User Tag List

Sonuçlar: edo's evo 9-cvk sti-bau wrx-serkan abı evo 9

Katılımcı sayısı
142. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • edo's evo 9

46 32.39%
  • cvk sti

6 4.23%
  • bau wrx

42 29.58%
  • serkan abi evo 9

48 33.80%
Sayfa 9/10 İlkİlk ... 78910 SonSon
184 sonuçtan 153 ile 171 arası

Konu: edo's evo 9-cvk sti-bau wrx ve serkan abı evo

eser - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Oz` Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sen selcuk lmayasin ?????? Senyazma daha bi birakkurutttun cocugunnefes alsin erdem
    selcuk asagıda ızlıo zaten ben benım stp asagıda
    Alıntı diyadin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kanka fotoyla alakası yok,araba canlı bakınca sıfır gibi.2012 model 106 gti

drahte1905 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Kaan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evet bana gore limitlerde gidiyor aynen oyle demek istedim sen obur turlu anladin.

Yoksa senin arabanin speclerinide biliyorum suresinide biliyorum oldukca basarili.

Erdemin suan ki setup i stok turbo ile hem keyifli hemde artik limiti bundan sonrasini buyuk turbo paklar daha fazlasini istiyorsa.

Evet evet bir onceki sayfayada yazdim
    Ztn dostum erdemin araba icin konusuyorum sen degisik anladin
    Bunun bana goresi sana goresi mi var ?

Ben Erdem'in aracini bilmem ama stock turbonun bundan cok cok daha fazla gideri oldugunu biliyorum, bilmeyi birak gordum....

Arkadaslik sizin yaptiginiz gibi yapilmaz, ne şiş yansın ne kebap olmaz, ben bunu bilirim bunu soylerim...

Bunlar arabadir, A gecer B gecer, en cok parasi ve zamani olan herkezi gecer, ama arkadasin gecildi diye buraya ferman gibi "Stock turbo ile bukadar" yazmayin komik duruma dusersiniz....

TechTurkey Oz` - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Haaa senni hatirladimmmm gecen ona buna senioldurucem diodunozelden neymis arabayi satarken miymiy yapmis diyee haaa hatirladim seni simdi ben banlicaktim seni unutmusum
    www.drecu.com
    Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!

edo typer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cifteden donuorum gelmeyip kemal abiyi gondercekseniz bana cins cins yazmicaksiniz!!

Pump gas ile limit avanstayim yakit koyup sure kasmak ile ugrasmak istemiyorum!!

35 takar gecerim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evvet dbn ler nerde dbn lerrrrr?
    Bosverin kavgayi

Bak dbs 11.45 yapmis
    www.drecu.com

Maxiboost - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evvet dbn ler nerde dbn lerrrrr?
    Bosverin kavgayi

Bak dbs 11.45 yapmis
    11.45 mi iimis Hahahhah masallaH

Eser bazen yan yana giriyorsunuz stp ile sanirsam Ya da modem reset manyagi hahaha

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rr yapma la kaaan hahahahahaha

Kanka yazma bosuna dbn koy dbnnn
    www.drecu.com

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Bakin bu cocuk bana benzio demi hahahahahahahahahahahaha
    www.drecu.com

Maxiboost - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Bakin bu cocuk bana benzio demi hahahahahahahahahahahaha

Andiriyo panpa neden dersen bunun elinde sadece 2 tane bumerang var hahaha

drahte1905 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya bak iyi yaziyoruz olmuyo kotu mu yazalim illa yazdiklarimi bi iyi oku istersen???ben gecildi diye bisey dedim mi??ortaligi birbirine mi kattim?deneyen tum araclara masallah guzel denemelerdi dedim.

Evonun icinde ben vardim evet cok yakin arkadasim burdaki gecen kuurleri knsmalari bende onaylamiorm yanlis seyler bende mi ole yazsaydim?

