User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
52 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: 2 kapılı cabrio az yakacak araç?

-ER- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Smart roadstar güzel olur hatta üstü açılmasada olur Coupe side daha şık bence ama az yakan bir araba değil bildiğim kadarı ile

Emir-Sb3R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı -ER- Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Smart roadstar güzel olur hatta üstü açılmasada olur Coupe side daha şık bence ama az yakan bir araba değil bildiğim kadarı ile
    evet coupesi daha güzel , onunda tavanı t-top gibi çıkıyor , üstü açılıyor yani , bu arada çok az yakıyor

siR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kia koup 1.6 lpg
    Anıl Atabey

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı izmirlicem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    30 bin bütçe
    ben bu arabaya bakmıştım , çok düzgün bir arabaydı , roadsterdan da anlarım , alınacak bu vardı internette bayadır sadece..
    ama ilan aktif değil şuan , satıldı da yazmıyor , akibetini bilemiyorum yani

Google önbellekten linkini buldum orada iletişim bilgileri falan da var bir görüşün isterseniz..
    fiyata aldanma çok aşağılara çekilir bu piyasası çok olan arabalar olmadığı için
    roadster düşünüyorsan şimdilik en iyisi bu diyebilirim..

Smart Roadster Roadster 2005 Model 32.000 TL Galeriden satılık ikinci el Mavi renk - 68726429

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    sen cabrio değil roadster araç istiyorsun tercihlerinin hepsi çünkü roadstar..

bence arayışını roadster çerçevesinde genişlet belliki sevdiğin tarz o..

roadster araçların keyfi zevki sürüşü bambaşkadır ama ikici elide zor gider..

mx5-mgf - coupen-alfa spider-tigra tt-z3-smart roadstar-crossfire-slk-audi tt-

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen cabrio değil roadster araç istiyorsun tercihlerinin hepsi çünkü roadstar..

bence arayışını roadster çerçevesinde genişlet belliki sevdiğin tarz o..

roadster araçların keyfi zevki sürüşü bambaşkadır ama ikici elide zor gider..

mx5-mgf - coupen-alfa spider-tigra tt-z3-smart roadstar-crossfire-slk-audi tt-
    valla bende isterim z3-slk tt vs ama 1.4 sınırı var ailede mimliyim az yakacak haliyle 1.4 ü geçmeyecek araç bakıorum bende tabi tipide olmalı çok hız yapıorum diye 1.4 üstünü almazlar

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    valla bende isterim z3-slk tt vs ama 1.4 sınırı var ailede mimliyim az yakacak haliyle 1.4 ü geçmeyecek araç bakıorum bende tabi tipide olmalı çok hız yapıorum diye 1.4 üstünü almazlar
    bir tek alabiliceğin tek araç budur roadstar tadında

ahmetbaha-drs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Bencede Tigra TT en güzeli tasarım olarak.
    http://www.techturkey.com/forum/sohb...a-twintop.html
    V40 Cross Country T4
    Megane GT-Line
    Range Sport SDV6
    A8 4.2 TDI Quattro
    VW Passat Variant TSI

raptor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Smart roadster alırsan cabrio alma kullanmış biri olarak sana en önemli tavsiyem.Kafana takılan bir şeyler olursa sorabilirsin.

CRUEL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    smart alma başına bela alırsın bazı arkadaşlar iyi bilir deşifre etmiyim

lncdlt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    smart roadster in ben de cok methini duydum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı raptor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Smart roadster alırsan cabrio alma kullanmış biri olarak sana en önemli tavsiyem.Kafana takılan bir şeyler olursa sorabilirsin.
    Aynen öyle , bende tavanı çıkıp takılanlardan tavsiye ettim , zaten cabrioların arkası çirkin biraz

Alıntı CRUEL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    smart alma başına bela alırsın bazı arkadaşlar iyi bilir deşifre etmiyim
    Her aracın iyisi kötüsü vardır , piyasada hiç başıma bela alabileceğim pejo yok mu
    Ben pejoya 10 tane örnek sayarım sen bir tane smart görmüşsün tavsiye veriyorsun

