User Tag List

Sayfa 9/33 İlkİlk ... 789101119 ... SonSon
610 sonuçtan 153 ile 171 arası

Konu: ies. 14 tsi golf . sizce

civelek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Boost Up Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sarma sesi niyeyse duymadık hiç?
    sen ciddimisin akşam akşam makaramı yapmaya çalışıyosun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    4. videoyu bidaha seyret. deminden beri iğneleyip iğneleyip duruyosun iki araçda kardeşlerim sayılır konu tartışılmış çıktık denedik geldik olanlarıda paylaştık

Boost Up - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    her neyse, ben hala iddia ediyorum gecemıcegını isteyen varsa tsi lada t-jetlede deneyebilir. olmadı benim mito da olur..
    Alıntı Eray Yümsel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kemik sesleri eşliğinde gideri var beyler, olur olur bethoven ın 8. senfonisi bile çalınır bunla

Tuncay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaslar niye herkes golf dedi hala anlam veremedim 122 likte olsa hacim farkindan dolayi herzaman 1.6ies

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tuncay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaslar niye herkes golf dedi hala anlam veremedim 122 likte olsa hacim farkindan dolayi herzaman 1.6ies
    ya abi orasıda öyle ama biri 1.4 olup diğeri 2.0 değilki
    kemik sesleri eşliğinde gideri var beyler, olur olur bethoven ın 8. senfonisi bile çalınır bunla

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tuncay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    doğru aslında 1.6 ydı dimi ies ben 1.4 is le karıstırmısım o zaman ies uzunda gececektir

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CRUEL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1de biraz sarınca hızını alamadan 2 ye atmış araç bayılmış zaten benim gördüğüm duyduğm bu şekilde

kemal yolun neresi olduğunu sen biliyosun stadın karsısı yolun altından dönerdönmez yol çalışmasının olduğu yer arkadasa anlama zorluğu çekiyo galiba

BurakCengizhanoğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1.4 ünün mümkünatı yok tutunamaz. 1.6 sınında tutunacağını sanmıyorum .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı civelek Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kemal yolun neresi olduğunu sen biliyosun stadın karsısı yolun altından dönerdönmez yol çalışmasının olduğu yer arkadasa anlama zorluğu çekiyo galiba
    haklısınız anlama kıtlığı çekiyorum. kusura bakmayın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Boost Up Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    her neyse, ben hala iddia ediyorum gecemıcegını isteyen varsa tsi lada t-jetlede deneyebilir. olmadı benim mito da olur..
    tsi stocksa deneme aynı olur kanaatindeyim he su var bizim golfteki kardesimizin nasıl kullandıgını bilmiyorum belki sizdeki plotaj daha farklı olur onada bişey diyemem

BurakCengizhanoğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tsi stocksa deneme aynı olur kanaatindeyim he su var bizim golfteki kardesimizin nasıl kullandıgını bilmiyorum belki sizdeki plotaj daha farklı olur onada bişey diyemem
    İşiniz yoksa hafta sonu denemek isterim.

ilkercom - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onur_26 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben 5 e gelemedim 4 ü bitiremedik o yolda 195 le.benim sürdüğüm 1-2 arası sert atısta hafif ibreyi atıyordu tık diye yani.ne bileyim camur mamur yatmak istemem ama son videolarda golf sanki sabit basmıyor gibi gidiyor hadi oldu da bastı
    bu araba filtre egzozlu ciğerli 106 kadar gidermi?o belki ayırmaz bu kadar tsi ı .ayırır ayırırda bu kadar zor.golf dediğim gibi sabit gibi geldi son bi videoda öyle gibi geldi bana.baska bi aracla denense daha iyi olur zaten araba bu kadar gidiyosa denemekten cekinmeyecektir
    filtre egzoz ciğeri yerinde bi 106gti stok 122 tsi a 50-180 arası 5-6 boy atar ki videodaki fark daha fazla
    çamurluk durum yok. daha önce denediğin sana referans olmuş. Bu şaşırtmıştır.

