User Tag List

Sayfa 31/33 İlkİlk ... 212930313233 SonSon
610 sonuçtan 571 ile 589 arası

Konu: ies. 14 tsi golf . sizce

K.Kaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CRUEL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kaan konu bozulmasın istersen bizle alakalı yorum yapmayalım çünkü sen hiç 1.5boy öne geçemedin ağır kişi bendeyken yanyana gittik dedim farkndaysan bu şekilde kapansın kırmayalım birbirimizi
    kırılacak ne var kardesım nıyetımı bılıosun araba napıomus bı gorelım ıstedık.. hmm yalnıs anlasılma olmus demek kı egemenın bana soyledıgı seydı aradakı fark neyse eglencelı bı aksamdı herkese tesekkurler tekrardan

CRUEL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı K.Kaan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ewet yokus sonu yola baglantı da 4 u bıtırmıs oluyorum.
    kemal kardesım cok ıyı nıyetlı tecrubelı bı arkadasım we aracına hayran kalmamanında ımkanı yok.
    vıdeolarda bı sıkıntı ollusmus sanırım makınelere guven olmuyor agır oldugum zamankı vıdeolar mevcutmus sadece hehe )
    moruk iyi niyetli yaziyim diyorum ama yine benim ayarım bozuluyo bu laflardan sonra.. ben videoları koyayım en iyisi hepsi var

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    neyse koyun videoları. biz yorumu ona göre yaparız.
    kemalin araca normal bir 206 gti gözüyle bakılırsa moral bozulabilir.
    ama deneme yaptıgı araçlara göre değerlendirme yapılırsa yan yana gitmek bile bence oldukça iyi.
    aracının eksiklerini giderince tekrar denersiniz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    moruk iyi niyetli yaziyim diyorum ama yine benim ayarım bozuluyo bu laflardan sonra.. ben videoları koyayım en iyisi hepsi var
    kardesım ıyı nıyetten baska bırsey yok zten ortada sohbetımızı muhabbetımızı ettık ewlere donduk zaten en guzelı de bu gecenın. vıdeolarla ılgılı bı sıkıntım yok bılıosun gecmek gecılmek sıkıntı deıl benım ıcın..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kardesım ıyı nıyetten baska bırsey yok zten ortada sohbetımızı muhabbetımızı ettık ewlere donduk zaten en guzelı de bu gecenın. vıdeolarla ılgılı bı sıkıntım yok bılıosun gecmek gecılmek sıkıntı deıl benım ıcın..
    illaki yokdur ama uzun uzun denediğimizde tunel yaptığın halde kesiciye soktuğum halde 1-2 boy önde oluyorum 220ye kadar bastık.ağırlık sendeydi.
    ağırlık bende iken yanıma gelmedin bi türlü uzun basamadık kısa bastık kısa bastığımızdada yanyana gidiyoruz hatta ilk basmada biraz öne çıkıyorum. ağırlık bendeyken en fazla 140 gördük bunu videodan sayıyosanız koyucam. uzun basamadık bassak geçerdim ağırdım bilmemneydim egsozum yokdu muhabbetleri dönmesin die video koymayayım dedim.ama kinayeli sözler ettin.benim için no problem herkes biliyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kırıcı olmadan güzel güzel video izleyelim bence.
    her aracın eksiği gediği olabilir. roll yapan adamın da geçildiğinde samimi olarak kafasının arkasında "ulan şu eksiğim olmassaydı vs gibi" düşünceler gecebiliyor. bu gayet normal bişey.
    bu tür yorumlar karşıdaki adamı germemeli bence. (kemal bu son dediğim sana kardeşim). sonuçta videolar ortada. herkes az çok tahmin yapabiliyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yok kardesım zaten bu konularda sız cok daha tecrubelısınız bılıosun.. ben yaslı modelı egsoz da taktırmam gurultuye patırtıya gerek yok dıye bınıyorum arabama anlamadım kı nerden nerye geldık yahu ben zaten gelırken de gecılırım mantıgıyla geldım de bana da surprız oldu durum sorasında muhabbetın uzamasına gerek yok.. kardesım vıdeolar sende dedıgım gıbı benlık bırsey yok hatta butun hewesım kactı baska yerlere cekılıo konu dıye.. hayırlı aksamlar herkese kardesım bulusalım yıne en kısa zamanda sohbetımızı edelım vıdeo mıdeo denemeye falan da gerek yok maksat muhabbet benım ıcın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    he bu arada tekrardan ekleyım kemal 206 sı hayran bırakır cınsten cıdden cok begendım arabanı tekrardan masalllah Allah kaza bela vermesın. ok gıbı gıdıo cıdden..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eskiden deniyoduk hiç ne video koyma huyumuz ne başka şeylerimiz vardı.son zamanlarda abarttık biraz.o yüzden çok kişiyle uğraştm özgür abi biliyosn öleydi böleydi muhabbetleri o yüzden alışığım hertürlüsüne o yüzden germemeye çalışıyorum genelde zaten.
    kaan dediğim gibi ben herşey eşit olsun istedim uzun uzun ağırlık sendeyken denediysek uzun uzun ağırlık bendeykende videomuz olsaydı konu açalım derdim zaten.ama baktımki videolarda hep ben öndeyim ağırlık bendeyken 1kere denedik zaten ondada kısacık bişi var.o yüzden konu açmayalım dedim.ama kameraya güven olmuyormuş falan demen sarstı beni açıkcası ki gayet ısınmıştım sana hayırlısı olsun geçtim desende takmam bu saatten sonra
    ayrıca aracının zaten diğer vti lara göre gayet güzel gittiğini söylemştm tekrarlamama gerek yok

