User Tag List

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
65 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: 350z - Rx8 - Evo IX

Sahin9108 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı turbo&quattro Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    350z kullandim 1 sene kadar. Ici kucucuk, sanildigi gibi aman aman performansli olmayan, cok ama cok benzin yakan Tr'de benzin, vergi ve yedek parcasindan dolayi gereksiz bir arac. Ben burada bile cuzzi bir rakama almama ragmen pisman olmustum tr de buyuk hayal kirikligi olur.
    forumda 350z hakkında bir çok konuda yorumlarınızı gördüm 2006 cabrio modeliydi aracınız hatta yanlış hatırlamıyorsam benzin türkiye de git gide artan fiyatlarıyla büyüyen bir problem haline geldi kesinlikle evet ama beklediğim keyfi verebilecekse bir sorun yok ama performansından da memnun kalmadığınızı görüyorum bunu biraz detaylandırır mısınız? Teşekkürler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı LVIII Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşımız kesinlikle sti düşünmüyor
    oğuzhan haklı sti çok saygı duyduğum bir araç ama zaten sti vs. evo tartışması alışılagelmiş bi tartışma benim tercihim evodan yana olurdu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı -Aydın- Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    EVO efsanedir, tapılası bir arabadır Yine de olay sadece performans değil ise ben olsam Rx8 seçerdim (yeni kasası olacaksa).

Şimdiden hayırlı olsun diyelim
    rx8 performans olarak 350z ve evo klasmanında olmasa da iç hacim, iç görsellik, dış görsellik, arkadan itiş, gücü ve sağladığı eğlenceyle çok güzel bir harman teşekkürler kardeşim inşallah hayırlısıyla karar vericez

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı LVIII Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kanka evo al da beni rahat rahat geç artık
    kanka geçerim geçmesine ama sen yine de bi yolunu bulup önüme yan yan çekersin s2k yı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    350Z otomatikse adamı bayıltır ama düzleri fena gitmiyor. S2000 den RX8 den hızlıdır yinede. Nismo yazılımla devir biraz yukarı çekilince gerçekten daha da zevkli olur. Vergi evet dert olabilir. Bi de dediğim gibi 370Z ler çıktı o nedenle tercih etmezdim.
    IN BOOST WE TRUST

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sahin9108 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    forumda 350z hakkında bir çok konuda yorumlarınızı gördüm 2006 cabrio modeliydi aracınız hatta yanlış hatırlamıyorsam benzin türkiye de git gide artan fiyatlarıyla büyüyen bir problem haline geldi kesinlikle evet ama beklediğim keyfi verebilecekse bir sorun yok ama performansından da memnun kalmadığınızı görüyorum bunu biraz detaylandırır mısınız? Teşekkürler
    Amac drift fln ise tadini sonuna kadar cikartirsiniz ancak rolling, gazlamak ise cok uzulursunuz. Bendeki cabrio triptronicti. Cok severek almama ragmen icime nedense hic sinmemisti. Arkayi cok kolay birakmasi ve asiri yakmasi baslica sebeplerinden ( ikinci arabam olmasina ragmen cok geliyordu ) . Ayrica boyum 1,87 . 2 saat araliksiz kullandigimdaki oldukca zor gunlerce belim agrirdi.

Size tavsiyem bir sekilde 1-2 gun kullanmak icin 350z bulun. Sonunda pisman olmamak icin daha kolay karar verirsiniz. Malim aldiktan sonra satmasi kolay olmayacak.

Boost Up - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    her türlü

Alıntı Eray Yümsel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kemik sesleri eşliğinde gideri var beyler, olur olur bethoven ın 8. senfonisi bile çalınır bunla

öskür - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    3 arac icinde en kolay modifiye edilip en hizli olan en dayanikli en iyi yol tutan otomobil evo 9 dur...
    Istisnasiz..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    350Z otomatikse adamı bayıltır ama düzleri fena gitmiyor. S2000 den RX8 den hızlıdır yinede. Nismo yazılımla devir biraz yukarı çekilince gerçekten daha da zevkli olur. Vergi evet dert olabilir. Bi de dediğim gibi 370Z ler çıktı o nedenle tercih etmezdim.
    Modeli ne olursa olsun otomatik araç gündemimde değil. 370z leri sordum nissana 4-5 ay içerisinde siparişle getireceklermiş ama ne fiyat belli ne başka bişey zaten yeni ötv lerle çok mantıklı bir araç olmaz türkiyede ama yine de ilgilenen arkadaşlara duyurulur

GokhanE. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evo 9 kullanıyorum,günlük kullanım için yakıtı abartılı değil,temizini bulabilirsen tavsiye ederim.