Ben ilk başta yazdığım gibi iesin alacağına inanıyordum. Sen biraz ısrar edince diğer arkadaşlarla beraber bende tereddüte düştüm. bi defa kapıştığım a3 de aklıma geldi ki o muhtemelen çipli / 140 lık filandı 122 olarak o şekil gitmesi imkansız ben bile acaba dedim.

patinaj konusuna dönersek güzgün asfaltta iyi lastiklerle çekmiyor. mıcırını filan bilmem.
    videoda patinaj çekmiş hemen 2 ye atmış araba zaten bayılmış.

arkadaşa tavsiyem filtreye soğuk hava çektirsin ve biraz uzatsın. ses azalır ama yürümesi düzelir.

Golf fena gitmiyor aslında. iki araca da maaşallah diyelim. Hafta sonu hava biraz iyi olursa bende gelmek isterim.

Yanlız videonun çekildiği yer biraz sakat. Ben orda bastığım zaman yolun sonunda duramıyorum. bazen iş çıkışı trafik olunca yan yola çıkıyorum bomboş kaptırıp yolun sonunda bariyerlere kadar :P

CRUEL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    anladm ordaki tek sarıcak yer orası aracın arkasının toz toprak olduğu yer hiç sevmiyorm o yüzden orayı ayrıca bayır yukarı torklu tsi ın yararına olmuş

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vardıyalı çalıştığımdan bu hafta uymaz gibi belki bir ihtimal hafta sonu vardıyayı takas edersem haberleşiriz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ilkercom Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Ben ilk başta yazdığım gibi iesin alacağına inanıyordum. Sen biraz ısrar edince diğer arkadaşlarla beraber bende tereddüte düştüm. bi defa kapıştığım a3 de aklıma geldi ki o muhtemelen çipli / 140 lık filandı 122 olarak o şekil gitmesi imkansız ben bile acaba dedim.

patinaj konusuna dönersek güzgün asfaltta iyi lastiklerle çekmiyor. mıcırını filan bilmem.

arkadaşa tavsiyem filtreye soğuk hava çektirsin ve biraz uzatsın. ses azalır ama yürümesi düzelir.

Golf fena gitmiyor aslında. iki araca da maaşallah diyelim. Hafta sonu hava biraz iyi olursa bende gelmek isterim.

Yanlız videonun çekildiği yer biraz sakat. Ben orda bastığım zaman yolun sonunda duramıyorum. bazen iş çıkışı trafik olunca yan yola çıkıyorum bomboş kaptırıp yolun sonunda bariyerlere kadar :P
    eyvallah hocam hersey anlattığın gibi. c.tesiye söz veremiyorum ama inş. sıkıntı çıkmazsa ayarlamaya çalışıcam tabi havada müsade eder inş.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ilkercom Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

122 de fena gitmez belki stoktur plakası rengi bellimiydi aracın belki tanıdıktır,benim aracım cipli ama gercekten kısık.140 var yok yani ama a3 ün 140 oldugunu da 4.vitesinde anlarsın,o da 140-145 gibi 3 bitirir,180 gibi 4 bitirirsin,ve ilk 3 viteste stok bi a3 le 140 bg olan yakın yürürler stok olan az gerisinden gelir ve 4 e atıldıgında 140 olan gecer ufak ufak

CRUEL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yarından itibaren salıya kdr yağmur görünüyor

joker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende araclari once kendi iclerinde deneyin arkadaslar yoksa bu konu cozulmez piyasada iyi yuruyen ies lerle denensin ozaman aracin durumu cigeri daha anlasilir olur

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Focus 2.0 Sport trend-Kat iptal,lpg vs vtec2 komple egzoz,focus 3 ,vtec2 2 kişi.
    3.vites
    focus sport trend vs vtec 2 (3rd gear roll) 3.vites - Car Videos on StreetFire

2.vites
    focus sport trend vs vtec 2 2.vites - Car Videos on StreetFire

ies assagı yukarı bunun gibi yürümesi lazım hasanlar denemiş gecen thtye yazmıstı,ben stokken videodaki focusla benim arac denemesi,benim arac stok.
    Focus ST,A3.mp4 - YouTube

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)