User Tag List

Sonuçlar: edo's evo 9-cvk sti-bau wrx-serkan abı evo 9

Katılımcı sayısı
142. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • edo's evo 9

46 32.39%
  • cvk sti

6 4.23%
  • bau wrx

42 29.58%
  • serkan abi evo 9

48 33.80%
Sayfa 10/10 İlkİlk ... 8910
184 sonuçtan 172 ile 184 arası

Konu: edo's evo 9-cvk sti-bau wrx ve serkan abı evo

edo typer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sımdı eve geldım.. ben arabadan ındım batuyu optum tebrık ettım. daha yarısmadan gerek yok denemeye cok gecersın dedım.. buraya kalktım kac satır masallah yazdım. bunlara ragmen bu tarz yazıları hazmedemedım..

batu bana 80 km yol yaptırdın ıyıkı gelmedın kemal abılerı yolladın yoksa batucanla senı fena bozcaktım. suan sınırım yıne hafıfledı ınsan gıbı yazıyorum sana,ılk denememızde ben mı senın aracına laf ettım yoksa korudum mu? kıme nasıl muamele edıcegını bıl 30 yasına geldım ben haddını bıl.

oz: kanka avansım suan 2 barda 12 derece 1.8de 15 derece afr 6000 devıre kdr 12.5 kesıcıye kdr 11.5 daha gıdıcek yerı yok.. belkı basıncımı sabıt tutabılırsem bıraz daha gıder ama yemın ederım o forge wastegate sokup ayar yapmak zor gelıyor sogudum artık.2 bar pık atıp 1.6 1.5 yuruyorum 2 kısı en ıyı zmnım 9.6 3 vıtesten daha ıyısını yapamadım.

drahte:kanka ayarım yenı yapıldı.boostleak fln ugrasmak ıstemıyorum manıfoldum fln hazır 35 takıp gecıcem..

batu:bıde benı camur gosterıp araba denemıcem tarzı yazı yazma terbıyesızlık yaptın hatanı bıl.. bır gece ansızın tren gıbı delerım

TechTurkey Oz` - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Edokardess. Bak yorum yapmam ama bisiyde demiorum bana soleme abi avanslari.beni gercekten ilgilendirmez dbn koy gorelim kardesim. Beni kimsenin ne derecesii ilgilendiri nede baska bisiy hersey avans degilMis demekki
    www.drecu.com
    Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Oz` Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Edokardess. Bak yorum yapmam ama bisiyde demiorum bana soleme abi avanslari.beni gercekten ilgilendirmez dbn koy gorelim kardesim. Beni kimsenin ne derecesii ilgilendiri nede baska bisiy hersey avans degilMis demekki
    ozgun ayarlık ısım yok emın ol.. hersey oyle olsaydı serkan abının aracıda sen yapıosun ılk geldıgınde 12 sanıye sımdı 10.2 yuruyor 30 ıle 1.65 basıyor.. mantıklı mı sence? dbn mehmet abıde atar bana koyarız sorun deıl..arka kanattadır belkı keramet

soneR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sonuc olarak bu geceki tum araclara masallah hepsi muthis hizli ve guzel araclardi.. Tekrar gorusmek uzere iyi geceler.

Videolarin hepsi bende mevcut nasipse yarin arac sahipleride oke verirse paylasir izleriz..

Tekrardan herkezin emegine saglik
    seni unutmayacagız Madi...

Rpmturk
    Boost Projects
    www.rpmraceevents.com

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı edo typer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ozgun ayarlık ısım yok emın ol.. hersey oyle olsaydı serkan abının aracıda sen yapıosun ılk geldıgınde 12 sanıye sımdı 10.2 yuruyor 30 ıle 1.65 basıyor.. mantıklı mı sence? dbn mehmet abıde atar bana koyarız sorun deıl..arka kanattadır belkı keramet
    Bak soledigim gii hersey avans deil t3 twin scrool 82 ar ilee o arabanin silnidr basinci seinkinin 2 kati hayatimda t4 haricinda ewoya twinscrool kesinliklem onermiyorum

Serkan abinn arabaya bisiyler olmus .) nededigim anlarsin sen bensilip kendi programini attim ustune afr si zenginmis dedi duzelttim sadece 1.5 barlard1 yaa 2 derecedir nedendiemdusunmekistermisin bilmem ama ben. Nedenini biliyorummbuyurngel bisuru 35 r li araba var burda hepsinn dbnii alabilirsin senkoy dbnini dierlerini bosver batununkini gonderdiler tesekkurler batu kyucamyarinoglene felan beni ilgilendirmiyor ayari mayari arabanin dedigm gibi orjinal ewoile 1.6 cont mu gidiyorsun 8000e kadar helal olsun sana gerekyok leak kontrolu yapmana
    www.drecu.com

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Oz` Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bak soledigim gii hersey avans deil t3 twin scrool 82 ar ilee o arabanin silnidr basinci seinkinin 2 kati hayatimda t4 haricinda ewoya twinscrool kesinliklem onermiyorum

