User Tag List

Sayfa 10/11 İlkİlk ... 891011 SonSon
204 sonuçtan 172 ile 190 arası

Konu: boxsterS vs S2bin

^^ANIL^^ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı grkm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sti hepsini geçer

lotus elise mi desem acaba

heh şimdi yandınız. 106gti sene 1997.. teknoloji fenalarda.. lotus motus alayını geçti viraj kabiliyetinde.. var mı daha iyi yol tutan alman

pes. nokta
    işte budur kapat hocam alayına gider 106gti ahahahahahaha

Rstmania - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı IMPREZA MANIAC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Peki nasıl karar vericeksin bir arabanın diğerinden iyi yol tutuğuna?
    Karar vermesi gereken ben olursam alırım 2 aracı çıkarım yola zorlarım limtlerini.Ona göre de kararımı açıklarım. Ama her arabayla bunu yapamayacağıma göre yapan insanların yorumlarından fikir edinirim. Ama bu beni karar sahibi yapmaz..

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Peki bişi sorucam konularda 106 gti adı geçince bi genel olarak makaraya bağlama durumu geçiyo. İçgüdüsel bişimi.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

Juggernaut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ^^ANIL^^ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ordaki konuda yazılanlar pistte s2000 m5 i geçiyo yönündeydi bende madem öyle ona cevap olaraktan bari geçiyo çıkartın gösterin dedim kardeşim ben demedim cevap verdim söleyenler arkasında dursun madem geçiyo pistte göstersin dedim kimse bişi gösteremedi hea ben pist zamanına bakmam kardeşim işim olmaz s2000 le m5 ide karşılaştırmam bile zaten..
    Burdada S2000 yol tutmuyor denmiş bende ona örnek olması için verdim pist sürelerini diğer s2000 den çok daha iyi yol tutuyor denilen araçlarla süreleri kıyaslaması için..

grkm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Rstmania Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Karar vermesi gereken ben olursam alırım 2 aracı çıkarım yola zorlarım limtlerini.Ona göre de kararımı açıklarım. Ama her arabayla bunu yapamayacağıma göre yapan insanların yorumlarından fikir edinirim. Ama bu beni karar sahibi yapmaz..
    hangi tür virajda nasıl deniyorsunuz acaba? lastik basınçlarıyla oynayarak farkları tespit ediyor musunuz ? ben şahsen kendi aracımda deniyorum aynı virajda farklı lastik basınçlarını.. Şimdi hangisi otoriter bir yaklaşımdır yani. Daha iyi makas atabilen araba daha iyi yol tutar gibi birşey dediniz ve bence komik oldu

sizi karar sahibi yapan şey nedir peki ? otorite görüşü mü.. OTorite neye bakıyor peki ? anlaşaamdığımız bir nokta var gerçekten..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Schumi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Peki bişi sorucam konularda 106 gti adı geçince bi genel olarak makaraya bağlama durumu geçiyo. İçgüdüsel bişimi.
    ben 106ya inanılmaz saygı duyan bir insanım. Orada yazdığım biraz espri amaçlıydı ama altında ciddi bir gerçek yatıyor. O ufacık "şeytan uçurtması" denilen araç boyundan milyon kat fazla bir iş yapmıştı üretildiği senelerde..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben 106ya inanılmaz saygı duyan bir insanım. Orada yazdığım biraz espri amaçlıydı ama altında ciddi bir gerçek yatıyor. O ufacık "şeytan uçurtması" denilen araç boyundan milyon kat fazla bir iş yapmıştı üretildiği senelerde..
    Bende çok saygı duyuyorum en yenisi 7 yaşında olmasa halen daha almayı düşüneceğim bir araç ama bazen böle espirilere malzeme olması kurt kocayınca durumunu anımsatıyo. Halbuki hala iyi işler yapıyo. İzmit körfezde STI ve EVO arkasında kalınca time trialde vs.vs. Tabi pilotajda var orası ayrı.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hangi tür virajda nasıl deniyorsunuz acaba? lastik basınçlarıyla oynayarak farkları tespit ediyor musunuz ? ben şahsen kendi aracımda deniyorum aynı virajda farklı lastik basınçlarını.. Şimdi hangisi otoriter bir yaklaşımdır yani. Daha iyi makas atabilen araba daha iyi yol tutar gibi birşey dediniz ve bence komik oldu

sizi karar sahibi yapan şey nedir peki ? otorite görüşü mü.. OTorite neye bakıyor peki ? anlaşaamdığımız bir nokta var gerçekten..
    Yazılanları okumuyorsunuz galiba. Yada okurken aklınızı vermiyorsunuz. Ben daha ii makas atan araba daha iyi yol tutar demedim. Ben sadece aracın limitlerini zorlarım dedim.. Burada aklınız apaçiliğe gidiyorsa ona benim yapabilecek bir şeyim yok.Ve karar sahibi olabilmek için bir şeyi kendimin şahit olmasını tercih ederim. Çünkü her insanın her olaya bakış açıları farklıdır.

