işte benimki manyakmısın dersabaha kadar iç sabah namaza kalk.
Hanım : -nereye
ben : -Namaza
H : bırak şimdi
Ben : Benim lakabım hafız :!
sikinti yokaraba otoparkta.
eskiden ben yapıştırırdım 220 km/h hatun videoya çekerdi
Şimdi biraz tırsıo 2 çocuk var hesabı. Bende tırsıom belli etmiom![]()
eee olur o kadar abıama dedıgım gıbı cok ozle gaz gaz dolasıım dıye bı derdım yok muhabbetıne benımkı de..
zaten hatun ogrendı vtecı 5000 dewıre geldıgınde araba acmasın basma dıo hehe
ies varken tam uçuşdaydım. bunu güvenliği için aldım. arada kopmak gerekirse asılıom.
20 25 yaşında olsam neyse de 33 yaşında 2 çocukla limitleri zorlamak akıllı işi değil.
Her zaman önce güvenlik. Eve döndüğünde anahtarı masanın üstüne bıraktın araba çiziksiz. Kimsenin burnu kanamamış. şampiyon sensin.
Yoksa civic ile ferrari geçmişsin yolda kaza olmuş yemişim yarışını.
aynen usta şimdi 10da işten çıkan adamı evde beklerler bidaha nasıl çıkıcaksın dışarı bunu evliler anlar ama sabah namaza 1 saat erken gitsen kimse ses çıkarmaz![]()
Öyle de doğru değil. kimseyi allah ile kandırmak istemem. Namaza gittiğimde bile söylemem zaten. Bi de allah muhafaza kaza olsa.
Rahmetli evden namaza diye çıktı. Maslakta işi neydi.
edebinizle çıkın gazlayın![]()
yok cnm Allaha şükür hep yaptığımız şey ztn namazada gidiyoruz yoksa yalan yok!! pazar sabahları ztn fiks sohbet günüdür sabah sohbeti. yalan söylemicez abi eksik söylicez sıkıntı yok caiz)
burda vtec2 ile denemeleri kıyaslamak saçma. vtec 2 ile denerken biz arabada 3 kişi + bagajım full dü ve baskı bitikti o gece çekici ile çektirmek zorunda kalmıştım. sadece filtre ve kat iptali vardı bende..
yani eğer 2 ye 2 olup da baskım iyi ve bagaj boş olsa buradaki farkın en az 2-3 katı daha fazla boy yerdi.
filtre egzoz + custom headerslı bir iesle denemiştim zamanında onla da aramda 3 boy oluyordu.
gelelim tsi a denencek tsi seninki gibi bir acaip gidiyorsa ies in şansı yok..
birde şunu unutmamak lazım bir araç en az 9 yaşında diğeri 1-2 yaşında. burda okadar konuşulacağına 2 tane sağlıklı araç çıksın denesin kim kime saplıyor bizde görek merak ettim
Rs Racing Garage
MK2 Ford Focus Silver Bullet
BSİ Tercüme ve Danışmanlık Hizmetleri
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)