Punto evo abarth ss
Polo gti
valla manuel olması bile yeterli bi nedenken,,birde abarthın o şık çizgilerinin eklenmesiyle tercihim abarth punto olur...........
Bide şöyle birşey varYolda giderken biri asılsa ww diye korkar sonuçta adı var WW
Ama punto olunca (anlamayan bir insan) aa punto ben bunu hertürlü yerim der sonrada stopları izler güzel bi ders olur
Ama benim tercihim polo gti olurdu hertürlü
![]()
Polo gti coook guzel.. ama amac tuningse ben buyuk turbolu TJET in ne hale geldigini çok iyi gördügüm için gözüm kapalı tjet i secerdim![]()
abart cok tarz duruyo ama karsında polo var kanka![]()
polo gti seçen arkadaşlarda seçimlerinde haklı bi konuda çünkü bende dahil sadece abarth a bindim..oturup sürüp inceleyemedim bile adam gibi..bilinmeyen tanınmayan bi araç olduğu için herkes güvendiğini tercih ediyor görüldüğü gibi =) belki yenilikler fikirleri değiştirir =) Bu arada konuyu gerçekten merakımdan açtım marka fanlığı yapmak için değil =) cevapları için herkese teşekkürler =)
(2008 GP T-Jet sport-2005 Golf V GTI-2012 Leon TSI-2009 GP T-jet sport)-Abarth 595c competizione- ????
polo göremeyenlere söylüyorum sadece okulun otoparkında her günde 4 tane görüyorum. ama yinede polo gti candır can![]()
VW fiat.... VW.....
Golf MKVII 1.6 Tdi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)