User Tag List

Sayfa 3/5 İlkİlk 12345 SonSon
91 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: 2005 Vtec2 mi Golf 2006 FSI 1.6

silent furious - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konu pert oldu konuşuruz bu konuyu

htec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ve konunun muhattabı da geldi hayırlı olsun
    kambersiz alman olmaz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geyik var dediler geldikk
    kambersiz alman olmaz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    drag yapmadık rolling hiç değil. Arkadaş ışıklarda bi kafa gösterdi benim böyle yapacağı aklıma bile gelmedi ilk etapta. Bende de asr açık yetişeyim diye dokundum gaza ama arkadaşın stoplarını bile görmedim "nasıl geçti ise". İkinci ışıklara geldik mesafe 150 metre anca. Plotajıma laf yok lisanslı eğitimli adamız yani. Sana yapılan kapakları açtır sanayide sonra gel böyle büyük bir platformda konu aç kardeşim... CİLA BEZ olayını iyi bilir bazı arkadaşlar...... Allahtan mustafa duymadı daha konuyu hiç çıkamazsın işin içinden arabandan soğursun...... Bunu abartıp tüm ortak arkadaşlarımıza mesaj atıp ve siteye konu açabiliyorsan korktum ben senden şahin le ferrari de geçersin sen. O olay vtc2 fsı geçti diyen varsa azına kürekle vurulur!........
    kambersiz alman olmaz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zihin fukara olunca, akıl ukala olurmuş... Demiş şair
    kambersiz alman olmaz

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    120 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı ufuk_acar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arasts61 tüm yorumlarını okudum ... ancak sen kimsenin dediğini okumuyorsun sanırım ki hala ısarla alakasız bir konudan konusuyorsun.

vtec2 ile 1,6fsı aynı motor hacımli 2 arac , vtec2 daha hafıf ama fsı daha ağır. ben merak etme arabamdaki 3kişi ve baskabın ile fazlasıyla daha ağır oldum. yetmedi adamın elektronik gaz kelebeği var diye kafa uzatmasını bıle bekledım. bunun ötesinde daha birşey söylüyorsan sana care yok. kaldı ki savundugun ağırlığın fazlası vardı bende. ve fsi motor un daha torklu oldugu da cabası.

2. konu ise vtec2 ye de golf fsı e de bındım ama hiç de senin dediğin gibi honda malzemeden calmıs yok dandık dunduk vs gıbı tabırlerın senın taraflı gorusunden gıbı geldı bana zira evet golf de daha cok tuş var daha elektronk fln ama golf u sahınle kıyaslamıyorsun kendını kaybetme =)

yorumlarını okuyunca anladım ki iyice honda dan cok tokat yemiş biri gibi konusuyorsun. =) yolda honda görünce sağdan burada aslan=) biri gibi=)
    6 senedir Vtec2 kullanıyorum. Konfor ve malzeme kalitesi bundan önceki arabam olan 2000 model megane'dan bile daha düşük. Honda'nın iç aksamı, malzeme kalitesi neredeyse şahinle kıyaslanacak derecede kötü.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    son mesaj sayında çok şık, uymuş sanada
    kambersiz alman olmaz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    htec =) yani hüseyin
    ilk dediğin olayı bir kere gec ben oyle uzama fln olmadı... konuyu dağıtma=)
    ışıklarda kafa kafaya geldik. bekledik. yeşil yandı. ben ara gazı verdım verdım bekledım.. sen hep elektronık gaz kelebegı gec alıyor dedıgın ıcın senle kafa kafaya cıktım.. ne zamankı kafa cıkardın bende kökledim.. 1. ve 2. vitesde devir kesiciye cok soktum aracı farkında olmadan (***** araba ıcınde bağrısmalar vs) bu şekilde oldu olay. ve gökhan da gördü çektiğin patiyi=) sonrasında gene kızıp bozulup pati koya koya cekıp gıttıgını=) ASR deme hala=)