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    he bu arada tekrardan ekleyım kemal 206 sı hayran bırakır cınsten cıdden cok begendım arabanı tekrardan masalllah Allah kaza bela vermesın. ok gıbı gıdıo cıdden..
    eyw teşekkürler aynen seninkide öyle ayrıca o jantları sakın değiştirme
    konu kapansın ies tsi a dönelim tekrar(10.defa söylüyorum herhalde)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eyw teşekkürler aynen seninkide öyle ayrıca o jantları sakın değiştirme
    konu kapansın ies tsi a dönelim tekrar(10.defa söylüyorum herhalde)
    neyse konuyu dallandırayım biraz
    şimdi gecenki videoda tsi one atlıyor ama daha sonra ies arkadan yardıra yardıra gelip geçiyor. bunun nedeni ne olabilir?
    çok alt devirde bastılar da, ies dermansız mı kaldı?

Gokhan43 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Arasts61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    neyse konuyu dallandırayım biraz
    şimdi gecenki videoda tsi one atlıyor ama daha sonra ies arkadan yardıra yardıra gelip geçiyor. bunun nedeni ne olabilir?
    çok alt devirde bastılar da, ies dermansız mı kaldı?
    TSi 6500 çevirmesi boşa

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Gokhan43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    TSi 6500 çevirmesi boşa
    bende bu konuyu anlamıyorm tsi 6500 çeviriyorsa 6000sonrası boş diyorsunuz.tmm güzel. bu adam tam 6500de atamıyordur. 6300 de falan atıyor desek.300devir bi tsi ı ne kdr geri düşürürki? 6000de 122hp max güçse 6300de düşüyor desen bile düşse düşse en en fazla 110a düşer buda pek bişi farketceni sanmıorum hadi etsin 1 boy fark etsin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Gokhan43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    TSi 6500 çevirmesi boşa
    şimdi gökhan. 2 araç düşün. bunlardan bir tanesi hem daha ağır, hem jantı lastiği vs büyük ve geniş. rolla uygun değil.
    bu araçlardan ağır olan ilk basmada öne çıkabiliyorken sonra geri kalması nasıl olabilir? düşük hızlarda ağırlık ve jantın etkisi daha fazla iken öne çıkabilen bir araç nasıl olurda geçilir.?
    1. ağır olan erken basmıştır. ilk öne çıkması yanıltıcı olmuştur.
    2. çok alt devirde basmışlardır, honda toparlayamamıştır, golf torkla öne çıkmıştır ama honda devrini bulunca ayırmıştır.
    3. golfun özellikle 2. vites oranı çok kısadır, ondan one atlamıştır, ama bu geçici bir atlayış olmuştur.
    4. golf senin dediğin gibi 6500 leri bekleyeyim derken boşa döndürerek hondanın geçişini izlemiştir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konuyu dağatmadan videoları koyayım yanlış anlaşılmasın
    UG 206 GTI & AJ VTI - YouTube - vti 30-40kg fazla 220lere kadar basıldı.206 4 de kesiciye soktu.
    UG 206 GTI & AJ VTI - YouTube - gti 30-40kg fazla 140a kadar basıldı.yol yoğun olduğundan uzun deneyemedik ve görüntüler çok kötü geç başlatılmış erken durdurulmuş vs bu sebepden video koymak istememiştm.
    ayrıca bu gece çok fazla vites kaçırıp erken attığım oldu.acemiliğim tuttu onunda etkisi oldu. neyse artık kemal video eklemedi olmasın diye ekledm
    bu arada kaan aracın tunayın eski aracıymış. o zamanlarda afr ile falan oynanmıştı bilgin olsun.

civelek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maaşallah araçlara tvıla 206 tam söküp bi uzun deneme yapılsa güzel olucak kanaatindeyim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konuyu dağatmadan videoları koyayım yanlış anlaşılmasın
    UG 206 GTI & AJ VTI - YouTube - vti 30-40kg fazla 220lere kadar basıldı.206 4 de kesiciye soktu.
    UG 206 GTI & AJ VTI - YouTube - gti 30-40kg fazla 140a kadar basıldı.yol yoğun olduğundan uzun deneyemedik ve görüntüler çok kötü geç başlatılmış erken durdurulmuş vs bu sebepden video koymak istememiştm.
    ayrıca bu gece çok fazla vites kaçırıp erken attığım oldu.acemiliğim tuttu onunda etkisi oldu. neyse artık kemal video eklemedi olmasın diye ekledm
    bu arada kaan aracın tunayın eski aracıymış. o zamanlarda afr ile falan oynanmıştı bilgin olsun.
    eyvallah kardesım.. sen durum bundan ıbaret dıyorsan oyledır tabı.. hayır gunler..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    su ies denemesını canlı canlı gormeyı cok ısterım bu arada taraflar cok ıddaalı keyıflı olacaktır..

civelek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bugün hava güzel evet ies fantazisi yapmak isteyenler nerdesiniz güzergah belli saat uygun

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)