuk oyuncağımı sanıosun neye göre güç alip neye göre avans haritası yazıosun sen ya orjinalini değiştiriosun dizellerde avans haritası yok gerçek hayattayıs mehmet burda 120 oktan yarış bensinzleriyle uğraşıorus belrtim o seni naldığn aem 120 oktanı gördümü balık gibi ölüp su yüsüne çıkıyor beni güldürme burda bütün beyinler aynıdır base olarak. 3-5 10 tip blmek önemli değil orda yaptığın 1 hata baya birşeye maal oluyor ondan dolayı ben tuner ım deme sen benim gözümde süperchips gibisin
    Evet o kadar yüklendinmi risk yükseliyor eyvallah..Böyle bir araca da uzaktan map kimse yazamaz..1 defa edirne yapıcan anca afr nin kabası biter..Modül olayını geç o ayrı bi mevzu konu ile alakası yok..üç dört tane parametreyi iki formüldeki yerlerine yerleştirince o avans haritasının kabası çıkar kabak gibi.. Evet yaptığımız işi superchips onceden beri yapıyodu..Ama türkiyede çok fazla yapan yok..O yüzden kıymetli sanırım..

grkm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    istanbuldan edirneye ben 3 araba bitiririm mehmet bence uzatmayalım artık afr nin kabasını kendiyaptığın mapte bitirirsin<neyse yazmıorum artık superchips bey

oz

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)