User Tag List

Sonuçlar: 1.6 Civic Sİ & 106 GTİ

Katılımcı sayısı
292. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • 1.6 Civic Sİ

118 40.41%
  • 106 GTİ

174 59.59%
Sayfa 5/7 İlkİlk ... 34567 SonSon
121 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: Civic Sİ mi ? 106 Gti mi ?

gökh@n_gr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @tunceR
    sedan si alcan galiba piyasa yükseltiyon

tunceR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sen 106 al diye piyasayı düşürüyom

gökh@n_gr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tunceR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen 106 al diye piyasayı düşürüyom
    hahahaha ben bunu hiç düşünmemiştim seni gti sorgulamaları konusuna davet ediyorum

makinist35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Bone-crusheR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    siterde arkadasın biri si crash testlerini yayınlamıstı ne saglamlıgından bahsediyorsunuz anlamadım
    BORKED

sadece eg kasanın değil 106 nında teslerine bakarsak sonuc aynı..
    civic(eski kasalar),daewoo lanos(eski),saxo,xsara(eski kasa),xantia(özellikle en eskileri),accent(neredeyse hepsi),Proton Jumbuck(2003 model 1 yıldızlı bence rekor),corolla(çok kötü sayılmaz),106,306... bu liste bitmez
    2000 yılındaki bir teknoloji için ortalama sayılır aslında bunlarda

cliver - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    106 gti
    Alıntı cliver Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Güneşi göremedim diye ağlarsan yıldızlarıda göremezsin
    alın teri
    16 YA 234 minik serçem
    16 BS 462 Clio rsi
    16 R 5115 Saxo vts(Kermit)
    16 GU 424 punto hgt
    Anka Vts
    belediye otobüsü

doush - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Bone-crusheR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    siterde arkadasın biri si crash testlerini yayınlamıstı ne saglamlıgından bahsediyorsunuz anlamadım
    Bence aynı yıllardaki crash testlere bakmak lazım.. 92-95 li yıllarda bir çok crash test de o haldedir araçlar.. 98 deki EK Civic'in test sonucu, 98 Audi A4'ten daha iyidir.
    Alıntı DeNNis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen iskender ustaya git 51lik borudan beyin kıvırsın sana

BATUR35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı makinist35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    BORKED

civic(eski kasalar),daewoo lanos(eski),saxo,xsara(eski kasa),xantia(özellikle en eskileri),accent(neredeyse hepsi),Proton Jumbuck(2003 model 1 yıldızlı bence rekor),corolla(çok kötü sayılmaz),106,306... bu liste bitmez
    salavat getircek vakti olmamış
    35 TEK 78 BEYAZ SEDAN SUNROOF ESAY :d

MrOnur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı makinist35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    BORKED

Doğru o yıllara göre dediğin gibi :/

cEm_vts - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tunceR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    106,saxo da halay çekiyosun sunroofu açarken.

elektrikli diye belirttim bak özellikle sunroof yok demedim., 4 cam otomatik yazdım bak 2 cam demedim. si da elektrikli ayna var. kesinlikle haklısın şehir içi kullanımda 106 yerine lpgli şahini tercih edilmeli.
    benim yazdıklarımda si da sunroof yok diye bişey varmı? coupe si da 2 cam elektrikli değilmi! arkadaş sedan si diye özellikle belirtmemiş konuyu açarken.belki adam tek kapı si alıcak.lpg li şahin ikisi içinde geçerli bence.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu 106 gti ile si ayıran en önemli özellik nedir ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gti'nin bi spor araba olması pistte ferrariden daha iyi süre yapması vs. vs.
    Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın

Numan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı JDM VTİ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gti'nin bi spor araba olması pistte ferrariden daha iyi süre yapması vs. vs.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rahatlık: Civic
    Performans: 106GTi
    Sağlamlık: Kesinlikle Civic
    Parça : Kesin 106 gti

arkadasın burda ne istediği son kararı verdiricek... yakıtıda sanırım 2side birbiriine yakındır gibi geliyor.karsılaştırmaları stock halde yaptım.yalnız biri 18 yasında olucak diğeri de 11 yasında olucak bence genel olarak en az 106 gti de basın ağrır

kadir jdm civic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    suan yazıcagım kelimeler tamamen orjinal araçlar için geçerlidir. kaza yapmış yıpranmış motoru bitmiş araçlar hakkında degildir...

