fd 6 düz mü otomatikmi ? otomatikse palio kesin gecer ama uzunda fd6 190da falan kalmıyor 200-210 u goruyor uzunda yetisebilir. onceki kasa stock 1.4 fiesta ile 110 a kadar fd6 otomatikle kafa kafaya gidiyordum sonra tabi direk 3 boy ve artı![]()
fd 6 düz mü otomatikmi ? otomatikse palio kesin gecer ama uzunda fd6 190da falan kalmıyor 200-210 u goruyor uzunda yetisebilir. onceki kasa stock 1.4 fiesta ile 110 a kadar fd6 otomatikle kafa kafaya gidiyordum sonra tabi direk 3 boy ve artı![]()
Ben Vtec II ıle denedım.Palio yu cok rahat geciyorum.FD6 da kendını 3. viteste toparlayıp arayı 3.vitesin sonlarına dogru iyice acacaktır. FD6 ların 3 vitesi cok iyi.
DR. ECUADA HONDA SERVICE
ATA MOTORSPORTS ANTALYA
kimsenin arabasını ferrari sandığı yok deneyecek araçlar arkadaşlarımızın aracı sıkıntısız kavgasız bir deneme sadece tahrik edici konuşmassanız daha hoş bir ortam olur düşüncesindeyim
samet kardeşim kesin diye bir şey yoktur deneyelim görelimd erim ben ayrıca öyle hız belirlemesek daha iyi olur gibi
tampon derken neyi kastettin canım kardeşimbendede honda var
ayrıca bu honda düşmanlığı nedendir çözemedim hemen millet hazır bekliyor laf vurmalar falan hoş olmuyor...![]()
Muratcan ÇADIRCI
Biz Hep Burdayızzz....
Psn:By_FresH
Stok 1.3 multijet palioyla otomatik 2008 civice 3.vitesin basina kadar kafa tutmustum sonradan civic uzadi tabikipaliolar kilosu nedeniyle avantajli arabalar seriler palionun 170lere kadar onde olacagini daha sonra civicin gececegini dusunuyorum videoyu bekliyoruz
![]()
gerçekten güzel bir kayıt olsada zevkle izlesek , cok merak ediyorum![]()
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
Palio hafife alınmamalı... Hele ki Samet'in Palio...
Forumdan takip ettiğim kadarıyla da çok uğraştı arabasını iyileştirmek için.
FD6'da doğru düzgün görmedim nasıl yürür diye ama gerçekten güzel bir video olsa da biz de izlesek.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)