Slm cihazı yeni aldık ve bugün bağladık fakat bazı sorularım olacak.Aşağıda resimlerini koyduğum şemada cihazın değişik ayar seçeneğini gösteren seçenekler var.
Bu seçenek kısmı normalde cihazın hemen arkasındadır.Ve şuanda 1-3 on, 2-4 off konumdadır.Yani Actuator Type seçeneğindedir.
Fakat aracımda external westegate vardır.Aşağıdaki seçeneklere göre hangi seçeneği ayarlamam gerekiyor.Ancak iki tane external westegate ayar seçeniği var. Yani "(over boost )" özellikli seçeneğimi yoksa sadece "External westegate" yazan seçeneğimi ayarlamamız gerekecek?
Bugün bu cihaz takılı değilken 0.75 barı geçmeyen basıncım "Actuator Type" seçeneğinde iken low boost seçili ve balance düğmesi sharp yazan yerde yaklaşık 1 bar göstermeye başladı.Hatta low boost düğmesi en kısık ayardaydı.Acaba arkadaki seçenek yanlış olduğu içinmi basınç 1 barlara çıktı açıkcası merak ediyorum.Westegate bile açmadı açsaydı sesini duyardım.Çünkü cumartesi ayara gideceğim Ankara'ya giderken yanlış ayarda gitmemek için bunları sormak istedim...Yardımcı olursanız sevinirim.
Ayrıca cihaz üzerinde yazan terimlere çok yakın değilim mesela;
Balans düğmesi var burda mild ve sharp ayarı var bu ayar nedir ne işe yarar.Birde şemada external westegate için "When Over Boost Occurs" yazıyor bu yazı nedemektir?Bu hangi ayar için seçilmedir?
![]()