walla ben fanatiklikten ziyade vtec II ye ne kadar ekleyeceksin onu öğrenip tavsiye etme taraftarıyım.
walla ben fanatiklikten ziyade vtec II ye ne kadar ekleyeceksin onu öğrenip tavsiye etme taraftarıyım.
yok ona diil lafım zaten, o bir fd6 eski kasa diil! ama leon eski çünkü model kodu yok! gibi bi durum var onu çözemedim niye bu şekil bi ayrım var yani
konuyu değiştirdim arkadaşlar... vtec2 mi sattım.
şimdi civic hb manuel 1.8 mi almalı yoksa 1.4 tsi leon mu?
buna ne dersiniz?
civic 1.8 tabi ki.
Leondan çok daha kaliteli ve donanımlı bir araç.
Düz vites alırsanız tadından yenmez...
peki bu hb civic in kasko ödemesi ne kadardır. leon da cok yuksek fıyatlar cıkıyormus. hele kı en ufak kazadan sonra yenı kasko cok yuksek bedeller cıkıyormus
hb civic de parca fıyatları ve bollugu ne durumda. vtec2 de ucuz ve boldu
kasko fiyatları bir çok değişkene bağlı *****
ben kendi aracımı 1.000 tl ye kaskolattım.
Parçası kolay bulunmaz ve fiyatlarda pahalı ***** arac ithal bir araç yerli üretim değil bunu göz önünde bulundurun...
bana 1800 çektilerbende sittir çektim
sarf malzemeleri bulunur. diğerleri de bulunur ama bi vtec2 gibi değil. çok pahalı değil ucuz da değil. ama leondan ucuzdur onu söyliym.
çok şükür kazam yok. olsaydı zaten batmıştım![]()
sunrooflu civic yok ...
kasko çok değişken aynı araba farklı tc lerde ço kfarklı fiyatlar çıkabilir...
civic hb olur işte o tamam ...
türkiyeye gelen donanımda sunroof yok.
Kasko işi şehre göre değişiyor kişiye göre değişiyor.
Neticede motor hacmi vs kasko fiyatını çok artırıyor.
eğer daha önce kaskon yoksa vs etkenler varsa 2000 lirayı geçer ilk sene.
ikiside güzel araba hangisi kesene uygun temiz araba olursa onu al.
yeni model az km temiz olan bence renk ve marka çokta önemli değil.
motor hacminin pek bir etkisi yok aracın tipinin hasar/prim oranı fiyatı etkiler...
ekstra olarak aracın plakası ruhsat sahibinin tc si etkiliyor örneğin 20 li yaşlara fiyat çok çıkıyor...
bu arada sunrooflu tsi leonu tercih ederim ... leonun görüntü, ikinci el piyasası, kolay modifiye gibi artıları var ....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)