palio hl & honda civic fd6

Thread: palio hl & honda civic fd6

1. samet_61's Avatar

samet_61 said:
    battalgazı malkocoglunun atarı var bı ara cekelım vıdeoları

2. onn_dear's Avatar

onn_dear said:
    güzel deneme olur, uzunda fd6 nın ayıracağı kesin zaten ama 60-190 olursa kafa burun giderler sanırım.
    History;
    1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG-Golf7 1.6TDI

3. samet_61's Avatar

samet_61 said:
    Quote Originally Posted by onn_dear View Post
    güzel deneme olur, uzunda fd6 nın ayıracağı kesin zaten ama 60-190 olursa kafa burun giderler sanırım.
    190 a kadar olursa onderım palıonun alacagından kımsenın suphesı olmasın uzunda denenecekse ona gore de onlem var sorun yok.. ayrma ısıne gelıncede palıo cok yol katettı ayırma ısı bıraz kasacak fd6 yı ve unutmamak lazım hasanına racı lpg gordu bı kere bekaretı gıttı))

4. onn_dear's Avatar

onn_dear said:
    Quote Originally Posted by samet_61 View Post
    190 a kadar olursa onderım palıonun alacagından kımsenın suphesı olmasın uzunda denenecekse ona gore de onlem var sorun yok.. ayrma ısıne gelıncede palıo cok yol katettı ayırma ısı bıraz kasacak fd6 yı ve unutmamak lazım hasanına racı lpg gordu bı kere bekaretı gıttı))
    lpg spec hadi bakalım samsung video kamera lazım olursa bende var
    History;
    1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG-Golf7 1.6TDI

5. samet_61's Avatar

samet_61 said:
    Quote Originally Posted by onn_dear View Post
    lpg spec hadi bakalım samsung video kamera lazım olursa bende var
    istorsan senın yenı evlatla sende gel onuda denemıs oluruz))

6. pureal's Avatar

pureal said:
    headerstan sonra 1-2-3-4 cok saglam oldu afr ayarınıda yaptık tam gazda 13-13.2 ıle yurutuoruz aracı fd6 uzunda benı korkutuor ama 190 a kadar 2 boy onde olacagım kesın...
    o kasa civic düzde zaten 190 yapıyor dahası anca yokuş aşağı

7. samet_61's Avatar

samet_61 said:
    Quote Originally Posted by pureal View Post
    yok 210 ları stock halde rahat goruor fd6 bırde arkdas su gaz tepkısını arttıran zımbırtıdan taktırmıstı)

8. pureal's Avatar

pureal said:
    yok 210 ları stock halde rahat goruor fd6
    tek nefeste anca 190, yokuş aşağı 2-3 dk gaz basmak gerekiyor 210 görmek için çok denedik

9. samet_61's Avatar

samet_61 said:
    tek nefeste anca 190, yokuş aşağı 2-3 dk gaz basmak gerekiyor 210 görmek için çok denedik
    fd6 nın pek sansı yok ozaman ...

not : palıo nun 1 ve 4.subabları sıkıntılı

10. onn_dear's Avatar

onn_dear said:
    istorsan senın yenı evlatla sende gel onuda denemıs oluruz))
    dizelim üzerim ahahahah
    History;

11. onn_dear's Avatar

onn_dear said:
    190 mı
    History;

12. erhann's Avatar

erhann said:
    Quote Originally Posted by nokian View Post
    +1903

adamlar kendi arabalarını ferrari felan sanıyorlar netice itibari ile palio alır diyorum ,son hızlara doğru honda gelebilir çünkü palio 1-2-3 çok sağlam gidiyor bu viteslerde hondanın şansı yok
    honda gececek ve sızın için vıdeo cekıp buraya koycam otomatık ıesle 190dan sonra gecıyorum zaten fd6 denemelerımızde benı gecıyor
    ama sametın eksıklerı cok onları tamamlamamız lazım sonrasında giderı olur erken denememek lazım

13. palio hl & honda civic fd6

nokian said:
    Quote Originally Posted by erhann View Post
    honda gececek ve sızın için vıdeo cekıp buraya koycam otomatık ıesle 190dan sonra gecıyorum zaten fd6 denemelerımızde benı gecıyor
    ama sametın eksıklerı cok onları tamamlamamız lazım sonrasında giderı olur erken denememek lazım

dostluk kazansın Erhan sabırsızlıkla bekliyorum videolarınızı

14. battalgazi's Avatar

battalgazi said:
    düzde 190 falan yaptığı yok o hızda 5500 devir civarlarında bir devir aralığında oluyor 210 a kadar güzel hızlanıyor sonrası sıkıntı, palio için 210 yeter sanırım

15. YAVUZ's Avatar

YAVUZ said:
    uzun kısa farketmez palio az farkla olsa da işi götürür..

16. cliver's Avatar

cliver said:
    lpg o kadarda kötü birşey değil bence benim aracımda halen lpg li ama benzinde gidişinden hiçbirşey kaybetmedi notalio ezer gecer bence kişisel algılanmasın ama honda dan hiç ümidim yok
    Quote Originally Posted by cliver View Post
    Güneşi göremedim diye ağlarsan yıldızlarıda göremezsin
    alın teri
    16 YA 234 minik serçem
    16 BS 462 Clio rsi
    16 R 5115 Saxo vts(Kermit)
    16 GU 424 punto hgt
    Anka Vts
    belediye otobüsü

17. Frank's Avatar

Frank said:
    Sonucu merak ediyorm gerçekten çekinde görelim arkadaslar
    Benım tahmınıme gelınce 160-170 den snra honda hafif açar diyorm
    Quote Originally Posted by mmustu View Post
    hacı ben bildiğin su bardağı ile shot atıyorum

18. samet_61's Avatar

samet_61 said:
    erhan o 190dan sonra gecmeyı neden goremedık ? benım yanls vıtes attıgım halde 190 sonrası mılımı mılıme kafa goz yuruduk nerde gectın ben neden hatırlamıorum

19. samet_61's Avatar

samet_61 said:
    ben yıllardan berı olayı ıdrak ettıremedım gecerım gecılırım ılk denemede gecerı sonra gecılırım ılk denemede gecılırım sonra gecerım benım zewk aldıgım bu erhan doldur arabayı cık herkese döşe oldu bıttı tamam zewkı nerde arabayı yapmak ıcın olacak hırs olmaz ozaman zewkıde tadıda benım arabaın durumuu goruorsun ayarsız debrıyaj gecmeyen vıtes sorunlu sensorlerle gelırım geldımde yaptııp yıne gelırım maksat zewkı atarlar gıderler muabbet zamanında 1.4is ten 10 boy yedıgımız zamanlarıda bılırım