2012 fiyatlarini baz alirsak 15 binden az, tabi su anda sabit kur uyguluyorlar. Bu arada bu klasmandaki arabalara sifirindan fazla fiyat cekenlere selam ediyorum
2012 fiyatlarini baz alirsak 15 binden az, tabi su anda sabit kur uyguluyorlar. Bu arada bu klasmandaki arabalara sifirindan fazla fiyat cekenlere selam ediyorum
Polo sıkıntılıymış duyduguma göre ama ikiside bayide su an sorunsuz olcak hangisi renkden dolayi roccoya kayiyorum biraz ama
Pololarda okudugum 1 2 yerde piston segman kanallarında sorun cıkıyo diye biliyorum yanlışta biliyor olabilirim yag sıkıntısı çekenler oldu 1 kişide motor yapıldı gecen ay sanırsam bi forumda. Bende Sciroccodan yanayım hem görünüş hem performans var bence gayet yeterli bu segment için.
cam tavan vs gibi ağar donanımlar konuşlurken kesinlikle üst segmentte olan rocco seçilmeli![]()
polo hep gözümde tavan döşemesine kdr sökülüp kullanılıcak bi araç olarak görünüyo malesef![]()
atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.
roccoo şeker gibi![]()
34 S 5524 rocco
61 KE 451 rocco
34 ZNR 51 s2k
34 NVG 46 s2k
34 VB 8343 s2k
34 JN 5261 s2k
YASİN GÜNER !!
Dusunmeye bile gerek yok hem mavi hem cam tavan diyosunuzsegment farkinida goze alirsak kesinlikle rocco ...ayrica manuel olarak yazilim filtre egzoz downpipe skntisiniz yurur
![]()
34 EM 123
AÇIKEL otomotiv... JANTMAX ..
hep bızımlesın ALP GUNAYDIN 34 DUJ 43 ..
Ben biraz daha özel olmaktan yanayım rocco çok fazla sattı hani öyle böyle değilher sokak basında bir tane var.. Gti performans acısından cok daha üstün.Benim seçenegim gti olurdu.Daha bu mesajımı yazarken bitanesi karşıma parketti şimdi
![]()
Arada segment farkı var deniliyor doğrudurda ama ;
arada azımsanmayacakta fiyat farkı var 15 Bin tl fark demek Polo gti için yaklaşık %25-30 fark demek az değil tabikide
Şahsen Rocco nun dolusuda boşuda mavi side beyaz ıda adım başı sokaklarda mevcut
Polo gti çok daha ender ama imaj olarak Roccobiraz daha ötede
Bende sipariş verdim Polo GTI ı bekliyorum Rocco ya göz ucuyla bile bakmadım ama tercih meselesi hergün binmek için bakınmamıştım ben..
Polo derim küçük ufak ve hızlı.
ve katılıyorum sirocco beyaz özellikle kadıköyü istila etmiş durumda.
Türkiye de göremediğim renginden, gölge mavisi tek kapı polo gti tercih ederdim![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)