Bertan'ım sabır yolda :ninca:
Printable View
Bertan'ım sabır yolda :ninca:
Video ,
Evo Vs CTR
http://www.youtube.com/watch?v=azcxnwDu9TU
videoyu izledim bence evoda bi durumlar var ne derseniz vites kaçırdığı bir yer var lap die yanına gelmesi gereio öyle geliceğine ufaktan yaklaşıo sonra birden hızlanıo yarı beline geio birden geriye düşüyo falan çelişki dolu..
kolpa yapmışsınız demedim evocu kolpaya yatmış olabilir :D
vites kaçırdığın yerde evonun cart die gelmesi gerekir gayet sakin gelio daha sonra üst süratlerdesiniz birden hızlanıo (sen aynı vitestesin hala) neredeyse yarı beline kadar caart die gelio sonra birden yavaşlıo böylee birşeyin olması imkansız bence anca evo basıp çekerse olabilir,
kardesım vıdeoyu ııce ızzlersen yanımdan kamyon gecıyo....ewocuda kamyonu gorup gaz kesıyo....arkama saklanıyo 40. sanıyelerde....yanında hanımı var olmasa o ınsanın nasıl araba kulladıgını herkes bılır....durduktan sonra kamyona dua et dedı:Dbaska vıdeolarda vıtes kacırmadıklarım....
bu gökmen abinin evoysa o stock olması lazım yani ben enson bindiğimde öleydi
dıkkat edeersenız ewo 2. vıtes basıyo ben vıtes kacırdıktan sonra 5 yapıp gelıyo kamyon cıkıyo yrn dıger vıdeolarıda koyarımm...vıtes kacıra kacıra ewo geccek halımız yok heralde:D bıde yokus asagı bastık bızım artımız yokus yukarı ewo gectı...
arabada komple egzos var....1.3 basıyo.....gostergenın yalancısıyım belkı yanlıs gpstermıstır:)sız gostergeden daha ıı bılıyosunuz gıbı geldı....:)
erdem nber yegenım.
sımdı bu mantar basmamıs. onun evo ıle bende denedım. araba ıcınde 5 kısıydıler. ben yanında bıle tutunamadım.
var bi hayakiri o zmn videoda :D
evet normalde bi tuhaflık var ama bilemiyorum bende tabi..ama yinede ne olursa olsun, ufak tefek müdahelerle ctr bambaşka bir araba oluyor..
o bana bgyı cok az gectım dedı:d
kanka ben ne bılıyım ewo nasıl gıdıyo:d
gokmen abının arabayı sız daha ıı bılıyosunuz ole dıyosanız oledır....bu adam nıye basmaz o zmn onu anlamadım?madem basmıcak 4 bes kere neden dener?dıger vıdeolarda makas fln atıyo delı gıbı ole neden surer?bu tmler yenı cıktıgında arkadasımın abısı almıstı 2000 agustos gıbı o zmndan berı tm bınmedım....standardı nasıl gıder 1.3 basan nasıl gıdser bılmıyorum malesef ama sız ole dıyosanız ok demekten baska bı yol yok.....
standart ı 280hp komple egsozla 310 civarlarını buluo ve bu arada 1360kg :) tork vs farkı var yani yaklaşman biraz zor yaptıklarınla
bana bidek hasan yasladı onunda canı sag olsun :D
sımdı kardes kafana gore makara yapıyon galıba....ne demeye calısıyon yalancı fln mı?sevıyenı korumak yakısır sana,tanımıyorum senı ama sevıyelı bı ınsan olarak dusunmek ıstıyorum......bg yasını ıı tanırım sewerım o basmamıs demeseydı ınanmazdım emın ol...yasın basmamıs dedıkten sonra bende ole bı dusunce olustu...tekrar soruyorum bu adam neden basmaz?basmıcaksa neden 4 5 kere dener ben onu anlamadım...yasın basmamıs dedıgı ıcın basmadı olarak dsunuyorum ve bunları soruyorum benımde aklım karıstı....
makara yapmiorum kafama gore makra hic yapmiorum .. yalanci dicem bi durum yok ortada video var . bizde dedik gecemiyecegini sana ama kendi deneyimin tabiki agir basmis olamaliki savundun . neyse , bence sen denedigin arkadasa sor nie basmadin die . cnk aleni basmamis sen surekli hizlanirken onun gelip geri cekilmesi tekrar gelmesi bunu gosteriyor zaten . senden hizli ve guclu olmasa bu arac sen hizlanmaya devam ederken bu kabiliyeti gosteremez zaten . :)
3.30'a haksızlık etmişsiniz. gene de 3.30 kısa-uzun geçer.
biz 3 sene önce denedik330ci ve type r 220 kadar 0 dan type r geciyor egzos filtre hondata ama 230 dan sonra 330 acımasızca geçiyordu.(330 kullanan bendim)
ben330 un cai+header+kpro lu typerı gececeğini inanmıyorum. :) en azından HDF yi geçemez ...
330ci manuel gercekten keyifli olabilir ama 200+ hizlarda gectikten sonra benim icin performans acisindan beklentimin altinda...
sokaktan dönerken ayari verebildikten sonra gecilmesi pek önemli degil keyif acisidan :D
Çok doğru bir tespit ;) Bende type-r a yakın dahi gideceğini düşünmüyorum..Typer ile atbaşı giden benim clio ile denediğim 330 otomatik videosu typer-330 konusuna bir nebze ışık tutar umarım ;)Biz 210 gibi bıraktığımızda 25 metre civarı fark vardı
http://www.youtube.com/watch?v=dJR8jjJVEYk
@Eriador, başlangıçta konuyu iyi incelememişim. otomatikmiş 3.30. ;) afedersiniz. o zaman ben berabere diyorum.
şartlar eşit diyorum, çünkü ağırlık farkı var ve de az değil yani. güç farkı neyse 30 ps falan ama (headers sonrası da 25 ps'e falan tekabül eder diyelim) şartlar eşit bence.
konunun başındaki soruya cevabım ise yenişemezler ama uzadıkça yol top speed farkıyla 3.30 önde bitirir.
bi de bizde imkan falan yok tabi. deneme imkanımız falan sizinki kadar mümkün olmuyo. siz daha iyi bilirsiniz. ;)
ne bitmez konuymus bu yaw :)