Emmeyi halledip 1.4tsi ile denemek istiyorum, minik atar yapıyorum burdan :) Araç 1.4is civic
Printable View
Emmeyi halledip 1.4tsi ile denemek istiyorum, minik atar yapıyorum burdan :) Araç 1.4is civic
bir iES alıp N/A olarak gırtlak yüklemek isterdim.. soch vtec üst kapak, egzantrik, kısa, piston, hıdır, filtre vs..
bence bu yaştan sonra uraşmazdın dayı
ben vtec2 yi belli noktalara kadar yüklemiştim ki o da çok zevkliydi ama vites oranları çok kısaydı... piston, emme manifoldu, büyük sübaplar kalmıştı sadece yapmadığım..
iES'teki gibi bir 4. vites olmasını tercih ederdim..
3vitesden sonraa dağa tutanamicaksınız bence ama 3kdr kafa bile çıkarabilirsiniz...
civic vtec sport 1.6 110 hp ile denemek isterim
hem tsi ye hemde ies e gider :):)
bende t-jeti böyle geçmiştim 1.6 ies ile..
yarın için plan yapmaya çalışıcaz vardıyalı çalışıyorum ve tabi hava şartlarıda önemli yarına kısmet diyelim
aracı satmasaydım bende denemek isterdim ies ile.
Kemal astra h hic gitmeyen bir araba. Bi miktar binmisligim var. 115 likmi?
T-jet 140 lik tsi i bile zorlar 170-180 lere kadar.
Ama 122lik tsi da astrayi cok rahat gecer bence. Tabi denemek lazim ama videoda anormal bir açma var. Sen denesen nasil bir goruntu cikardi mesela. :D:soru:
İesin 122ligi gecmesine cok sasirmam ama boyle ayira ayira olunca garip geldi bana.:soru:
gene hatırlatıyım civicten cıkıan egzosların halını görseniz bu nasıl yürümüş dersiniz. oda var yanıltması yani düz boru yeniden doğdurdu ies i iki aracıda kullanmışlığım var
golfte plotaj hatası olmamış gibi görünüyor:D:D
bi mukabele yafruum :D
foruma misafir olarak bakıyomuş üye değil ilk kalktıktan sonra yanyana geldik ikincisi için camı açıp yorumu şu oldu '' abi neoldu öyle yaa naaptınız siz yaa '' :) ztn bu savası o başlatmıştı gidip gelip bu araba benim yanıma gelemez diyodu ama bu arabaları bilenbi kardesimiz değil tabi
Şimdi ben bir kaç video izledim.Tabiki video ile sağlıklı bilgiler elde etmemiz mümkün değil ama, ies in tsi ı bu kadar açmasında ya pilotaj ya kilo yada aracın sağlıksızlığının etkili olduğunu düşünmeden edemiyorum..Sakın yanlış anlamayın ies in maşşalahı var ama keşke başka tsi la yada tjet le deneseydiniz..
Bu yeni cikab 1.4 araclar turbolu mirbolu ama kilolari almis basini gitmis astra nerdeyse 1.400 lerde ies in gecmesi pek anormal bi durum degil bence.
Geçmesine lafımız yok zaten de bu kadar fark olması normal mi
İllaki arkadasim baska araclarlada deniycez ama ***** daha yeni denedik ve ne gariptir adamlar bizi tanimadigi halde yalanci bile ilan etdi ne yalan soyliyim sevincimi bile yasatmadilar isleri ayarliyalim bi bulusma daha yapariz organize civelek yapar ben o ise pek karismam:) :)