Bu arada puntodaki motor stock internalla 260 hp lere kadar sorunsuz cikabiliyor..yunanistan ve italyada 400hp ustu gorenler oldu :)
Printable View
Bu arada puntodaki motor stock internalla 260 hp lere kadar sorunsuz cikabiliyor..yunanistan ve italyada 400hp ustu gorenler oldu :)
ben de t jet var ama ben dsg , iç dizayn ve puntonun kasa eskidiğinden dolayı polo diyorum
polo tabikide dsg cok avantaj,piyasası avantaj,verilere göre hiç zorlanmadan puntoyu gececek
+moda daha tepkili
manuel diye puntoyu alırım =)
ertuğ sendeki t jet i modla 200 civarı yap daha iyi değil mi o kadar para vereceksin...
Peki abarthlarin Trye geliş fiyati nedir ?
kesinlikle polo, puntoya göre daha şık duruyor, daha sportif ve daha konforlu daha hızlı vs.vs.
Abarth Punto "Supersport" @ Frankfurt Motor Show - Interview with Claudio Nervi - YouTube
fena da durmuyor hani!!
Tamam italyan hoş seksi nadir v.s ama neden ştandart vw kalitesinin hızlandırılmış versiyonundan yavaş? GTI by VW iyidir. ;)
ki TOFAŞ'ta Abarth Punto getirmiyor biliyorum? grey market gelirse GTI'dan pahalıya patlar.
Grey market degil ama komple abarth gelebilir ;) tofasla alakali bir durum yok aslina onlar dunden hazir,is yatirimcinin eline kaliyor :)
Farklı olmak iyidir bende abarth tercih ederdim.
GTI hiçbir albenisi yok görsel olarak, dizele bi logo yapıstırıyorsun gti oluyor.
Motor ve dsg sanzıman avantajı güzel ama ben de abarth punto tercih ederdim.
Hos geleceginden hala ümidim yok.
Aynı fiyat aralıklarında olursa Tabiki Abarth Ertuğcum :)
ohaa fiat'a bak..motor konusunda aştı kendini,alfalarda da tehlkeli motorları var gerçekten ama ben olsam polo alırdım.tipi daha güzel,malesef punto 'evo' olunca imajını kaybetti ayrıca vw yüklemeye daha elverişli,en azından yaygın diyelim ve en önemliside marka imajı..