Tabi bu durum tartışılırBence s2000 çok güzel bir araba M3 de öyle yakıt ve bakım parça sıkıntısını takmazsan M3 daha iyidir iç genişliği vs Fakat günlük kullanımda nekadar mantıklı bilmiyorum.M3 alırken vereceğin para satarken aynı şekilde sana dönmeyebilir.Kendi adıma konuşuyorum Ben olsam s2000i tercih ederim Daha sert bir araç bana göre sürekli uğraşayım kıçını başını toplamak için
M3e gelirse konforu yerinde oturaklı bi araç ama benim tarzıma göre değil .Her iki aracında bakımları ve parçaları arasında dağlar kadar fark var bu sıkıntı değilse m3 senin için daha iyi olur .Fakat ben buraya yazıyorum Sen bu iştende zarar ediceksin
Mantıklı düşünüp almalısın arabayı.İllaki BMW diyorsan m3 değilde temiz bir m3 parasına e92 3.20 D Bence daha mantıklı.
S2000 guzel araba ama kendimi dusununce bu kalipla 4-5 yil yaz kis gunluk kullanim icin m3 daha mantikli geldi. 320cd konusunda haklisin gunluk kullanim icin en mantiklisi aslinda o ama dizel arabaya binmek icin bence daha cok genciz diye dusunuyorumBir- iki is kaldi onlari bekliyorum Allah nasip ederse onlar olduktan sonra senle gider en temizinden cabrio bi m3 aliriz. Temiz type-r yok denilirken gittin can i buldun aldik geldik. Simdide bebekler bebegi bi m3 bulursun sen
![]()
50,000 euro lara cıkabiliryorsan 335 coupe lar var hem hızlı hem kasası yeni..
Alinacak arac icin 90-95k lira civari butce var.
Onlara da baktim, euro cikmamis olsaydi cok guzel olurdu. Cabriolardan en uygun olani 120k lira istiyor, sinirlari zorlayarak 100k lira teklif ettim ama kabul etmediCoupeleri alinabilir aslinda ama ben kesinlikle cabrio bi arac almak istiyorum..
mert ne alırsan al dikkatli kullan allah kazadan beladan korusun kerdeşim
viraj yapiyorsun makas atıyorsun allah korusun cabrio alma...
Dr.Ecu AntaLya
M3 ve s2000'e binip kullanan biri olarak tartışmasız m3 derim marka fanatikliği yapmıyorum alakası yok birbirinden s2000 in kokpiti çok basit ama navigasyonlu bir m3 cabrio mükemmel
Walla s2000' nin içerideki egzoz sesi, yerinin darlığı, sürekli zıp zıp her çukur ve kasiste zıplatması hatununu veya hatunlarınıçok rahatsız ederken sana resmen senfoni gibi gelecektir
Ama zaman geçtikçe hatunun veya hatunların sürekli "ya bu ne kadar rahatsız bir araba kafam şişti, içim dışıma çıktı" tarzındaki bitmek tükenmek bilmeyen şikayetleri seni de zamanla oldukça irite edecektir. Tabii eğer yanında oturan insanın düşünceleri senin için önemli ise
Ama bunların yanında sıkı bir roll gecesinin ertesi sabahı;
"...ulan vites geçişleri iyice sertleşti acaba şanzumanda sıkıntı var mıdır, o typeR nasıl benimle yanyana yürür arkadaş acaba vanoslarım mı tırtladı yine, çok gazladım fren balataları iyice gitti şimdi servise gitsem kaç para sokarlar acaba, yaw bir gecede 200 kaatlık benzin yaktık bari bir müddet rolle çıkmayayım da param cebimde kalsın, yaw Ocak da yaklaşıyor kim verecek şimdi 1.5 milyar vergi parasını..."
tarzında cümleler kurmak istemiyorsan da s2000 al dostum![]()
Valla vergisini ve yakitini dert edecek bir adam zaten m3 e binmemeli..Cunku harcayacagi paralar yaninda devede kulak kaliyor onlar![]()
Bugün m3 le 200 km yapmış biri olark söylüyorum tekrardan kesinlikle m3...
Gün itibari ilede 15.000 km yi devirmis oldum.daha masallah rutin bakımınınin dısında hiç masraf acmadı.
Yazanların hepsini okudum,iki arabanın karşılaştırılması bile M3 e hakaret sayarım.S2000 güzel araba tamam ama m3 bu ya o kadarda deil yani.Yani şöyle düşün sen şimdi m3 alırsan şampiyonlar liginde oynarsın,s2000 alırsan uefa da oynarsın.M3 zor arabadır ama bebek gibi bakıcaksın onuda belirtiyim.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)