diğer konu da arabam yere basıktı ve ozaman da yanımda 1 kısı ve bass kabın vardı aracımda. duz yolda yanında uzayıp gıttıgım gercek. sonrasnda U dönüşünde onume bırden cıkan trnsptr dan sıyrılamadım fren yaptım arkasında kaldım. tekrar vıraj gırısıydı riskli hareket edemezdım etmedım de çok şükür. olası bır kazaya gerek yok. (ve o virajda derın cukur vardı. hızlı zaten gıremezdım) sen ise benım yanımdan cektın gıttın bır daha ardına bıle bakmadın=) cok roll drag vs yaptım dıyorsun ama benımle bırlıkte baslamadıgın bır yarısta kafana gore kendını galıp saymana üzüldüm.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evrenoz peki merak ettim niçin hala vtec2 kullanıyorsun? hemde aldıgından beri? megane yı kac yıl kullandınız? merak ettiğimden sordum ..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çukur vardı, araç alçaktı, üzerime kırdılar, bastın gittin arkana bile bakmadın "yarışta tabi arkadaki yetişsin diye beklenir " araçta 3 kişiydik, araç içinde bağırışmalar, kılım döndü gtm kalktı v.s. Sen önce getz 1,3 kapağını bi açtır. Bizde getz de 3 kişiydik hemde izbandut gibiydik hehe
    kambersiz alman olmaz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gökhan la enes in kilo toplamı mustafa kardeşimin kilosu kadar bile etmiyo dip not.....
    kambersiz alman olmaz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ayy hüseyin şaka gibisin.. utanmasan konuyu saptırmak için el arabasıyla gecmiştim seni bir kere diceksin=)

forumda okuduğum kadarı ıle yarısa bırlıkte baslanır. bı aksılık oldummu tekrar baslanır. sonucta denemedır bunlar. kaldıkı ölümüne yada bı ıddasına yarısılmıyor. ve duz yolda olanı konusmuyorsun da=) ben durunca gecıp uzayıp gıttıklerını konusuyorsun cok yazık sana=)

getz dedıgın arac ve ıcınde 3 kısıydınız gıdıs gelıs tek serıttı yokus tırmanmaydı ve sız benım onumde baslamıstınız bunlarıda soyle ıstersen ve gene ben sadece sızın gotunuzden geldım hep ve aracı sıkıstırmadım bıle. sankı yanınıza cıktım da gecemedım gibi anlatma sunu=) sefil hüso=) arkadasız sonucta risk gerektırıcek hıc bırsey yapmadım yapmamda cok sukur ne benım canıma malıma nede senın canına yada malına ... ama olanları gerceklerı hazmedemeyıp garıp fantazıler kurma kafanın ıcınde =)

gökhan 70 enes 50 baskabın 30 kg ceyrekden fazla benzınle 170kg dedım =) garibim gram hesabıda yapalım mı senin arac su kilo benımkı bu kılo ekleyıp cıkarıp fln

konuştukca batıyorsun kafayı yıcen sonunda

Frid - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu fsı içine tsı kaçmış olmasın
    Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o tsı bence hüso kardesimin hayal dunyası ve cenesıne kacmıs bence sorun arabada dıl cünkü hüso ve masallarında adam utanmadan hala gets 1.3 le benı nasıl yedıgını anlatıyor gelde şimdi bu adamın masallarına ınan

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    risk almak konusunda dediğin hoşuma gitti biz arkadaştan öteyiz, sana bişey olsun hiç istemem sende biliyorsun. herkes de biliyor senin sınırlarını zorlamıyorum. pilotajın zayıf sende kabul ediyorsun zaten. Yarış bütündür düz viraj cukur trafik v.s. Ve hala seninle bir ciddi yarış yapmak istemiyorum acımam araca biliyosun...
    kambersiz alman olmaz

i-vtec07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vtec2 performans olarak fsı dan daha üstün bu garanti.
    golfte konfor sağlamık vb konularda daha üstün neyi tartişıyonuz ki her türlü vtec 2 yürür gider...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    getz i de mustafa kardeşim kullanıyodu hemde üç kişiydik ben 80 mustafa 98 metin 90 kilo. arkada spor çantaları stepne yarım depo benzin 95oktan hehe
    kambersiz alman olmaz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ufuk arkadaşa fsı kaçtı
    kambersiz alman olmaz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ulan hüso sen iflah olmazsın sen bi vtı al da gam yemiyim bari

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)