Otorite görüşünün de ancak fikir sahibi yapacağını bir önceki mesajda da belirttim. Aynı şeyleri tekrarlayacaksak boşuna forumu kirletmeyelim..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yazılanları okumuyorsunuz galiba. Yada okurken aklınızı vermiyorsunuz. Ben daha ii makas atan araba daha iyi yol tutar demedim. Ben sadece aracın limitlerini zorlarım dedim.. Burada aklınız apaçiliğe gidiyorsa ona benim yapabilecek bir şeyim yok.Ve karar sahibi olabilmek için bir şeyi kendimin şahit olmasını tercih ederim. Çünkü her insanın her olaya bakış açıları farklıdır.

Otorite görüşünün de ancak fikir sahibi yapacağını bir önceki mesajda da belirttim. Aynı şeyleri tekrarlayacaksak boşuna forumu kirletmeyelim..
    Nasıl zorlarsın limitlerini neler yaparsın onu öğrenmek istiyoruz?

edaA3
    Misafir
    @grkm, tamam çok sözüne katılıyorum. peki bana söyler misin boxster mı, s2000 mi daha iyi yol tutar? (senin kıstaslarına göre veya başka bildiğin değerlendirmelere göre diyelim.)

DoDo_hamann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende eski 106'cıyım hala olsa yine binerim seve seve,öyle zevkli,öyle eğlenceli bir araç birdaha çok zor gelir bence o fiyatlara,o performans,hala tam anlamıyla yerini tutacak araç yok denilecek kadar az..üretimini durdurmaları bile bence bir hataydı..Halada roll videolarında kendini ezdirmeyen,hep otoban faresi lakabını hatırlatan bir araç..
    Alıntı R-Turbo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Lanet Olasıca Sokak Yarışçıları...

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben fanatıgım kardesım S2k daha ıyı tutar bu kadar basıt ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı IMPREZA MANIAC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Nasıl zorlarsın limitlerini neler yaparsın onu öğrenmek istiyoruz?
    Helal olsun konuyu bu noktaya kadar getirebilecek kabiliyeti gösterdiniz.

^^ANIL^^ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    106 benim hayallerimin arabasıyda ya sene 98 de reklamı var bal köpüğü gölgenizden bile hızlı olucaksınız offf hala unutmadım neyse konu dağılmasın insanlar birbirini yemeğe devam etsin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Helal olsun konuyu bu noktaya kadar getirebilecek kabiliyeti gösterdiniz.
    Arkadaşım merak ediyorum nasıl limitlerini zorluyorsun diye pisttede limitleri zorluyorlar ama bir sürü değişken var diyosun.Peki sen nasıl limitlerini zorlayıp birinin diğerinden iyi yol tutuğuna karar veriyosun sen denerken değişkenler olmuyor mu onu öğrenmek istiyorum?

DoDo_hamann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ^^ANIL^^ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    106 benim hayallerimin arabasıyda ya sene 98 de reklamı var bal köpüğü gölgenizden bile hızlı olucaksınız offf hala unutmadım neyse konu dağılmasın insanlar birbirini yemeğe devam etsin
    106 iiydi be biz burdan devam edelim diğer taraftan atışmalar sürsün
    Alıntı R-Turbo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Lanet Olasıca Sokak Yarışçıları...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı edaA3 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    @grkm, tamam çok sözüne katılıyorum. peki bana söyler misin boxster mı, s2000 mi daha iyi yol tutar? (senin kıstaslarına göre veya başka bildiğin değerlendirmelere göre diyelim.)
    Bu mesajından önceki mesajlarda kim demiş s2000 boxster'dan iyi yol tutuyor diye gösterirmisin?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı edaA3 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    boxster ve boxsterS porsche hakkında en az bilgiye sahip olduğum araçlar ancak bana göre s2000den daha dengeli olduğu kanaatindeyim. Limit virajlarda ne tür tepkiler verir bir fikrim yok ama bariz üstündür diyebileceğimiz kadarda farklı olacağını sanmıyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Birde stock 106 iyiydi yani. Türkiyede pek yapılmayan yol tutuş iyileştirmeleri fransa ingiltere ve hollandada çok yapılıyordu. O halinden sonra 106 inanılmaz ötesi oluyor. Rally lerdeki özel etap tarzı pistler var hollandada orada stock motorlu sadece yürürlerinde işlem görmüş 106 çok ilginç sonuçlar yaratıyodu. Özellikle viraj alışları kombine virajları çok güzel oluyo.
    Schumi.Projects

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)