ve 1,8 hb civic siyah 2008 model 26bin km de manuel 36bin tl ye aldık. aracta bırak lokal boyayı çizik yoktu. aşırı şüpheli bir durumdu cok baktırdım=) ama ap ak çıktı.
biraz fazla vermiş olduk ama en azından sıfır gibi araç ... inşAllah üzmez beni.
ve 1,8 hb civic siyah 2008 model 26bin km de manuel 36bin tl ye aldık. aracta bırak lokal boyayı çizik yoktu. aşırı şüpheli bir durumdu cok baktırdım=) ama ap ak çıktı.
biraz fazla vermiş olduk ama en azından sıfır gibi araç ... inşAllah üzmez beni.
ben olsam yapmazdım.
Golf MKVII 1.6 Tdi
hondaya binmezsin bi daha![]()
Anlaşılan sana 5ten 3e çekecek sağlam bir araç lazım![]()
DTi
vtec 2 deki daha doğrusu hondadaki aydınlığı görüş açısını leona oturduktan sonra çok ararsın arabaya bindinmi hertarafın sarılıyo sanki..
Leon konfor olarak belki daha iyidir. Ama sorunsuzluk dedinmi japondan başkasına bakma.
Belki leon değil Fd6 bakarsın. Donanım olarak doyurur mu bilmiyorum.
leon kullanımı zevkli bir araç performans olarakta en az vtec2 kadar iyidir ...
ayrıca yola oturması denilen olay leonda çok çok daha iyi vtec2 ler biraz zayıf o konuda ... leonun makyajsız kasaları oldukça dolu donanım olarak ...
Yine Honda fanatikliğinizi konuşturmuşsunuz. Leon 1.4 tsı sınıfında hem sağlamlık ,hem konfor hemde ilgi çekicilik yönünden en ön sıralarda geldiğini unutmayalım. Seneye kasa değişecek olması tek dezavantajlı noktası. 1.4 TSI motorun defalarca Dünyanın en iyi motoru ödülünü aldığını unutmayalımSorunsuzluk konusunda teknoloji olarak leona göre teknolojisi zayıf olan vtec2'yi karşılaştırabilirsin. Ama leon 1.4 TSI 125'lik CAX motorda sorun yaşayanı ne gördüm nede duydum. He bilinçsiz modifiye yaparsın orası ayrı. 150.000 km ye kadar bir civata tık demeden binebileceğine kalıbımı basarım. Ama kullanmaya bağlı olarak (dikkatsiz kullanım) 150.000-300.000 km aralığında turbodan yana 1 kereye mahsus sorun yaşama ihtimalin var. Ben olsam leona geçerim hiç düşünmem
![]()
Vw Cc & Mk 5 Gti
Şuanki arabam A3 olmasaydı Leonu havada almıştım.Çok güzel araba Allah için donanımı yeterli 1.4tsi gidişi iyi rezil etmez al memnun kalırsın
Vorsprung Durch Technik
Ufuk al pisman olmazsin tsi ufaktan bide yazilim 5den 4 e cekmen yeterli gelircok narin Araba deil ama legoda dill
![]()
her ne kadar leon yüzü eskimiş olsada civicten çoğu anlamda daha cok tatmin eder
daha sportif karaktere sahipbir araç olduğu doğru ancak tsi motorların uzun döneme yatkın olmayacağı firma yetkilileri tarafından bile bilinen bir sonuç ne yazık kiistisnalar kaideyi bozmaz kesinlikle tertemiz sorunsuz binilir ki ne arabalara ne uzun yıllar binilebiliyor ancak kafam rahat etsin dersen başka bir alterntif düşün derim. ayrıca kasa yenileyecek bir araç değer kaybedicek demektir ki bu değişime gitmende dezavantajdır senin için. şimdiden kazasız belasız sürüşker dilerim.
( amacım kimseye saygısızlık olarak algılanmasın veya kimsenin aracını kötülemek... )
vtec 2 satılıp leon alınır, hatta cok güzel olur.
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
bende leon turboya geç diyenlerdenim.daha yeni modern bir araç yol tutuşu ve donanımı çok daha iyi ayrıca performansları çok yakın hatta leon biraz daha seridir diyebilirim.
bencede geçilir turbo keyfi başka...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)