Ne diyebilirim stock turbosu ile oldukca basarili tabi ki cocuk oyuncagi deil ki bu karsisinda kocaman 35 li bi dunya malzeme dolu subaru var birakin da boyle soyleyim nie herseyi terse cekiosinuz onu anlamiorm?

Ayrica sunuda soleyim ikiside cok yakin arkadasim sayilir hangi biri yardim istese yarimina kosarim batunn arabasi kirildigiinda gecenin saat 3 unde arabasini ittirerek cektim boyle bi adama kalkip tersmi yapim?
    Kimseye ters yapmana gerek yok zaten, olani soyleseniz yeter, ben zaten anladim sizin arada kaldiginizi o yuzden;

Arkadaslik sizin yaptiginiz gibi yapilmaz, ne şiş yansın ne kebap olmaz, ben bunu bilirim bunu soylerim...
    Iyi yazmayin artik, kotude yazmayin, gordugunuzu yazin kafi, objektif olun biraz, yillarca bu kafa ile bu forumda kavgalar eksik olmadi

A kisisi B kisisini 4 boy gecmistir, 4 boy dunyanin her yerinde ayni 4 boy bunun sana goresi bana goresi yok, adam vites atamaz, yakiti yoktur, hedesi eksiktir, hodesi kiriktir yaninada bunlari yazarsin, daha konusmaya gerek yok, ha yazarken, sapladi demezsin, metre ile hesaplarsin mesafeyi gecende gecilende mesut olur...

Kiriliyorsada kirilsin zaten, bu arabadir ya, para koyarsin ucak olur, ustune zaman/mesai harcarsin roket olur, bu bukadar, gercekleri duydu diye kirilan varsa gitsin kizlarla oynasin !

Sence Erdem burada guzel sekilde olculmus ve saplamis, tecavuz etmis gibi degilde metre ile verilmis bir farka laf eder mi ? Erdem bukadar karaktersiz bir insan mi ?

Bu sekilde olcum yapip, objektif olmak hem gecenin hemde gecenin hakkini savunur....

Alıntı edo typer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cifteden donuorum gelmeyip kemal abiyi gondercekseniz bana cins cins yazmicaksiniz!!

Pump gas ile limit avanstayim yakit koyup sure kasmak ile ugrasmak istemiyorum!!

35 takar gecerim
    Erdem araban burada limit avansta ise ve tesisatin 200kilo gelmiyorsa bir sikinti var gibi, en azindan bir boost leak yap derim, ayarinida gozden gecirebilirsin biraz daha gibi biz beyni yollayali cok oldu...

Kimseyede bakma sen, oyle bu saatte evinden cikma, millet gecti diye istemedigin bir turboyu arabana takma, gerek yok bunlara, sen memnunmusun arabanin bu gidisinden? Okadar.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bakin 2 seyi idda ediyorum 1 muharremin basinc olayi 2 canberkin benzin olkayi aksiniiddda eden gotunden sallayansiksok konusan varsa gelsin buyursun gidelim alalim97 leri gazlayalim gorun nedemekistedigimkendinizi kandirmayingencler trde adam gibi yakit koymayan bir isi varsa oda benim buda boyle line yaptigim araclarin %96sinda yait yoktur aksini iddda kimse edemez...

Erdem bana solememistir ama dip not yazayim dedim
    www.drecu.com

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evet gerçekten güzel bir geceydi arabam emeklerimin karşılığını verdi,arbamın yapıldığı AUTO GARAGE KEMAL USTAYA,mapper'ımYÜREĞİR TEKELİ'ye parça tedarikçim BOOST PROJECT GÜNAY GÜLEÇE sonsuz teşekkürler.

