bilmiyorum. ama iyi gidiyorlardır mutlaka..
ben zaten vtec2 iyi gitmiyor da demiyorum. ama fsi ı geçmek marifet değil. fsi o iş için yapılmış bir araç değil. gerçi vtec 2 de o iş için yapılmamış ama capon malzemeden çalıp arabayı hafif yaptıgı, lastigi .oku küsürü konfor ve güvenlikten nasibini alamadığı için ve bundan dolayı da daha iyi hızlanmaya uygun oldugu için geçiyor fsi ı. bu kadar basit olay. yoksa dediğim gibi vtec2 nin egsozunda boncuk yok![]()
Arasts61 tüm yorumlarını okudum ... ancak sen kimsenin dediğini okumuyorsun sanırım ki hala ısarla alakasız bir konudan konusuyorsun.
vtec2 ile 1,6fsı aynı motor hacımli 2 arac , vtec2 daha hafıf ama fsı daha ağır. ben merak etme arabamdaki 3kişi ve baskabın ile fazlasıyla daha ağır oldum. yetmedi adamın elektronik gaz kelebeği var diye kafa uzatmasını bıle bekledım. bunun ötesinde daha birşey söylüyorsan sana care yok. kaldı ki savundugun ağırlığın fazlası vardı bende. ve fsi motor un daha torklu oldugu da cabası.
2. konu ise vtec2 ye de golf fsı e de bındım ama hiç de senin dediğin gibi honda malzemeden calmıs yok dandık dunduk vs gıbı tabırlerın senın taraflı gorusunden gıbı geldı bana zira evet golf de daha cok tuş var daha elektronk fln ama golf u sahınle kıyaslamıyorsun kendını kaybetme =)
yorumlarını okuyunca anladım ki iyice honda dan cok tokat yemiş biri gibi konusuyorsun. =) yolda honda görünce sağdan burada aslan=) biri gibi=)
a birde turbo beslemeli araclar ile honda motorlarını kıyaslayanlara güldüğüm kadar kimseye gülmüyorum=)
bildiğin cahilliğin önde gideni.
yok typer 2.0 200hp giderler turbo beslemeli bi aracla aha honda gectım
yok vtec2 110hp (ki ne kadar ciğersiz oldugu bı gercek) ile golf 1.4 tsı kapıstırırlar.
ama sağolsun despe vs dığer bursadan arkadaslar sadece emme manıfold ecu headers tak ıptal yapıp araba cıgerlenınce almanın 140hp turbolu aracıda yalan oluyor![]()
Arasts61 hocam büyüğümsün 33 yaşındasın sanırım. forum da benı tanıyan 2 arkadasım var. pek de takılmam bellidir zaten. benım arsızlıgım olmustur terbıyesızlık degıldır oyle yansıdıysa sana cok özürdilerim. dediğim gibi tanıdıgım o diğer arkadasım da muhakkak okuyacaktır bu yazıyı ona nıspeden oyle yazdım dedıgım gıbı arsızca. yoksa sahsına veya saygısızlık olarak asla algılama. özürdilerim. oyüzden dedim burası almancımı dolu yada vs vs .. yazılanlara sankı ona hitaben gidermiş gibi yazdım.
Ok.![]()
dargınlık küskünlük yok dimi=)
iki samimi arkadaşın dostça yapmış olduğu bi deneme takılmayalım fazla kırmayalım birbirimizi bunlara gerenk yok![]()
elektronik gaz kelebegi tepkimesi telliye gore daha yavastır orası yanlıs anlasılmasın.1.6 fsi ın perfmansıda 1.6 102liklerden cok bir farkı yoktur. sadece alt devirleri biraz daha canlı geldi bana.6 ileri oldugu icinde ilk vitesleri cok kısa degil 6 sı cok uzun yanıltmasın.Sonuc normal 1.6 fsi gazlanılacak yada ucup kacıcak bir motor degil ,vtec2 nin gecmesi anormal bi durum degil.
yalnızsilent furious o arkadas seni de gecmıs:P oyle dıodu:P
bu durumda vtı gecen fsıvtec2 ye boyun eğdi
bombanın pimini cektım bıraktım hadı bakalım
![]()
tmm ozmn senin araca gökhan hüseyin ilker tunc kadir enes binsin
bende koltukları bass ı sokim
varmısın
![]()
uzaktan kumandası varsa sen bilirsin
yalnız hüseyin hala yoknasıl oldu bu başlığı görmedi
![]()
paintball ve halısaha kapısmalarımız var sık sık ... bu hfta sonu gene halısaha haftaya da gene paintball vargel bak cok pis kafadan vuruyorum
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)