yok okudumda 19 yasında bukadar yürek helal olsun gazlamaya değilde ...aklarını omuzuma alıp gezdirmek için gelicem yanına ben daha böyle delikanlı görmedim alnındanda öpmek isterim
yaş farkı sen henüz ateşlisin yer arıyosunkarşınızdaki adam 10yaş büyük sizden. sorumlulukları var ha diyince denemeye bilmemneye çıkamaz. büyüyünce anlarsınız
o yüzden anlayışlı olup 20km fazla yol yapıp gençliğinizi göstermeniz lazım
ha diyorsanız illa gelemeyiz oraya o zaman uzatmaya gerek yok saygı çerçevesi içinde belirtirsiniz olur biter
![]()
geldi döndü konu yaşa geldikarşımdaki benden 10 yaş büyükse madem, o da kendinden daha küçük biriyle konuştuğunun farkında olsun. görünenleri söylemek rahatsız ediyorsa ben bilemem o kadarınıda. gençliğimizi gösterelim ama aslantepe hakikaten dünyanın diğer ucu bana göre. alemdağda oturuyorum ataşehir bile 20km, aslantepeyi hiç bilemicem
![]()
bence yaşı sorun etmeyin adamı görseniz sado mazo yapmazsanız başka bişey bilmiyorum![]()
no yaşa göre muameleeee![]()
SENSİN.
anlamaz kemalim anlamaz illaki ağız bosdurucak yazdığı diğer konulardada hep okuyorum hep böyle acayip bi havalar anlatıyosun anlamıyo ben yaş muhabbeti asla yapmam çünkü senin yaşında yaptıklarımı çok iyi bilirim. ama sen ısrarla kaşınıyosun sana bi kardes tavsiyesi diyiim ozmn öyle olsun sen sabahtan akşam 10 a kadar çalış evde hanımın çocugun beklesin sonra 12de gazlamaya git gece eve gel ozmn o yaş muhabbetini anlıcaksın. he nasıl olurdu diğer arkadaslar gibi efendi efendi yazar teklif edersin ben iesin sahibi olmadanda gelir senle denerim ama bu kafa yapısındaki bi adama bu saatten sonra bu fedakarlığı yapmam anladın
eğer aslantepeye gazlamaya çıkabiliyorsanız bi hayli ataşehirede gelirsiniz. aslantepeye yakın oturduğunuzu var sayıyorum köprü dahil olmak üzere akşam 10 dakikada ataşehirdesiniz aslantepeden. ben ataşehirin dibinde oturmuyorum maleef. bildiğiniz şilede oturuyorum ondan ataşehir bile yorucu benım ıcın. her neyse, kafa yapısı dediğiniz sizden küçük birinin abicim abicimli yazmadan konuşması mı. beni büyük ihtimalle tanımıyorsunuz, sorun bi sürü insana beni ters tepki almazsınız. benimki size karşı oluşan etkiye tepki. nasıl konuşuyorsanız bende ona göre konuşuyorum. nası algılarsanız artık. daha uzun yazamıcagım ıyı geceler
Çıkarken müsait haber verin. müsaitsem gelicem.
Millet cidden yürek yemiş. Hem atar yapıyorlar birde ayağına çağırıyor.![]()
merak etmiyorum hallolduğuna sevindim![]()
Kolpaçino bomba sabah yürek yemiş | Komik İzle
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)