Rx-8lerde çok yaksalar ve aşırı performans beklenmese de zevkli araçlar,temiz Evo bulamazsanız temiz çok çok düşük kilometreli yada sıfır bir Rx-8 e de sıcak bakılabilir.
    sen cok fonksiyonlu incpection a girmissin 3 5 kere uyandirmak zorunda kalicaz seni belli

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı turbo&quattro Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Amac drift fln ise tadini sonuna kadar cikartirsiniz ancak rolling, gazlamak ise cok uzulursunuz. Bendeki cabrio triptronicti. Cok severek almama ragmen icime nedense hic sinmemisti. Arkayi cok kolay birakmasi ve asiri yakmasi baslica sebeplerinden ( ikinci arabam olmasina ragmen cok geliyordu ) . Ayrica boyum 1,87 . 2 saat araliksiz kullandigimdaki oldukca zor gunlerce belim agrirdi.

Size tavsiyem bir sekilde 1-2 gun kullanmak icin 350z bulun. Sonunda pisman olmamak icin daha kolay karar verirsiniz. Malim aldiktan sonra satmasi kolay olmayacak.
    amaç çok önemli. amacım rollingden daha çok drift. boyum 1.82 97 kiloyum muadillerine göre daha hacimli olması rahat edebileceğim düşüncesini verdi 350z de ancak verdiğiniz fikire dayanarak 3 aracı da gerekirse kiralayarak gerekirse eşten dosttan 1 er gün deneyimlemek fikrimi netleştirmekte yardımcı olacaktır sanırım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Boost Up Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    her türlü

boost up yapma kardeşim damardan giriyosun resmen ben bakmamaya çalışıyorum sen gözüme sokuyosun bi de en hasta olduğum rengi koymuşsun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GK007 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evo 9 kullanıyorum,günlük kullanım için yakıtı abartılı değil,temizini bulabilirsen tavsiye ederim.

Rx-8lerde çok yaksalar ve aşırı performans beklenmese de zevkli araçlar,temiz Evo bulamazsanız temiz çok çok düşük kilometreli yada sıfır bir Rx-8 e de sıcak bakılabilir.
    evonun turbolu olmasından dolayı yazılım avantajı büyük. bilginiz varsa yaklaşık verdiği değerler hakkında paylaşır mısınız? teşekkürler

GokhanE. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Stage 1 komple egzozlu,filtreli,yazılımlı bir aractan bahsedersek 12-13 litre civarı bir tüketimi var,yazılımına ve bastıgınız basınca göre biraz değişkenlik gösterebilir.Otomatik 2.0 litre turbosuz bir aracın yaktıgı gibi yaktığını düşünebilirsiniz.
    sen cok fonksiyonlu incpection a girmissin 3 5 kere uyandirmak zorunda kalicaz seni belli

edo typer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evo bu araclardan gorsellık dahıl cok ustun.. dıger aracları bılemıcem fakat beyınlı olmayan evo 700-800 lıra arası yakıyor karısık kullanımda yanı bazen gazlarsın bazen gazlamazsın.. 1 depo ıle 300-330 km yaparsın. depo 200 lıraya doluyor. beyınlı evoda 500 lıra yakıyor 1 depo ıle en son 450 km yaptım ama cok yawas kullandım. karısık kullanımda 380-400 km arası yaparsın buda gundelık bır 2.0 benzınlı arac yakıtı nerdeyse. evonun tek handıkapı arac cok zewklı oldugu ıcın yawas surmek ıcınden gelmıyor baslarda bu yuzden yakıtından sıkayetcı herkes. yanı ayaklarından sıkayetcı olmak gerekır aslında basmayınca korkulcak bır yakıtı yok.

bugune kdrda evoyu begenmeyen bırısıne rastlamadım. tıpı ıle ılgılı kotu seyler soyleyen var dıyorsun ama kızlar hıc anlamasa bıle ne guzel araba dıyorlar

İbrahim Erdem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    350z derim. ama z33 makyajlı kasa olsun.

kickbuttowski - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    boost up yapma kardeşim damardan giriyosun resmen ben bakmamaya çalışıyorum sen gözüme sokuyosun bi de en hasta olduğum rengi koymuşsun
    sorun yok hemen paniklemeyin!

Boost Up - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yemin ediyorum o renk ve jant kombinasyonu beni benden alıyor. hiç birşeyi olmasa duruşu yeter valla
    kemik sesleri eşliğinde gideri var beyler, olur olur bethoven ın 8. senfonisi bile çalınır bunla

LVIII - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu fotoların ardından güzel bir rx8 fotosuda bulmak lazım
    OĞUZHAN KIZILTOPRAK

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)