ilker kardeşim 2001 autoshow test verileri honda civic vtec2 sedan 0-100 10.2 sn oto haber de 10.3 sn yede çıkmış.2001 iesin de 0-100 10.3 sn.burda arasts61 inde dediği gibi fabrika verilerinden tam 1 sn yavaş kalıyor.
Printable View
ilker kardeşim 2001 autoshow test verileri honda civic vtec2 sedan 0-100 10.2 sn oto haber de 10.3 sn yede çıkmış.2001 iesin de 0-100 10.3 sn.burda arasts61 inde dediği gibi fabrika verilerinden tam 1 sn yavaş kalıyor.
benden bir öneri madem geçti 122 liği bunu iyice tescil için bir de stock t jet bulup bir deneme yapılsın hem ben de merak ettim eğer ies t jet le yürüyebilirse tmm o zaman ..
Abi testi patates vtec2 lerle yapmislardir ondan yavaş cikmistir:)
Sen vtec2 ile denemismiydin?
vtec 2 ile denemeye gerek yok t jet i
vtec 2 direnme modunda bile olamıyor.fd6,vtec 2 ye nazaran biraz daha dirayetli geldi bana.ies ile hiç denemedim.
vtec2, fd6 ya göre çok daha iyi modlanır ortada ne iES kalır ne FD6 ;)
amma küçümsediniz ha Fitek2 leri :D
havalar bi düzelsin herkesin gönlü olucak :)
60bin km deki tertemiz kuzenimin vtec2 sini 1.2 tsi leon ile 2. vites 50den başlayıp 120 130 a kadar yarım boy önde tamamlıyorum gerisini deneyememiştik. bu da benden gelsin:) stock sorunsuz 1.4tsi ın stock sorunsuz ies e veya vtec2 ye geçilmesi imkansız geliyor bana normal şartlarda.
Bende konuyu biraz araştırdım bi kaç videoya rastladım. Nedir, ne değildir, kimdir bilmiyorum ama gayet güzel denemeler olmuş. İzlemenizi tavsiye ederim.
Linea T-jet & Civic Vtec2 - Car Videos on StreetFire
Linea T-jet & Civic Vtec2 - Car Videos on StreetFire
2 x Civic VtecII & Linea T-jet - YouTube
Huzur fransızda:d
abi buustap mı olduk şimdi:o:(
abi uçmuyor ama iesinde gittiği yer belli. ben diyorum ilk videoda ayak gazdan çekiliyor 180 de bitiriyolar. fd6 ile ies denedi mi bilmiyorum ama tsi sahibi olan arkadaşım aynı zamanda fd6 sahibi. arabaya kufur edıyodu(fd6 ya) sureklı gıtmıyo etmıyo diye. aralarında dağlar kadar fark var. neyse dendiği gibi şu havalar düzelsin herkesin gönlü olacak ama 122l ik tsi egzoz filtreli ies e bu kadar geçilmez. ben geçilceğini dahi düşünüyodum ama,geçiliyosada bu kadar geçilmez. büyük ihtimalle golf manuel ve kullanan arkadaş güzel vites atamıyor. dsg ile deneriz:)