Bana silindir hacmi etliliyor dediler. aynı aracın 1,4 ü daha ucuz filan dediler ama bilemiyorum.
araç sahibinin yaşı vs etkiliyor. en büyük etkenlerden biri de kaydedilen şehir. bir istanbul ile bilecik vs eşit değil.
Bana silindir hacmi etliliyor dediler. aynı aracın 1,4 ü daha ucuz filan dediler ama bilemiyorum.
araç sahibinin yaşı vs etkiliyor. en büyük etkenlerden biri de kaydedilen şehir. bir istanbul ile bilecik vs eşit değil.
neyse abi konuyu sigorta konusuna çevirdik
dediğim gibi 1.4 ler daha yeni çıktı hasar/prim oranı düşüktür
işim sigortacılık olduğu için yazasım geliyor ilgi alanıma giriyor![]()
Seat Leon 1.6 TDI CR Style 2010 Model 38.000 TL Galeriden satılık ikinci el Siyah renk - 73753306
Seat Leon 1.4 TSI Style 2009 Model 35.250 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 19561720
Honda Civic 1.8 i-VTEC 2009 Model 41.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 69839536
Honda Civic 1.8 i-VTEC 2008 Model 39.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Gri renk - 67064720
hem leon diyorsun hemde tsi diyorsun dusunme bile al derim bir de bunun tadina var seatci olur kalirsin bence bundan sonra![]()
Dedikleriniz olmadi ve 1,8 hb civic siyah 2008 model 26bin km de 36bin tl ye aldık. aracta bırak lokal boyayı çizik yoktu. aşırı şüpheli bir durumdu cok baktırdım=) ama ap ak çıktı.
biraz fazla vermiş olduk ama en azından sıfır gibi araç ... inşallah üzmez beni.
fiyatı için ne düşünüyorsun peki manuel arac?
dediğin gibi temizse kii gösterdim öyle diyosun 3e 5e bakılmaz , alınmış alınmıştır ALLAH güle güle kullanmak nasib eder inşallah
CNC MACHINE WORKS
CUSTOM TUNE PARTS
bence iyi almışsın. Hayırlı olsun. benim araç 89bin de tık yok motorunda. sen 26000 de sıfır almışsın nerdeyse.
çok temiz araç almışsınız,hem modelli hem manuel hem de en çok yakışan rengi siyah
allah kaza bela vermesin, çok güzel bir seçim olmuş
bende vtec2 den sonra 1.8 hb ye geçmeyi düşünüyorum,izlenimlerini yazarsan sevinirim![]()
e36 3.28 Coupe individualNaturally Aspirated FTW
Hayırlı olsun çok beğendiğim bir araç..
3-4 gün önce kiralamıştım tsi leon.Motoru çok canlı , maşallahı var , şehir içi kasmadan 8.5-9 litre yakıyor.Biraz dikkat edilirse 6 litrelere kadar düşüyor şehir içi.Gidişide çok güzel 6 ileri şanzıman cuk oturmuş araca.
leon derim bende.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)