Devlet üniversitesindede var :) Abicim her köşe başında olmasa bile abartha kıyasla çok çok fazla var ;) Ayrıca dış görünüş olarak hiç beğenmiyorum
Printable View
abarth olması dolayısıyla italyan tabiki..
valla manuel olması bile yeterli bi nedenken,,birde abarthın o şık çizgilerinin eklenmesiyle tercihim abarth punto olur ;) ...........
Bide şöyle birşey var :) Yolda giderken biri asılsa ww diye korkar sonuçta adı var WW :) Ama punto olunca (anlamayan bir insan) aa punto ben bunu hertürlü yerim der sonrada stopları izler güzel bi ders olur :) Ama benim tercihim polo gti olurdu hertürlü :)
Polo gti coook guzel.. ama amac tuningse ben buyuk turbolu TJET in ne hale geldigini çok iyi gördügüm için gözüm kapalı tjet i secerdim :)
abart cok tarz duruyo ama karsında polo var kanka:D
polo gti seçen arkadaşlarda seçimlerinde haklı bi konuda çünkü bende dahil sadece abarth a bindim..oturup sürüp inceleyemedim bile adam gibi..bilinmeyen tanınmayan bi araç olduğu için herkes güvendiğini tercih ediyor görüldüğü gibi =) belki yenilikler fikirleri değiştirir =) Bu arada konuyu gerçekten merakımdan açtım marka fanlığı yapmak için değil =) cevapları için herkese teşekkürler =)
Mantık: Gti
Kalp: Abarth
polo göremeyenlere söylüyorum sadece okulun otoparkında her günde 4 tane görüyorum. ama yinede polo gti candır can :D
VW fiat.... VW.....