custom remaps diye bi marka ankara dan aldık bizde bayiliği
“The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik
Yaptırmayı düşünen çok giuli sahibi var ama garantinın bozulması ve dna sistemi ile uyum problemi yaşanırmı sorusu var hep akılllarda.
916 V6 Turbo
Ankara'da juliet varsa stock GT ile deneyebilirim.![]()
Kulaktan kulağa olayın değişmesi böyle birşey herhaldeM3 değil 330 du araç.
Konuya gelicek olursak Scirocco alır gibime geliyor. Hem ağırlık avantajı var hemde TSI gücüyazılım işin içine girerse Alfa nın hiç şansı yok onu karıştırmayın bence stock vs. stock daha adil olacaktır.
- The Ultimate Sleeper -
8.572@276kmh Türkiye 402m Drag Rekoru LS10X - MAXFLOW
scirocco alabilir.
Yazılım işine girilirse bencede juliet'in şansı azalıyor. Çünkü alt devirleri kompressor beslediği için üst devirlerde KKK 03 kullanılıyor. Juliette bütün devir bandını twinscroll turbo beslediği için üst devirlerde TSI kadar canlı olacağını sanmıyorum. Benimkisi sadece fikir tabi![]()
alfa 1290kg ve tork 230 değil zeperfs de öyle demiş 250.. Kağıt üzerinde alfa daha avantajli.
kimin sürücüsü daha iyiyse o alır...
History;
1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG
giu iki kez test yaptım araç almadan önce. rocco motoru kadar canlı değil , rocco alır diyorum. Ayrıca okuduğum birkaç testte giu fab verisi 7,8 fakat bu rakamı yakalayamadığını hatta 1 sn gecikmeli çıktığını görmüştüm. roccoda ise 8,1 -8,2 gibi değerler var .
Ayrıca bkz
http://www.fastestlaps.com/compariso...co_14_tsi.html
YouTube - Alfa Mito QV (Quadrifoglio Verde) 0 - 100
mito qv de durum bu şekilde. Motor pek cansız gibi değil. Gerçi giulietta mitodan 145kg daha ağır.
roll rocco, top speed guili (ciguli demek geldi içimden nedense)
0 dan son hıza da guili alır bence STOCK vs STOCK olursa.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)