ankarada varmı stok ies veya filtre egzoz.ötesi kabul değilgerçi geri vites,hastayım ben cok fena cıkamam heralde aksam
ilkerin arabayla biz iyi denerdik 206 da beni ayırıp gidiyo ama bu kadar ayırmıyodu
ankarada varmı stok ies veya filtre egzoz.ötesi kabul değilgerçi geri vites,hastayım ben cok fena cıkamam heralde aksam
ilkerin arabayla biz iyi denerdik 206 da beni ayırıp gidiyo ama bu kadar ayırmıyodu
@onur Beni ayırması çok normal. Ben bu şekilde olacağını tahmin etmiştim.
Bende bebek koltuğundan tut 30 cm bas kabinine ses sistemine kadar doluydu.
Kendim 100 kiloyum arkadaş 80 kilo
Dersen ki bunlar mazeret mi ? değil. yine boy boy geçerdi. Bu araba roll arabası değil bi defa. Sıfırdan kalkarsan belki 200 km hızlarda dengin arabaları geçersin.
Akşam 2 çocuk hasta hanım hasta bırakıp çıktım Bu akşam çok istesem de çıkamam.
Bende de videolar ama leş ötesi.
elektronik gaz kelebeği bitiriyor arabayı. Gaz tepkisini kaybetmemek için salise bazında erken bile bastım![]()
Tutunma böyle olmaz. Koparttınız gittiniz ikinizde. Vaktim olsa bası sökerim diye düşündüm. sonra çıkarken dedim yolda dinlerim subwoofersız tesisatmı olur hesabı. çocuk koltuğu da sök tak eziyetAmfi zaten tek başına 8 kilo sökmeye sökülmez. Altında mdf si vs derken benim araba dün akşam yolcuyla beraber 1,5 tonun üzerindeydi.
Önemli olan çıkıp hava almaktı. Keyifli oldu. O kadar trafiğin etrafında yardırmak ve tehlike yaşanmaması yeterli benim için.
Mesafe kısa. Gece geç saatte olsa bide drag yapılır orda
Köprü üstü güzel yanlız. kimse gelip geçmio.
arkadaslar tjet varsa ki ataşehir tarafında vardı burak cengizhanoğlu,arda istersen sizde denersiniz a3 le ,1.8 140 hp manual hb civic yenilerden denemek isteyen varmıdır?
dikkatli olun onurun a3 ciğerdir
Golf MKVII 1.6 Tdi
onur senin a3 fena![]()
Golf MKVII 1.6 Tdi
ilkercom bi ara diyordu eğer uygun olursa dener sanırım 1.8 civicle
Kusura bakmayın bana gidiş dönüş 100 km mesafe nerdeyse. Bu da orda bastığımla beraber yarım depo yapar.
Walla seni bilmem. Bana ters bu yağmurda kalkıcam 100 km yol yapıcam üstüne orda bi tur zaten basmam. Yolda illaki aslırım yarım depo benim bi haftalık benzinim. bazen 10 gün.
Bu yağmurda zaten yalan olur. Şakır şakır yağıyor.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)