Abarth 695 Competizione - 2011 Frankfurt Motor Show - YouTube
şiddetle tavsiye ederim :D
Printable View
Abarth 695 Competizione - 2011 Frankfurt Motor Show - YouTube
şiddetle tavsiye ederim :D
Dsg ..
Çok olup da o kadar da çok değil aslında polo gti. Bir çok şehirde yok veya sayısı çok az. Mesela İç anadolunun doğusunda şu anda hiç yok. Bir tane ben kendi aracımı biliyorum. Odaklandığınız zaman büyük şehirlerde nadir olarak görebilmeniz mümkün. Ama Türkiyede ki sayısı 250 yi geçmez diye tahmin ediyorum. Çünkü toplu ilk parti geldiğinde 76 tane gelmişti. Sonra 2. parti geldi ve ardından bayiiler siparişle yavaş yavaş getirtti. Ve şu an doğuş bayiilerinden sadece birinin elinde mevcut hazırda var. Bunun dışında en yakın tarihte gelecek polo gti Ocak 15 te gelecek. Ve şu an 10 küsür tane yanlış hatırlamıyorsam toplam siparişte polo gti var. Bence değerli bir araç. O kadar da çok sayıda değil. Punto abarth'a her yönden üstünlük sağlar hiç kuşkusuz. Şanzuman her hızlanma aralığında geride bırakmaya yeter. Donanım olarak kesinlikle lüks bir araçtaki özelliklerin bir-iki ayrıntı dışında tamamı mevcut. 2. eli çok değerli ki aracı aldığımda 53.500 tl civarına aldım şu an 58.000 tl. 7. kişi istedi aracımı ve 54.000 tl teklif etti. Abarthlık bir durum göremiyorum. Bence polo gti ;)
Üretim ötelendi
En yakın teslim Aralıktı şubat sonuna ötelendi teslim tarihleri
1 tanesi benim siparişim ordan biliyorum
Rakamlarla açıklamışsınız durumu ben çıktığından bu yana var olan rakamları bilmiyordum ama son durumdan haberdardırdım
Daha öncede onu açıklamaya çalıştım GTI 3-5 ayda bir çok sınırlı sayıda geliyor
Biz çok gördük diyenlerin gördüklerinin birçok kısmı ünilerde veya İstanbul un belirli lokasyonlarında görüyorlar bazende hep aynı araçlar zaten
Polo secerim
Fiat italyandır
Wv Almandır
Almanlar daha ileride bu konuda ama italyan fiat ta iyi ama yeteri kadar degil bu aracı aldınız sıkıldınız polo nuz varsa rahat satış olur yok punto varsa satışı zor olur
Punto nun kalitesi kötü görüyorum polo ya göre
1.4 şaka makinaları işin aslı bu
Bu arada araclar fiat degil isin aslinda kullanilan parcalarin neredeyse hepsi degisik..iscilik vs daha ust duzey abarth da. Yani abt-amg-opc vs gibi degil tamamen ayri bir marka olarak fiat catisi altinda diyebilirim :)
2 sene kullanıcaksam abarth 5 sene kullanıcaksam polo. Yüklemek içinse gene polo :)
dsg için daha cok erken diyor ve istemiyerek punto diyorum :D
Çok sevmemden , Tr'de bulunmamasından , İtalyan ve özel bir araç olmasından dolayı.Evo abarthı seçerim.Hem evo abarth gti dan daha spor geliyor bana nedense....