207 2010 üzeri model demek daha önceki modellerde düz vites seçeneği yoktu ama otomatik vites olanın bile 0-100 10.4 sn manuel 9.8 sn helal olsun astraya o zaman ama şoferler gerçekten çok fark ediyor.astranın 115 si 207 nin arasında 1 sn fark var.
Printable View
207 2010 üzeri model demek daha önceki modellerde düz vites seçeneği yoktu ama otomatik vites olanın bile 0-100 10.4 sn manuel 9.8 sn helal olsun astraya o zaman ama şoferler gerçekten çok fark ediyor.astranın 115 si 207 nin arasında 1 sn fark var.
onur, videoları şimdi izleyebildim.
sport trendin vtec2 yi gecmesi normal de,
122 lik tsi focus sport trend i gecemez bence. sen geçmişsin ama ya ankaranın havasından ya da kız gibi arabanın karşısında 10 yıllık araç olmasındandır. 140 lık bile temiz bir sport trendi gecsin, öpsün başına koysun bence.
kardeşim kusura bakma ama kurtlar kocamış ondan boyle oluyor.
Öncelikle hepinize merhaba.Sitenizi 1 haftadır misafir olarak takip etmekteyim.Videodaki tsi benim.Yürüdüğümüz ies cok sevdiğim bi abimin.Sonucun böyle olmasını bende beklemiyodum.Benim aracım stok.Aracımıda 2 senedir kullanmaktayım ve aracımı cok iyi tanıyan biriyim.Yazılan bazı yorumlar beni güldürüyor açıkçası.Bazı arkadaşlar sislerin açık olmasından bile bahsetmiş :) zaten geçilmemin sebebide buydu açıkçası acemiliğime verin.Elimde o videonun cok daha kalitelisi var paylasıcam en yakın zamanda ozaman daha iyi anlasılır herhalde.İlk kalktiğimizda ben yarım boy öne geçiyorum 6500 de vitesi geçiriyorum ve ies başlıyor uzamaya.İes in 3. vitesi ve üst devirleri çok iyi.Pilotaj hatası olduğunu düşünmüyorum açıkçası dediğim gibi aracımı çok iyi tanıyan biriyim ve düzensiz geçişler olsa kabullenirim ama zaten 4 kere denedik.Bu arada bu ies sanki biraz iyi boşaltım sistemi yapıyor.Yeni videolarla karşınızda olacağız inşallah.Havaların düzelmesini bekliyoruz.Bu arada Recep abim ve İsmail abim seviyorum sizi.Herkese Allah kazasız belasız sürüşler diliyorum..
evet beklenen yorum garipçeliden geldi:D şimdi mikrafon ies e inanmayan tsi cılarda:D:D
Ben tjetciyim üstüme alınmıyorum haha :D
kendi aracımla aynı motoru kullanan a3 ve leon ile birlikte kalkmıştık drag olarak.Ben geçmiştim :) ama tabi pilotaj olaraktan
aynen Garipçeli olaraktan :)
haydaa usta bu mevzu bitmicek anlaşıldı. emrecim seviyorum seni kardesim benim hoşgeldin. ağır eleştirilere hazır ol. sağlı sollu vurmaya başlıcaklar şimdi sana tsicılar :)
arasts61, kusura bakma abi isminizi bilmiyorum ondan böyle hitap ediyorum:) yanılmıyorsam sizin araba 170 likti. benim aracım yazılımlı dp filtreli tsi ın yarım boy arkasından gidiyor. GTI ile denemeye gerek olduğunu sanmıyorum, kuvvetle ihtimal (hemde büyük ihtimal) geçecektir beni
biz olmayanlardanız :)
sarıyerin araçları havasından falan galiba yeşille mavinin olanaklarından yararlanarak ciğerleniyor:D
yeri gelmişken sorayım golf tsi 122 vs punto tjet 120 bg ne olur deneyen vardır muhtemelen