vay arkadas nerden denedik araçları yaa şurda huzurla formda takılıyodum okuyodum ediyodum sitres sahibi olduk iyimi yarın hava iyi olursa beklerim bizim mekanımıza 21:30 gibi işten çıkıcam aynı denemenın olduğu yerde bekliyor olucam
Printable View
vay arkadas nerden denedik araçları yaa şurda huzurla formda takılıyodum okuyodum ediyodum sitres sahibi olduk iyimi yarın hava iyi olursa beklerim bizim mekanımıza 21:30 gibi işten çıkıcam aynı denemenın olduğu yerde bekliyor olucam
valla isterdimde bizide evde bekleyenler var ztn geç çıkıyorum işten gelip dönmemiz çok geç olucak
S de gereksiz yere devir cevirmiyor cunku. Zamani gelince beklemeden vites atiyor. Vitesi Manuelde birakirsan dibine kadar zorluyor.
Rollde s de basinca da vites kucultuyor mutlaka.onun icin manuelde basmak lazim, sonrada devir bitmeden S moda almak lazim
denicek araba bulmak sorundeğil sorunu olan arkadaşa söylüyorumda hiç oralı değil.. işte saat uymuyo bize o saatte zor
ben diyorumki tsilı arkadasa gel aynı yerde aynı sekilde deneyelim yarım saat sürmez hem biz başka bir tsila denemiş oluruz hemde içindeki sıkıntıdan kurtulmuş olur kanı kaynıyo çünkü anlıyorum onu
video koydunuz yorum yaptım. hala daha iddia ediyorum tsi ı öyle geçebilceğinize. hem kaça kadar bastınız 190 a kadar mı? 200 e kadar mı? ilk videoda tsi hemen arkanızdayken ayak gazdan çekmeler vs. benim kanım ne kaynayacak, ha ama dediğiniz kan kaynaması(size göre olan) nedeni varsada düpzdüz honda düşmanlığı ahanda açık açık yazıyorum. büyük ihtimalle denediğiniz araç 1.4 tsi manuel arkadaşta vites atamıyo. dsg tsi ne olursa olsun 1.2 tsi bile olsa her vites attığında kafasını havaya kaldırara giden araç fakat sizin denediğinizde aynı şeyi göremedik
bu konu daha fazla uzamasın bence tsi cıda uygunsa yarın önceki denemenin yapıldığı yerde yol her zaman boş erken saatte tık tık deneme yapılsın bitsn..
benim için aslantepenin orası dünyanın diğer bi ucu. burak içinde aynı şekil adam gebzede oturuyor ben alemdağda
ya iki kuruş benzin yakamıyosun atıyosun tutuyosun 2 gündür yazıyosun bişeyler 2 tane evli barklı adamı burda yalancı durumunada düşürüyosun elli kere anlattık hala anlamıyosun sen boş ver kardes bu mevzuyu sen engin tecrubelerinle araba tavsiye et bize biz onla deneyelim sende oturduğun yerden yazarsın yorum
Bence bahane üretmeye gerek yok..2 taraf içinde orta ve merkez nokta ataşehir.12 den sonra ister kavacığa ister gebzeye doğru sıkılır sıkıntı yok..
denemek isteyen geçerim ederim die artislik yapan lafının arkasında durup gelir dener. yok oraya gelin buraya gelin die işi yokuşa sürmez. adam evli parklı gelicek durumu olsa gelir zaten.
Bu konuşma bu seviyelere geldiyse yapılcak bişey kalmamış demektir zaten..