aynen katılıyorum 6000 sonrası hikaye ...
Printable View
hava yine gayet güzel bu akşamdamı olmucak?
tsi da egzoz yazılım var artık, istiyosanız deneyelim?
valla tsi da büyük turbo olmadıkca videodaki iesi gecmesi zor.dediğim gibi o tsi ın uzerine yazılım koysan o iesi gecemezsin :)
ies 2. vites 5000 devirde yani 70'te basarsa geriye hiç düşmez..
2. vites sonu 105 - 3. vites sonu 145-150 gibi 1.6 ies'te..
walla bu videoyu gordukten sora bı iese bınme hevesı dogdu ııcmde neymıs helal olsun cıdden..:)
Ataşehire gelinen her gün deneyebiliriz ;)
IS'i satıp IES almayı düşünüyorum o zaman deneriz birgün ümraniyedeyim bende..
ies musait değilmiş bugün malesef.
vti,gti,1.8civic maslak tarafnda görüşücez gibi isteyen buyursun..
işe dört kolla sarılmış durumdayım mesaiye kalmayım akşam aksilik çıkmasın diye..:)
Ya bizde istiyoruz bu konuya bi aciklik getirmek ama saatler uymuyor 10 gibi buraya gelseniz maslak civari olmuyorsa sabah namaz saat leri biz gelelim atasehire ?
Ben bu gece ataşehirdeyim buyrun gelin isterseniz :)
Vallaha ne diyeyim seninle oturup bi cay icmek tanismakta isterim ama nasil olcak bilmiyorum saat uymuyor ben civeleklede bi konusayim ayar yapalim ama sabretcez baska care yok :)
İlker abi sen musayit deyilmisin?
kemalim izin günüm bugün aile sadeti spec :)
Kemal videolar nerde
keyifli bi geceydi. kemal 'in gti ın gerçekten maşallahı var ok gibi gidiyor alet..:) dahil olan herkese teşekkürler ..
Teşekkürler. Kız gibiydi ama ırzına geçildi :D
Senin vti ında kemalin gti ın da maşallahı var.
Şaka bi yana çok keyifli oldu. Sizlerle tanışmak ayrı bir keyif.
En önemlisi tatlı tatlı muhabbet edip kazasız belasız denedik. o trafiğin içinde çok iyi güzergah oldu :D
memnun oldm tanıştığımıza:) teşekkürler tüm araçlar güzeldi:)
sakin abi gelir yaknda aceleye gerek yok saat geç oldu:D
:))) ırzına gecıldı nası bı laf abı:) kardes onlar hehe.. saka bı yana ewet kazasız belasız kontak kapatılmıs olması gecenın en guzel tarafı dıye dusunuorum..
konu başlığına bakıyorumda burası muhabbet bölümü gibi oldu:D alakasız bi deneme alakasız yorumlar:D neyse ilkercom yoğun ısrar nedeniyle seninkini şimdi yüklüyorum koyarım buraya
bende bu video var diğer alta doru basamadık zaten 2-3 araba çıktı bitti hemen.
ben konu açmıyorum kaanla alakalı özel bi mevzu istersen sen açabilirsin abi.