User Tag List

Sonuçlar: Sizce hangisi ?

Katılımcı sayısı
232. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • E46 M3 Cabrio

153 65.95%
  • S2000

79 34.05%
Sayfa 5/8 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
135 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: E46 M3 Cabrio vs. S2000

Erdem K. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gerek m3'ün iç mekanının bana göre s2000'den daha ferah olması, gerekse kasa dizaynı, motor ve prestij olarak üstünlüğü sebebiyle mümkünse kırmızı carbio m3'ü tercih ederim.
    Subaru
    Technica
    InternationaL

PSN: ekduncan

clioGT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben m3 tercih ederdim
    seni unutmayacağız...

www.hilmisenlen.com

Bulut Y. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kanka stratejik ol biraz s2k alalım güzel bi renk eli ayagı düzgün ekmeği yenmemiş hamuru yogrulmamıs üstüne aftermarket bi kaç parça takar yaz ortası güzel bi rakama satarız. sora patlatırız bi 320d paramız olursa cabrio vs. keyfine bakarsın.

not: satılık s2k carbon hardtop

rockford34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    klasmanları cok farklı bence kıyaslamak bile sacma ama secim yapacak olsam illaki e46 m3

basar13 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bullet07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kanka stratejik ol biraz s2k alalım güzel bi renk eli ayagı düzgün ekmeği yenmemiş hamuru yogrulmamıs üstüne aftermarket bi kaç parça takar yaz ortası güzel bi rakama satarız. sora patlatırız bi 320d paramız olursa cabrio vs. keyfine bakarsın.

Selamlar, kaç kilo carbon hardtop ?

!KO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    önce s2k alırdım biraz binip m3e gecerdım heralde sureklı bınmek ıcın

ama kafadan bırını alıcam sureklı kullanıcam dıyosan m3

İlker G.

ocean0636 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yorumlar ve mantik cercevesinde dusunursek sanirim m3 almak mantikli olacak, herkesede degerli yorumlari icin cok tesekkur ederim
    Alıntı XoR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mert sen s2000'ne sığmazsın üstü kapalıyken. Antalyada 12 ay günlük güneşlik olmadığına göre M3 almak daha mantıklı. Civic'de olduğuna göre bakkala M3'le gitmeni gerektiren bir durum yok
    Ustu acikken sigiyorum ama kapaliyken biraz problem oluyor, gecen arkadasin arabasinda kisin ustunu acip camlari kaldirip klimayi sicaga actik
    Simdilik oyle bir durum yok ama onumuzdeki yildan itiraben okul icin izmir e gitme durumum var eger oyle bir sey olursa benzin buyuk sikinti olacak
    Alıntı dragon07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    40-45 yaşında bi adam bizim arkadaşa geldi, sende ne araba var dedi,bizimkisi övünerek M3 dedi . bmw degil m3 alıyosun erkek evlat gibi
    Ahahsyhsa pankiii banada bi evlat alalim o zamannn

Broo aynisini bende dusundum stratejik olalim iyi guzel ama eger bu fikrimi valideye soylersem kibar bi dille s.ktir git ordan pe.evenk; cocuk oyuncagimi bu zirt pirt arabami degistiriyosun der ve direk bana sormadan sifir 1.3dizel bi astra alir verir altima.
    Motoru sanzumani temiz saseleri kaldirim yuzu gormemis kazasiz harttoplu 100k km alti servis bakimli bi emüç almak en mantiklisi sanirim.

ahmetuygur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence iki aracında artık mekanlarda geçerliliği yoktur sebebi ise pert olup toplanan araba sayısının fazlalığı çok ayağa düştü dmek istemiyorum ama s2000den alacağın keyifi birtek pro. karting arabasından alırsın onun yerine alacagın hıc bır arkadan ıtıs araba onun zevkını vermez he ne kadar kaliteli dersen kullandığım süre içerisinde yaptıığım tek masraf yağını değişmek ve arka aksını yaptırmak oldu 1 lira masraf cıkarmadı m3 daha elektronik s2000ne göre parcası cok daha pahalı s2000nin motorunda difransiyelinde sanzımanında bir sıkıntı olsa maslakta ki cogu usta avcunun ıcı gıbı bılıyor arabayı sorunsuz yaptırabılırsın ama m3 icin aynı saeyleri düsünmüyorum illa ki m3üde cok iyi yapan usta vardır ama ben daha m3 alıpda masrafsız binip gezdim diyen adam görmedim bu araclara verecegin parayı yerınde olsam 530 d alırım
    Alıntı hantypR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sevgınıze layık olmaya calısacam