konudanda takip edildiği üzere oly farklı boyutlara geldi,benim aracım erdemin evosuna geçildiğinde 30 sayfadan oluşan benim ve aracımın yerden yere vurulduğu konuda ağzımı açmamıştım ama 2 senelik bir emek sonrasında arabam istediğim gibi olunca sevincimi paylaştığım 1 mesaj yüzünden olay farklı boyutlara geldi

eğer yazdığım bu sevinç mesajımın buralara geliceğini düşünseydim inanın hiçbişey yazmazdım,ama şunuda biliyorum bu sitede yancılar olduğu sürece yazdığım herşey yanlış anlaşılacak bu sebpten ötürü artık bişey yazmama kararı aldım ve bu konuda son mesajımı yazıyorum

erdem bu gece şunu anladım senin ve benim arac hazırlama ve araclarımıza bakıs acımız farklı bu durumu dahada fazla negatif ortamlara taşımamak adına;

''inşallah aracın istediğin gibi hızlı olur,allah arabanın tekerine zeval vermesin,en azından birbirimizi gördüğümüzde selam verebilecek yüzümüz kalsın diye aracımı senin aracın ile denememe kararı aldım''

allah arabanın istediği gibi yürümesini sağlasın hayırlı akşamlar

dbn soran arkadaşlar içinde gece gece yaptığım ve methanol basamadığım 2 denemem oldu

1.de 2 kişi (erdem ve ben) 100-200 8.2 sn
    2.de yalnız ben 100-200 7.8 sn
    RACE HARD OR GO HOME

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    olm ne R R i kotu bisi yazmiorm ki bea

Bi ara yaristan once driftbox takiliydi camda ama deneme firsati olamadi adam gibi ya yokus yukari bizim cevre yollari ya rampa assa o aklimizda en kisa zamanda sure alip koyucaz
    Bro bak surelere -1 +1 genelde porscheler haric kovalaama yokusu sen bosver hahahahaaaauhahauuhauhauha
    www.drecu.com

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı batuozcile Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evet gerçekten güzel bir geceydi arabam emeklerimin karşılığını verdi,arbamın yapıldığı AUTO GARAGE KEMAL USTAYA,mapper'ımYÜREĞİR TEKELİ'ye parça tedarikçim BOOST PROJECT GÜNAY GÜLEÇE sonsuz teşekkürler.

konudanda takip edildiği üzere oly farklı boyutlara geldi,benim aracım erdemin evosuna geçildiğinde 30 sayfadan oluşan benim ve aracımın yerden yere vurulduğu konuda ağzımı açmamıştım ama 2 senelik bir emek sonrasında arabam istediğim gibi olunca sevincimi paylaştığım 1 mesaj yüzünden olay farklı boyutlara geldi

eğer yazdığım bu sevinç mesajımın buralara geliceğini düşünseydim inanın hiçbişey yazmazdım,ama şunuda biliyorum bu sitede yancılar olduğu sürece yazdığım herşey yanlış anlaşılacak bu sebpten ötürü artık bişey yazmama kararı aldım ve bu konuda son mesajımı yazıyorum

erdem bu gece şunu anladım senin ve benim arac hazırlama ve araclarımıza bakıs acımız farklı bu durumu dahada fazla negatif ortamlara taşımamak adına;

''inşallah aracın istediğin gibi hızlı olur,allah arabanın tekerine zeval vermesin,en azından birbirimizi gördüğümüzde selam verebilecek yüzümüz kalsın diye aracımı senin aracın ile denememe kararı aldım''

allah arabanın istediği gibi yürümesini sağlasın hayırlı akşamlar

dbn soran arkadaşlar içinde gece gece yaptığım ve methanol basamadığım 2 denemem oldu

1.de 2 kişi (erdem ve ben) 100-200 8.2 sn
    2.de yalnız ben 100-200 7.8 sn
    Kardes sana laf diyen yok terikler dbnlerini bana atarsan listeye koyarim sikinti yokkkkk sana bi lafimiz yok su bumerang kaaana diom ben terikler aracinagule gule gazla binmen dilegiyle
    www.drecu.com

m power_35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    batu helal kemal abiye cuma akşamı bana boşuna demedi çakal makina dükkanda az kaldı diye

ibooo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    parite çok oynuo euro düştü bu ara

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Fantaziyii birak nickini bumakaaan yapim diom ne dersin hahahahahahaha
    www.drecu.com

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)