Serkan abinn arabaya bisiyler olmus .) nededigim anlarsin sen bensilip kendi programini attim ustune afr si zenginmis dedi duzelttim sadece 1.5 barlard1 yaa 2 derecedir nedendiemdusunmekistermisin bilmem ama ben. Nedenini biliyorummbuyurngel bisuru 35 r li araba var burda hepsinn dbnii alabilirsin senkoy dbnini dierlerini bosver batununkini gonderdiler tesekkurler batu kyucamyarinoglene felan beni ilgilendirmiyor ayari mayari arabanin dedigm gibi orjinal ewoile 1.6 cont mu gidiyorsun 8000e kadar helal olsun sana gerekyok leak kontrolu yapmana
    dogrudur twınscrollun verımlı olması ıcın daha 10 sene var turbo mısmatch fln sıkıntı evoda.. soyledıgım gıbı benım en ıyı derecem 9.6 cop soksam 9a dusmez ki sinegin yagı ıle ugrasmaya seven bırısı deılım 35 takarım daha kolay. mehmet abıden ısterım yrn dbnı35lı dbn 15 20 gune elınde

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dogrudur twınscrollun verımlı olması ıcın daha 10 sene var turbo mısmatch fln sıkıntı evoda.. soyledıgım gıbı benım en ıyı derecem 9.6 cop soksam 9a dusmez ki sinegin yagı ıle ugrasmaya seven bırısı deılım 35 takarım daha kolay. mehmet abıden ısterım yrn dbnı35lı dbn 15 20 gune elınde
    Verimlilikle alakas yok setupiniyapana solemek lazm ama bize laf soylemek dusmez biz erinliliklerini felanhesapladik sikintiyok ama o arabadaki manifold ve turb bence yanlis artik degistiremeyiz ... Sinek yagina gerekyok karrdesim adam istemis yapmis yapabilicek bisiy yok adama gotunu yirttim deistirmiyor turbosunu aparsin yapabilicek bisiy yok gorelim 35li videolarini dbnlerini bekliyorum

Hadi yattyim ben iii sabalar
    www.drecu.com

batucan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    batu bana 80 km yol yaptırdın ıyıkı gelmedın kemal abılerı yolladın yoksa batucanla senı fena bozcaktım. suan sınırım yıne hafıfledı ınsan gıbı yazıyorum sana,ılk denememızde ben mı senın aracına laf ettım yoksa korudum mu? kıme nasıl muamele edıcegını bıl 30 yasına geldım ben haddını bıl.

batu:bıde benı camur gosterıp araba denemıcem tarzı yazı yazma terbıyesızlık yaptın hatanı bıl.. bır gece ansızın tren gıbı delerım
    Bosu bosuna sinirlendin kimsenin ne sana nede arabana hakaret ettigi var tam tersine anlik sinir ile sen kufrettin... Onceden gecmissin bugun gecildin ki bu boyle bi sen bi o bi bu gibi gelir gecer. Rakipler olmadiktan sonra araba yapmanin zaten zevki cikmaz. Bu gece yazilanlar suratina soylenseydi surat mimiklerinden sadece takilma oldugunu anlardin.

Bak ne guzel tren gibi delerim demissin araban hazir oldugunda batuda isterse tekrar denersiniz hobimizden zevk aliriz... Sag koltuk bile bu gece gercekten eglenceliydi. Gelen herkese bu heyecani yasattiklari icin tesekkur ediyorum baya ozlemisim. Dizel araba pesinde kosarken sayenizde aklima kurt dustu...

Batunun araba ben askerden izne geldigimden bugune baya degismis gelismis gercekten batuya, kemal abiye ve yuregire boyle bi araba yaptiklari icin tebrik ediyorum...

shumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Erdem serkan'ın arabası ilk aldığında denendi 100-200ü,10.2 yaptı 2 kişi ve ilk kez gazladığında, yani öle 12 falan olmadı hiç,yanlış bilgi almışsın b boost yok yine

maşallah tüm araçlara,videoları izledim gerginliğe gerek yok hepsi birbirinden iyi yürüyor cidden,hepinize tebrikler arkadaşlar
    35 VT 555 98 vti 35 AD 5528 04 ep3 35 EA 6432 08 fn2
    35 EA 7292 08 s2k 35 EA 2260 09 s2k 35 EA 5988 09 s2k
    35 EA 5522 09s2k

fatihevoıx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    serkan abinin aracının eski sahibiyim. özgün bu araba 10 sn altında deılmıydı? kandırdınmı benii ) ayarı biz saf methanol ile yapmıştık simdi %50 %50 koyuluyo sen ole dedın fark edermı oktan vs da

fatihevoıx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı soneR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sonuc olarak bu geceki tum araclara masallah hepsi muthis hizli ve guzel araclardi.. Tekrar gorusmek uzere iyi geceler.

Videolarin hepsi bende mevcut nasipse yarin arac sahipleride oke verirse paylasir izleriz..

Tekrardan herkezin emegine saglik
    34 AD 2237 Videolarından ben hiç yok çesitli video çekimleri varsa alabilirmiyim )

shumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    batu hariç diğer araçların hepsi satıldı ztn,soner ekleyin şu kalanlarıda izleyelim bari
    35 VT 555 98 vti 35 AD 5528 04 ep3 35 EA 6432 08 fn2
    35 EA 7292 08 s2k 35 EA 2260 09 s2k 35 EA 5988 09 s2k
    35 EA 5522 09s2k

Erdem K. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    serkan abi evo - edo evo - bau wrx - cvk sti olacaktır muhtemelen...
    Subaru
    Technica
    InternationaL

PSN: ekduncan

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)