1. fiyat

106 gtı da suan orjinal olarak sahibindene baktıgımızda 14-17 arasında geziyor fiyatları ve temızı gercekten zor bulunuyor artık.

civic si nın orjinal olarak 10-12 arasında orjinalinı bulabilırsın sahibinden onca satılık var si ye 14 17 arasında istiyorlar bilki çok nadir olanları satılıyor ben kaçırdım 10 lira tertemızını hatta bir arkadaş ta kazasızını 7 liraya aldı motor yaptırdı 2 liraya 9 liraya binniyor misler gibi.

2. rahatlık ve konfor

106. bence çok rahatbir araç degil bir süre kullanmak nasip oldu yerde gidiyorsun hissi veriyor resmen.

civic si daha konforlu ve rahat bir araç.

3. performans

106 gtı önü daha acık bir araçtır Si ye göre fakat burdaki amacınıza baglı olarak ztn yarış amaçlı alıyorsan 106 gtı yeterli Si ye gerek yok fakat yarışlarla çok ugraşmıyacam biraz gaza bastın mı gitsin dersenız Sİ güzel tecrübeli dokunuşlarla çokta iyi giden bir araçtır hele orjinal motor anahtar degmemiş bulursan bak degme keyfine.

si ye 15 lira verilmez arkadaş 15 lira Sİ ye verinceye kadar daha bir çok araç var alınıcak bende Sİ kullanıyorum hatta en son Si mi sattım yenısını aldım Sİ den vazgeçmem ama asla 11 den fazlada vermem etmez cünkü.

4. parça

iki araçında artık çok fazla yan sanayısı orjinali cıkması bulunmakta o yuzden sıkıntı çekilcegin zannetmıyorum. ucuzada var pahalısıda kesen hangisine uygun oluyorsa. örnek olsun civic si nin ön takım burç malzemeleri yansanayı toplam 150 civarı tutuyor fakat orjinalni takıcam dersen 600 civarı tutuyor tercih senın yanı....

birde sunuda yapabilirsın honda logo gibi bir araç erkut abinin bilgileri var güzel temiz bir ex alırsın 8 veya 9 a 2 bilemedin 3 lira harcasan çok keyifli giderli bi shoc vtec ın olur ...

106 nın bir çok parçası var ama nekadardır nasıldır bilmıyorum çok guzel yürüyen 106 var ciddi emek harcanıp sormak lazım aracı okadar yürütmek için ne kadar harcadırlar???

5. kaza

arkadaşlar kaza test videosu yayınlamışlar. kazalar ztn ya yüksek sürat yada dengesiz makas ve viraja girişlerden kaynaklanıyor. sen 90 km ile giderken sen kaza yapmıyorsun ki gelip sana başkası vurmadıgı sürece o yuzden kullanan kişiye baglı hızlı sürersen aracın bakımlarını yapmazsan tehlikeli sekilde kullanırsan kaza kaçınılmaz sonucuda aynı olur hangi aracı kullanırsan kullan. birde allahın takdiri ilahisi vardır kader kısmet işi bazen kazalarda bu araçtan sag çıkılır mı dedigimiz oluyor araç resmen pres olmuş adamın burnu bile kanamıyor....
    MSG GARAJ ANTALYA MUSTAFA GENÇ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kadir jdm civic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    suan yazıcagım kelimeler tamamen orjinal araçlar için geçerlidir. kaza yapmış yıpranmış motoru bitmiş araçlar hakkında degildir...