CRUEL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Emir-Sb3R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Her aracın iyisi kötüsü vardır , piyasada hiç başıma bela alabileceğim pejo yok mu
    Ben pejoya 10 tane örnek sayarım sen bir tane smart görmüşsün tavsiye veriyorsun
    hayırdır benim tavsiyem sanamı sıkıntı oldu kardeşim? Sen neye güvenerek smartı tavsiye ediyosun? seninki iyiydi die hepsimi öyle? öneri konusuysa herkes bildiğini yazar sen öle güzel böle güzel dersin bende gördüğümü öle *** böle *** derim..?
    Ayrıca smart bokdan bi araba kız arabası gibi dandik bişi hiç sevmem babasınıda sevmezdim götümede benziyo zaten vs vs benim görüşüm bu kime ne? sanane?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hayırdır benim tavsiyem sanamı sıkıntı oldu kardeşim? Sen neye güvenerek smartı tavsiye ediyosun? seninki iyiydi die hepsimi öyle? öneri konusuysa herkes bildiğini yazar sen öle güzel böle güzel dersin bende gördüğümü öle *** böle *** derim..?
    Ayrıca smart bokdan bi araba kız arabası gibi dandik bişi hiç sevmem babasınıda sevmezdim götümede benziyo zaten vs vs benim görüşüm bu kime ne? sanane?
    Ben 3 tane smart kullandım şimdiye kadar , çok yakınımda da var , ben bildiğimi konuşuyorum yani rahat ol
    Arkadaş senin gibi değil demekki oraya seçeneklerin arasına smart yazmış bilmem farkında mısın
    Adam sana neden smart veya değil demiş sen smart boktan yazmışsın Arabanı da merak ettim doğrusu.....

Gördüğünü yaz buraya da bilsin herkes , Allah bilir 150.000de smart almışsınızdır full bakımsız elinizde patlamıştır
    abiler geçende konu açmıştım ailem az yaksın diyo çok geziosun diyo hem cabrio hem az yakacak çok eski olmayacak.tipide olmalı tabikide tigrayı direksiyonu yüzünden istemiodum ama onada bakıorum artık,benim aklımdakiler

Daihatsu copen 1.3-Opel tigra 1.4-Ford streetka 1.6-Smart roadstar 1.3-nissan micra 1.6
    Kardeşim naapıcan onları gel 206 verelim sana kalite kokuyo

Splendour - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben 3 tane smart kullandım şimdiye kadar , çok yakınımda da var , ben bildiğimi konuşuyorum yani rahat ol
    Arkadaş senin gibi değil demekki oraya seçeneklerin arasına smart yazmış bilmem farkında mısın
    Adam sana neden smart veya değil demiş sen smart boktan yazmışsın Arabanı da merak ettim doğrusu.....

Gördüğünü yaz buraya da bilsin herkes , Allah bilir 150.000de smart almışsınızdır full bakımsız elinizde patlamıştır

Kardeşim naapıcan onları gel 206 verelim sana kalite kokuyo
    atıp tutmak kolayda bütçe ve getirileri oranlıyarak millet alışveriş yapıyor.bu ülkede kaç tane pejo var kaç tane smart var arkadaşım.kıyaslarken doğru düzgün kıyasla.sadece 206 sayısını baz alsak yine fazla tutulmuştur.

adama hem 2. eli iyi araç seç diyorsun hemde smart iyidir diyorsun,bu ülkede daha smartı görmemiş,duymamış araç sahipleri var.

SULTANOGLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tavsiyem sanamı sıkınıtımı oldu diyeceğine, madem fikrini söylüyorsun bahsettiğin bazı arkadaşları biz tanımadığımıza göre açık açık buraya smart hakkında yaşadığın problemmeri yazda herkes bilgilensin. onun dışınada smartı götüne benzetmen yada smartın babasınıda sevmemen buradaki arkadaşın bu arabayı alıp almaması konusunda pek yardımcı olmayacktır.
    74 model sehpa...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Splendour Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    atıp tutmak kolayda bütçe ve getirileri oranlıyarak millet alışveriş yapıyor.bu ülkede kaç tane pejo var kaç tane smart var arkadaşım.kıyaslarken doğru düzgün kıyasla.sadece 206 sayısını baz alsak yine fazla tutulmuştur.

adama hem 2. eli iyi araç seç diyorsun hemde smart iyidir diyorsun,bu ülkede daha smartı görmemiş,duymamış araç sahipleri var.
    dogru soyluyosun atip tutuyorum ben haklisin..
    yine seceneklerle alakasiz kiyaslama yapan biri cikti tebrikler..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    edit.: yanlis mesaj.

Splendour - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dogru soyluyosun atip tutuyorum ben haklisin..
    yine seceneklerle alakasiz kiyaslama yapan biri cikti tebrikler..
    ben seçeneklere 206 sokalım demedim öyle bir derdimde yok,fabrikam veya pejo bayiim yok,yedek parçasınıda alıp satmıyorum.sadece kalite kokuyor lafına takıldım.bu ülkede ne kadar tutulduğu belli,servis ağı belli,parçası belli.demekki çok tercih edilmiş demek ki fiyatı ve karşıladıkları orantılı gelmiş millete.buna kalitesiz diyemezsin benim derdim bu.adamın aracını aşşağlıyamazsın benim derdim bu.yoksa sana körü körüne markacılık yapıp 25-30 binlik bir araçla 15 20 binlik aracı kıyaslamam.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)