Drag = Gti alır
Roll dede 200 e kadar Gti alır
ancak araçlarda iki kişi olursa vtec in 106 yı alması daha dusuk km lerde olabılır =)
Drag = Gti alır
Roll dede 200 e kadar Gti alır
ancak araçlarda iki kişi olursa vtec in 106 yı alması daha dusuk km lerde olabılır =)
PAROLA 61
drag gti gerisi vti![]()
Hayat direksiyonu tutan ellerde, ölüm gaza basan ayaktadır. Bunun eğlencesi ise ölümüne basıp hayata tutunmaktır !
Saxo yu satmadan önce olsaydı bu konu kesin saxo 106 geçerdi şimdi vti im var kesin vti geçerher türlü honda yaşasın honda
Başka araba alırsam ne oldu önemli deil kesin o aldığım geçer
![]()
1.6tdi.
Ecutech.
106 alıcaktır
www.honda-tech.com
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
abi roll de ben 206 gti ile 106 ile yürüyodum fakat bu iş 106dan 106 ya değişir.. Vti ile gidemiodum cok cok ta fark yaşamıodum190lara kadar 3-5 voy fln... şimdi anlamadığım 106 roll de alır diyenler neye dayanıo valla artık su forum benim bütün tabuları yıkmaya basladı her arac her aracı bi şekilde yer mantığı türüyo kafamda.. 320d cayman yiyo diyen bile var la forum da![]()
MADEM DİZELSİN,CHİP LE ÜZERSİN
CHEVROLET CRUZE 2.0 DİESEL 177 HP 385 nM (RACECHİP)
Stoc vti denk gelmedim .
Eger fabrikadan çıkan hali ile değerlendirirsek gti geçer top spedd vti geçer .
Herkez kendi devrinde basarsa devrinde basan geçer![]()
Herşey değişken şöförlere bağlı her sonuç çıkar .
Bence anket açın daha heyecanlı olur .
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)