bunda bi iş var,ya ieste filtre egzoz yok yada ieste filtre egzoz yok
ben denedim denemesem neyse.masallah ies e o zaman.
Printable View
bunda bi iş var,ya ieste filtre egzoz yok yada ieste filtre egzoz yok
ben denedim denemesem neyse.masallah ies e o zaman.
ies fd6 nın 3-4 üne dayanamıyor uzunda fd6 gecmiyormu?tsi da fd6 ya actırıyor??bizim denemeler böyle oldu
ies & tsi roll - YouTube
diğerleride geliyor
herşey iyi güzel, niye ayağınızı gazdan çektiniz 4. viteste? bide arada ahım şahım bir fark yok ama
ies 3 de fd6 yı bayıltır. Sağlıklı bi iesin 3 ü çok güzel gidiyor.
ies & tsi roll 1 - YouTube
yol fazla musade etmediği için denemeler kısa kalıyor ama aydınlatıcı olur heralde
bizim ies cacıktı o zaman :D , başta yürüyorda uzunda fd6 gececek gibi oluyor tam hatırlamıyorum ama uzunda fd6 ondan eminim.
denenen tsi 122 lik mi ?
maşşallah iyi yürümüş ies:)
video sonundaki yoruma sesli güldüm:D
baya ayırıyomuşsunuz ya
Cuma akşamı veya cumartesi akşamı işiniz yoksa ataşehirde denemek isterim.Aracın maaşallahı var ies in..
eskişehirde ies varmı arkadaslar?filtre egzozlu vs
onur yaw , sen şu yazılımını bi orjınale dondur bi deneyelim senınle b ara :D
maşallah önceki sayfada da yazmıştım 1 2 ies diye :D
burak cumartesı aksamı sahane olur sahane
4. videoda golf gayet stabil gidiyo valla
bana sonuc normal gelmedi acıkcası,1-2 cekince o bile hafif patiye salıyordu videoda o da yok,ies 3 155,4 tahminim 210 gibi filan bitiyodu heralde,4 te 195 e kadar geldim oranları vtec2 den uzun.ben de aldım sürdüm arabayı bilmesem neyse.
bu arada eleman tht den değil bizim bi arkadas bi ara almıstı
4. videoda 1 de kalktık biz yolun mıcır olan kısmında kaldığımızdan lastik sarıyo ama 2 den sonra ne olduğu heralde baya açıklayıcı olmuşur
1.6 ies in sahibi kim ? Cuma veya cumartesi ataşehire bekliyoruz.Tjet var mito var a3 var hangisini istiyosanız deneriz.
sen naber yaaaaaa :) :)
Düzgün rot balansı yapılmış lastikleri düzgün bi ies patinaj fazla çekmez. Ben stock olarak patinaj çektirmezdim ies e . Hatta bayağı bir zaman asr var zannettim. Kalkışı iyidir.
Şimdi ki aracımda bir türlü rot balansı düzgün yapan yer bulamadım. her vites atışımda 1 2 patinaj.
5. vitese attığın an ies duvara çarpmışa dönüyor.
ben 5 e gelemedim :D 4 ü bitiremedik o yolda 195 le.benim sürdüğüm 1-2 arası sert atısta hafif ibreyi atıyordu tık diye yani.ne bileyim camur mamur yatmak istemem ama son videolarda golf sanki sabit basmıyor gibi gidiyor hadi oldu da bastı
bu araba filtre egzozlu ciğerli 106 kadar gidermi?o belki ayırmaz bu kadar tsi ı .ayırır ayırırda bu kadar zor.golf dediğim gibi sabit gibi geldi son bi videoda öyle gibi geldi bana.baska bi aracla denense daha iyi olur zaten araba bu kadar gidiyosa denemekten cekinmeyecektir
filtre egzoz ciğeri yerinde bi 106gti stok 122 tsi a 50-180 arası 5-6 boy atar ki videodaki fark daha fazla
4. videoyu bidaha seyret. deminden beri iğneleyip iğneleyip duruyosun iki araçda kardeşlerim sayılır konu tartışılmış çıktık denedik geldik olanlarıda paylaştık
her neyse, ben hala iddia ediyorum gecemıcegını:) isteyen varsa tsi lada t-jetlede deneyebilir. olmadı benim mito da olur..
Arkadaslar niye herkes golf dedi hala anlam veremedim 122 likte olsa hacim farkindan dolayi herzaman 1.6ies:)
1.4 ünün mümkünatı yok tutunamaz. 1.6 sınında tutunacağını sanmıyorum .