golfte plotaj hatası olmamış gibi görünüyor:D:D
Printable View
golfte plotaj hatası olmamış gibi görünüyor:D:D
bi mukabele yafruum :D
foruma misafir olarak bakıyomuş üye değil ilk kalktıktan sonra yanyana geldik ikincisi için camı açıp yorumu şu oldu '' abi neoldu öyle yaa naaptınız siz yaa '' :) ztn bu savası o başlatmıştı gidip gelip bu araba benim yanıma gelemez diyodu ama bu arabaları bilenbi kardesimiz değil tabi
Şimdi ben bir kaç video izledim.Tabiki video ile sağlıklı bilgiler elde etmemiz mümkün değil ama, ies in tsi ı bu kadar açmasında ya pilotaj ya kilo yada aracın sağlıksızlığının etkili olduğunu düşünmeden edemiyorum..Sakın yanlış anlamayın ies in maşşalahı var ama keşke başka tsi la yada tjet le deneseydiniz..
Bu yeni cikab 1.4 araclar turbolu mirbolu ama kilolari almis basini gitmis astra nerdeyse 1.400 lerde ies in gecmesi pek anormal bi durum degil bence.
Geçmesine lafımız yok zaten de bu kadar fark olması normal mi
İllaki arkadasim baska araclarlada deniycez ama ***** daha yeni denedik ve ne gariptir adamlar bizi tanimadigi halde yalanci bile ilan etdi ne yalan soyliyim sevincimi bile yasatmadilar isleri ayarliyalim bi bulusma daha yapariz organize civelek yapar ben o ise pek karismam:) :)
Ies e masallah nazar degmesin acayip gitmis:)
Masallah ies e hfe cok degistiriyor ies lrri hep soylerim
alemsiniz TSi'cılar.. sanki geçilen TSi 122 hp değil de 140 hp..
güçler aşağı yukarı denk. TSi daha ağır..
Ya tabi cok sasirmamak lazim ama bende uzun yillar ies jullandim filtre egzozlu millet cok kucumsuyor araclarinin arkasinda tsi yaziyor ya turbo ya tork var ya diye yukleniyorlar garibim ies lere ama caddede her sey cok farkli olabiliyor tabi