Arenimo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    M3 alırken zarar satarken daha büyük zarar s2k alırken temizini alın satarken zararı yok altından hızlı yükseliyo araba satarkende efsane ilan olarak kalmıyo daha rahat satışı var m3 konforlu tv telefon koltuk ısıtma elektirikli koltuk şu bu evet ama bunlar 10 yaşında bir araç için dezavantaj hep masraf demek size s2k nın bu tarz konforları olmadığından bu tarz masraflarıda olmuyo bağzı arkadaşlar s2k nın yol tutuşu çok kotu üstü açık vti demişlerde alkası yok s2k cidden çok iyi yol tutuan ve size çok keyif veren bir araçtır arka iten bir araç tabikide işi bilmeyen birisi için tehlikedir m3 de tehlikedir fakat bi s2k kadar değiş koltuğuna oturup 9000 i dönup o vitesi attığınızda inanın aklına m3 gelmez gerçekten büyük bir keyf alırsınız s2k ya iyi bakarsanız yağ su fren yani rutin bakımları dışında uğraştırmaz m3 yok smg ünitesi yok elektirikli koltuğu yok işte hede hödö sensörü uğraşırsınız gerçi bu iş şans çok temiz bir m3 alırsınız gerçi olurya ondada olur fakat temiz bir M3 ü 100 tl ltına almanız zor yakıt ve vergi dilimi olarakta yukarılarda fakat bu iş artık bu segmentte keyif işi sizin bütçenize kalmış kimileri M3 ün yanında esmanesi okunmaz demiş s2k için ?? sonuçta aynı segment araçları değiller marka olarak baktığınızda bile birisi honda birisi BMW prestij olarak tabiki BMW M3 üstün biryere gittiniz masaya anahtar koydunuz birisi honda birisi bmw arabayı daha kimse görmeden 1 -0 öndesiniz e ama benimki s2000 e ama honda dediğim gibi keyfinize kalmış s2k nın reklamı kötü 18 li yaşlarda el arbası bile kullanmamış ehliyetini alır almaz s2k ya binip kaldırım ve duvar macerları olan genç ve hızlı arkadaşlarımız oldu fakat çok şükür tanıdım en az 10 tane adam çok sorunsuz bindi ve biniyolar s2k da m3 de alınır binilir ama bu sizin ekonominize ve keyifinize kalmış saygılar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Olm Aren Çinden de mi giriosun yuuh. Azmine hayran oldum valla.
    IN BOOST WE TRUST

dragon07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

heee epatlatırız D:

TarikS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aren güzel yazmış

flexamin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2-3 kere s2000 kullandım ( bir tanıdığımın arabasıydı) 1 ay boyunca da 330 ci kullandım m3 kullanmadım ama şöyle söyleyebilirim fordcu olmama rağmen şuan 5.20 ye biniyorum satarsam da yine bmw alırım. 3.30 düz vites in bile bana göre tatminkar gidişi var ve s2000 e göre daha konforlu ve daha güvenli bir araba. açıkcası ben öle hissettim.
    Rs Racing Garage
    MK2 Ford Focus Silver Bullet
    BSİ Tercüme ve Danışmanlık Hizmetleri

Diyadin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    33 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    3,30 ve Vsasız s2000 kullanmış biri olarak;

Her ne kadar burada sektörü bilen seven adamlar olsada dışarıdaki insanların gözünde BMW her zaman ayrıcalıklıdır. E46 3,16 da alsanız, M3 de alsanız sonuçta BMW prestiji ayrı bir olay bence.

Sosyal ve aktif biriyseniz gece klubü cafe vb cemiyetlerde saygınlık için BMW derim.

Ama kendi adıma konuşacak olursam sorunsuzluk, parça fiyatı, yakıt, sesi, aftermarket parça bolluğu ve birazda marka sevgisi etkenleri yüzünden s2000 tercih ederdim.

senna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    m3ün tblerinin sesi vs gerçekten güzel belki yanlı düşünüyor diyebilirsiniz ama bmw farkı var birazda o göz ardı edilemez

ama s2000nin sesi yol tutuşu vs kötü değil gerçekten özellikle ses bazen çok iyi olabiliyor tabi birde bakım masrafları var o yönden biraz iyi
    körler sağırlar

mody - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hadi bende yazıyım

4senelik s2000 sahibi olarak, atraksiyon aramıyosan, bineyim keyif ve şekil yapayım, arada gazlarım diyorsan bende m3 derim ki öle de oy kullandım.

ama ben safkan bir araba alıcam, dünya tepe parçası olsun, parçaları ucuz olsun, VSAsı olmasın, onu modlıyım, parça değiştiriyim, atmosferik biniyim, sc yapıyım, turbo yapıyım, ona buna saplıyım, direksiyondayken sadece onu ve yolu düşüniyim, kullanırken zevk alayım, gaza oturunca götü devamlı hareket etsin, mütemadi kontra veriyim, ama gaza düzgün basınca viraj çizgisinden ayrılmasın, trafiktede gazlayabiliyim, rollda yapabiliyim, pistede çıkartabiliyim, arada kızlarda baksın, diyosan ve evdeki 2. veya 3. araba olucaksa o zaman oyun s2000den yana olsun, yoksa uzak dur bence s2000den

forumda uzun zamandır yazılır s2000 hakkında garip gurup şeyler ama şöle bişi var:

her z.ki kalkan s2000 kullanamaz, maharet ister, özveri ister s2000, sürücü seçer...
    Everyone knows that 2003 was the last year of the real S2000!

Arenimo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şafak baskanim kisaca ozetlemis daha soylenicek bisey kalmamis s2k cok iyi yol tutan bi araba ama kullanabilene ona buna sapliyima koptum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    adalet dağıtır kendileri
    IN BOOST WE TRUST

dragon07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    typerla zor başa çıkıoduk çok orjinal bi typerdı.

m3le nasıl başa çıkıcak mrk ediyorum...

yedek parçada s2000 ucuz
    m3 2 katı daha fazla para fren balataları m3 ün dünya para baskı balata öyle yağ bile birine 4 digerine 6 litre katıyorsun vergisi vs...

s2000 400yakarsa m3 500-600yakar

bence m3 için erken mert efendi

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)