User Tag List

Sayfa 2/9 İlkİlk 1234 ... SonSon
164 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: ibiza cupra & ibiza sport tdi

shero - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı YuSuFJaN_K Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kafamda baya şeyler oturmaya başladı peki asıl meselem hangisini daha güzel ve sorunsuz yürütürüz ?
    sunu söyleyeyim sana cupra için konusuyorum cupra sahibi olduğum için söylüyorum eşdeğer bi arayla kıyaslanmaz yakıt anlamında yürür anlamında konfor anlamında hani bi cok sey .izmire yolun düşerse canlı canlı görebilirsin

bazı insanalra gülüyomda 130luk ıbıza 160lık cuprayı gectiğini yeni duyuyorum varsa deneyelim
    Pasaoglu Chip Tuning - İzmir Yetkili Bayii

GokHan35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu cupraları neden üretmiş bu adamlar ya,ucuz ucuz binmek varken millet 40 bin lira para veriyo cupralara

douu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ha bir de ince bir detay daha ogün senin mesajı atlamışım.

ben özellikle gittim şase numarasını sorgulattım cupra ile aynı enjektör var benim aracımda.

bütün pd130ların turbosu da garrett degil mesela. benim turbom da garrett.

yusufcan aracı alıp ciddi manada para harcayıp yürütecem diyosan eger pd130 almalısın. 250 hp üzeri güçler için pd130ların şanzımanları efsane hale geliyor.

Mehmet Gazihan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cupra.. Bi adı var.. Az sayıda üretilmiş nadir bir araç.. sportdan farkları var, ince detaylar.. Freni coolerı stopu v.s.. Turbosu farklı pompası farklı beyini farklı v.s.
    Ne kadar iyi olursan ol, Kabiliyetin Müşterinin Memnuniyeti ile Sınırlıdır..! M.Gazihan

Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GokHan35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kardesim fiyat farkına deger tabii ki de,yoksa alanlar neden o paraları vermşler cupraya herkes sport alırdı orjinal veya yapılı farketmez tipi cupranın cok hoş ufak detayları da cabası,ayrıca örnek canlı şahit oldugum için soyluyorum izmirde ki siyah av plaka cupra ne typer,ne s2000 dinliyo ufak dokunuslarla bence bi daha düşünün
    gökhan abi bende onu diyorum işte ufak detaylara 7-8 bin tl eder mi ?

Alıntı douu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dedigim gibi kimsenin aracına bir yorumum olamaz tabi ancak benim istedigim rakama bakarak cupra ile kıyaslama yaptıgın zaman mesela minimum 7-8 bin lira oynuyor arada. benim şu anda cupradan tek farkım iç mekanım mesela. iç mekan farkı içinde 7-8 bin lira çok para

yükledikten sonraki saglamlık için net birşey söylemeyim de youtube streetfire vimeo vs. bütün sitelerde video arattıgın zaman en hardcore modifikasyonların pd130 makinalara yapıldıgını göreceksin. tamamen aynı güçlerde cupra ve fr aynı hızdan rollinge başaladıgı zaman 200 lü hızlara kadar 1 boy civarı cupra öne cıksada 200 km hızdan sonra fr arkadan yıldırım gibi gelecektir

