onur_26 Nickli Üyeden Alıntı
abi baska sport trendle denemedim de,bu sport trend st150 versiyon diyodu sahibi foruma üye zaten,oranları biraz daha farklı dedi+normalleri de bi 106 kadar filan gitmiyor diye biliyorum 130 hp.ama o videodan yine pay cıkarabiliriz söyle ki
vtec2 kocamısmıdır heralde kocamısı değildir
hadi focus kocamıs olsun o haliyle civici problemsiz geçiyor.
burada videoyu koymamın amacı direk benim aracla egzozlu filtreli vtec2 karsılastırması yapmaktı aslında,a3>focus>vtec2 ,dolayısıyla a3 un k.egzozlu filtreli o vtec2 yı rahat gecmesı lazım.ha o vtec2 haşatsa tüm denklem bozulur :D
arkadaslar bu arada bende tam tjet multijet 122 tsi arsivi var.
bravo sport 150 tjet-k.egzoz,filtre.,bravo 105 mjet,baya açık dumanlı yazılım,komple egzoz,filtre.benim a3 stok.,a3 genelde tjetın arka kapısından gelir,yada duruma göre yan yana gider gibi olur,multijet arkadan gelir ama cok bi fark olmaz 1.5 boy civarı.
a3 le tjet aynı gün cıplenır.tjet daha ıyı tepki verir k.egzozun etkisi olabilir,3.kornada downpipe ın da etkisiyle zırt diye fırlar,2.5-3 boy acılır.baslarda actıgı farkı sonradan acamasa da basta oturdumu gıder bunun videosu yoktu sanırım bende..
o multijetle focusta denemiş olması lazımdı tahminime göre yakın gitmişlerdir.
forumdan ertugun puntosuyla denedik 120 tjet modeli olarak.
benim arac stok ,onun aracı komple egzoz,filtre,yazılımlıydı.büyük gelen downpipe ın etkisiyle 4.vites sonu gibi iptal oldu başta onume bi atladı ama 4.viteste arkadan gelip geçtim.sayılmaz denilebilir.dp sıkıntılıydı
normal 15 teneke acayip farkediyor eğer lineada varsa yürümesinde büyük etken.biz arkadasımın golfüyle onun denemesini yaptık isterseniz videoları arkadasa söylerim eklesin