bende diyorum benim arabanın arkaya 1.4 İE yazdırayım tam şaka olsun
banada sürekli gelip dizel dimi deniyor malesef..
(2008 GP T-Jet sport-2005 Golf V GTI-2012 Leon TSI-2009 GP T-jet sport)-Abarth 595c competizione- ????
ders abs olmuş desene kırmızımı yeşilmi yoksa mavi kablomuvala bugünde dolaştım baya bi arac sanki daha bi hissettirio kendini. aynen görüşüp bi rolling yapmamız lazım. haberleşelim kısa zamanda. ben salıya kadar yokum iş geregi salı sabahı istanbulda olcam paslaşsak iyi olur.
ehehee ben bile patinaja kalıosam cidden seni düşünemiyorumESP lambası 120e kadar falan sönmüodur heralde
![]()
beyler bu arada iridyum bujinin performanstaki etkisi hakkında bilginiz varmı yoksa sadece uzun ömürlü bi parcamı ??? NGK - Ürün bulma aracı
ben sadece uzun ömür diye biliyorum, ama farkediyor da olabilir sonuçta, uzun bir süre aynı performansı vermesi de, performansı arttırmasa da koruyor demektir.
subaru ve evolarda bujilerin iridyumlarla değiştiğine sıkça rastlıyorum.
arkadaşlar bugün fatih le denedik aracları boy boy geride kaldım şoktaydıkcustom garage a gittim yazılımla ilgili problem varmıs arac tam tersi 150 hp ye düşmüş
bugün durum çözüldü üstelik artık barbaros hata ve arızaları halledio bugün çözdüler onuda bi direksiyon arızası kalıo oda akü + kutup basını söküp takınca düzelio ve arac dinamik moda giriyor. şöle sölim NORMAL modda arac barbarosta 190.2hp ve 285 Nm tork verdi. tabi barbarosta 16 - 15 hp eksik onuda eklersek 205hp verio N modda. dönüşte gökhanla şoktaydık
DD videolar gelio.
CUSTOM GARAGE.mp4 - YouTube
Fatihten aldım haberleri, hayırlı olsun, egzozu benimki gibi cutoutli sistem yaptırmışsın. Güle güle kullan.
maşallah güzel olmuş son hali =) güle güle kullanın tam beklediğim değerler çıkmış dynoda =)
(2008 GP T-Jet sport-2005 Golf V GTI-2012 Leon TSI-2009 GP T-jet sport)-Abarth 595c competizione- ????
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)