yani cupra donanım olarak falan cidden güzel iç mekan falan daha nezih ama minimum 7 bin lira fark ( o da felegin cemberinden geçmiş bir cupra ) deger mi biraz daha ciddi düşünmek gerekir. benim aracım niteliginde motor saglıgı ve temizlige sahip olan bir cupra aracımdan minimum 11 bin lira kadar pahalı. bu noktada karar tamamen sana kalıyor yani.
    doğukan abi en iyi sen anlıyosun beni 7-8 bin tl yi 2 koltuk bi direksiyon bi vitese bide R logosuna verilir mi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mehmet Gazihan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cupra.. Bi adı var.. Az sayıda üretilmiş nadir bir araç.. sportdan farkları var, ince detaylar.. Freni coolerı stopu v.s.. Turbosu farklı pompası farklı beyini farklı v.s.
    bu olay cok doğru ve daha ayzılmayan bi cok ekstra var. bu dizel anlamında kurtbil adlı arkadas bi cok bilgisi var diye düşnüyorum bilgi alın arkadastan uygun görürse kendisi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tamamen öyle düşünme tabi yusuf. yani tamamen stok olarak aldıgın zaman aradaki fark gerçekten gözüne hoş gelir insanın. ama ne bilim piyasada cupra body'sine sahip olmayan bi fr kalmadı mesela. iç mekandaki fark eyvallah güzel o konuda asla bir itirazım yok ama maddiyata bakınca o farka degermi acaba orası da ayrı mesele

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ibiza cupra ve ibiza sport yani şu pd130dedikleri araç hakkında bildigimiz bilmedigimiz nelerdir mesela ben dış görünüş dışındaki farkları bilmiyorumd motoru olsun ic mekanı olsun yürüyeni vs bi farkı varmı birbirinden birileri yardım edebilir mi bu konuda bana?
    actığın konuda maddiyatını yaz kardesde insanlar ona göre yorum yapsınlar

kurtbil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tdipower Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kurtbil görünce yazar
    hacı ne yazim adamlar ne varsa yazmışlar bize birşey kalmamış daha

Kimse yazmamıs Cupra tdi ın frenleri 312mm ,sport tdi larda 288mm disk var önlerde.Ama sport alıp onu da değistirmek dert değil cünkü cupradakı 312mm lik disk ve sahip olduğu kaliperlerin aynısı mk1 TT,8L s3,leon topsport un üzerinde de var.Çıkmacıdan alınıp takılabılınır

Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı shero Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bazı insanalra gülüyomda 130luk ıbıza 160lık cuprayı gectiğini yeni duyuyorum varsa deneyelim
    bu konu hakkında diyebileceğim hiçbirşey yok

bu cupraları neden üretmiş bu adamlar ya,ucuz ucuz binmek varken millet 40 bin lira para veriyo cupralara
    konuyu açmak ve bilgi almak işte bütün mesele bu abi

yusufcan aracı alıp ciddi manada para harcayıp yürütecem diyosan eger pd130 almalısın. 250 hp üzeri güçler için pd130ların şanzımanları efsane hale geliyor.
    abi o kadar hayvan gibi yüklemek değilde yinede yürüyecek türden olacak yani 250 hp yi almak ne kadar kolay ne kadar zor fazla bilgim yok ama yinede bi 130 luk olsa 220 230 arası bir güç için uğraşırım

iç mekanla başladık şimdi işin içine freni cooler ı turbosu beyni bile girdi

bu olay cok doğru ve daha ayzılmayan bi cok ekstra var. bu dizel anlamında kurtbil adlı arkadas bi cok bilgisi var diye düşnüyorum bilgi alın arkadastan uygun görürse kendisi
    kendisi görür konuyu yazar umarım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eyvallah sağolasın ama herkes yazmış olanı bıtenı ıcımde kaldı resmen

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    PD130 Şanzumanı Varsa Benim Cupranın Orj. Şanzumanı ile takas ederim..
    bu memlekette dizel konusunda en çok başarı elde etmiş en cok adını duyurmuş adamdır mehmet gazihan tartışmasız. bu yaptıgı yorumdan anladıgım şey tamamen benim anlatmak istedigim şeyler aynı mesela.

mehmet gazihan 1.9tdi motorlardan dünya üzerinde alınan en büyük gücü aldı. bu cümleden anladıgım kadarıyla mehmet pd130 şanzımanı kullanarak vites atma sayısını düşürmek ve daha iyi süreler yapmak istiyor. yanlışta anlamış olabilirim ama cupra şanzımanının fr şanzımanıyla degiştirilmesinin tek sebebi bu olabilir bana göre

Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    35000 tl kadar bir bütçem var hem okula gitcem hemde gazlamak için

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu konu hakkında diyebileceğim hiçbirşey yok

konuyu açmak ve bilgi almak işte bütün mesele bu abi

abi o kadar hayvan gibi yüklemek değilde yinede yürüyecek türden olacak yani 250 hp yi almak ne kadar kolay ne kadar zor fazla bilgim yok ama yinede bi 130 luk olsa 220 230 arası bir güç için uğraşırım

iç mekanla başladık şimdi işin içine freni cooler ı turbosu beyni bile girdi

kendisi görür konuyu yazar umarım

yusufcan hayvan gibi yüklemek degil diyosun da zaten egzoz intercooler güzel bir yazılım ile 195 hpleri falan alıyorsun araçtan. 220-230 hpler inanılmaz derecede kolay.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yusufcan hayvan gibi yüklemek degil diyosun da zaten egzoz intercooler güzel bir yazılım ile 195 hpleri falan alıyorsun araçtan. 220-230 hpler inanılmaz derecede kolay.
    abi hayvan gibi derken mesela Mehmet Gazihan ın polosu gibi düşün

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cupra da sportta Türkiyede zaten sayısı belli modeller.İşin aslı olay tamamen maddiyata bakıyor.Bütçeye uydugu sürece Cupra almak daha mantıklı geliyor bana.Aralarındaki farklar kapatılmaya calısıldığı zaman zaten öyle 3-4 liralık farklar değil daha fazlası cıkıyor.Yurt dışında adamlar cupraya deli gibi para vermiyorlar çünkü adamlar ya drag için araba hazırlıyorlar ya da pist için.Buna bağlı olarak da arabada zaten bir çok parça değisiyor sökülüyor.Gidip cupra almanın da mantığı kalmıyor

GokHan35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gökhan abi bende onu diyorum işte ufak detaylara 7-8 bin tl eder mi ?

doğukan abi en iyi sen anlıyosun beni 7-8 bin tl yi 2 koltuk bi direksiyon bi vitese bide R logosuna verilir mi
    kardesim olay sadece 2 koltuk bi r logosu olsaydı herkes dusunebilirdi sanırım bu durumu,cuprayı da kimse almazdı,bi araba almadan önce her yönden iyi düşün,ucuza almak işine geliyosa verdiğin para kadar arabaya binersin bu işler böyle ha bu diğer arac kotu demek değil yanlış anlaşılmasın,o da cok guzel bi arac ama cupra onun abisi konumunda kalır denk araclar değiller

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bekir pasaoğlunuda unutmayalım onunda güzel dereceleri var biliyoruzki

Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kurtbil Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    cupra da sportta Türkiyede zaten sayısı belli modeller.İşin aslı olay tamamen maddiyata bakıyor.Bütçeye uydugu sürece Cupra almak daha mantıklı geliyor bana.Aralarındaki farklar kapatılmaya calısıldığı zaman zaten öyle 3-4 liralık farklar değil daha fazlası cıkıyor.Yurt dışında adamlar cupraya deli gibi para vermiyorlar çünkü adamlar ya drag için araba hazırlıyorlar ya da pist için.Buna bağlı olarak da arabada zaten bir çok parça değisiyor sökülüyor.Gidip cupra almanın da mantığı kalmıyor
    ben sadece yaparsak roll e çıkarım onun dışında 20 km lik okul yolu düz gider modunda olurum genelde

kardesim olay sadece 2 koltuk bi r logosu olsaydı herkes dusunebilirdi sanırım bu durumu,cuprayı da kimse almazdı,bi araba almadan önce her yönden iyi düşün,ucuza almak işine geliyosa verdiğin para kadar arabaya binersin bu işler böyle ha bu diğer arac kotu demek değil yanlış anlaşılmasın,o da cok guzel bi arac ama cupra onun abisi konumunda kalır denk araclar değiller
    abi 35000 tl ye kadar verebilirim öyle söyleyim yani

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)