1. fiyat

106 gtı da suan orjinal olarak sahibindene baktıgımızda 14-17 arasında geziyor fiyatları ve temızı gercekten zor bulunuyor artık.

civic si nın orjinal olarak 10-12 arasında orjinalinı bulabilırsın sahibinden onca satılık var si ye 14 17 arasında istiyorlar bilki çok nadir olanları satılıyor ben kaçırdım 10 lira tertemızını hatta bir arkadaş ta kazasızını 7 liraya aldı motor yaptırdı 2 liraya 9 liraya binniyor misler gibi.

2. rahatlık ve konfor

106. bence çok rahatbir araç degil bir süre kullanmak nasip oldu yerde gidiyorsun hissi veriyor resmen.

civic si daha konforlu ve rahat bir araç.

3. performans

106 gtı önü daha acık bir araçtır Si ye göre fakat burdaki amacınıza baglı olarak ztn yarış amaçlı alıyorsan 106 gtı yeterli Si ye gerek yok fakat yarışlarla çok ugraşmıyacam biraz gaza bastın mı gitsin dersenız Sİ güzel tecrübeli dokunuşlarla çokta iyi giden bir araçtır hele orjinal motor anahtar degmemiş bulursan bak degme keyfine.

si ye 15 lira verilmez arkadaş 15 lira Sİ ye verinceye kadar daha bir çok araç var alınıcak bende Sİ kullanıyorum hatta en son Si mi sattım yenısını aldım Sİ den vazgeçmem ama asla 11 den fazlada vermem etmez cünkü.

4. parça

iki araçında artık çok fazla yan sanayısı orjinali cıkması bulunmakta o yuzden sıkıntı çekilcegin zannetmıyorum. ucuzada var pahalısıda kesen hangisine uygun oluyorsa. örnek olsun civic si nin ön takım burç malzemeleri yansanayı toplam 150 civarı tutuyor fakat orjinalni takıcam dersen 600 civarı tutuyor tercih senın yanı....

birde sunuda yapabilirsın honda logo gibi bir araç erkut abinin bilgileri var güzel temiz bir ex alırsın 8 veya 9 a 2 bilemedin 3 lira harcasan çok keyifli giderli bi shoc vtec ın olur ...

106 nın bir çok parçası var ama nekadardır nasıldır bilmıyorum çok guzel yürüyen 106 var ciddi emek harcanıp sormak lazım aracı okadar yürütmek için ne kadar harcadırlar???

5. kaza

arkadaşlar kaza test videosu yayınlamışlar. kazalar ztn ya yüksek sürat yada dengesiz makas ve viraja girişlerden kaynaklanıyor. sen 90 km ile giderken sen kaza yapmıyorsun ki gelip sana başkası vurmadıgı sürece o yuzden kullanan kişiye baglı hızlı sürersen aracın bakımlarını yapmazsan tehlikeli sekilde kullanırsan kaza kaçınılmaz sonucuda aynı olur hangi aracı kullanırsan kullan. birde allahın takdiri ilahisi vardır kader kısmet işi bazen kazalarda bu araçtan sag çıkılır mı dedigimiz oluyor araç resmen pres olmuş adamın burnu bile kanamıyor....
    güzel diyorsunda temiz Sİ lerde en az 14.17 den başlıyor :/

ykavcioglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    en kral si 15 eder, kadir bence 106 nın önü performansda bayaa bi açık kanka
    Seyyar Tayyar

poşetçay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    15 e si alanlara bide kupa werelim
    kadircim 106 weya vts yi yürütmek için fazla bi paraya gerek yok tabii gırtlak istemiosan
    14.60 ayna mahruti 350
    egzost filitre chiple zewkli bi araç oluo zaten

kutsal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    si ile 106 gti kıyaslanrımı arkadaşlar alah aşkına...

bLackModeL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    honda hayat onda ... al si ni bak keyfinee
    facebook: hasan serdar şengül
    instagram: hasan_serdar
    ECUPROJECTS PERFORMANCE-CHİPTUNİNG AKSARAY BAYİİ

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)