hgt çok hafife alınıyor üzücü olur.
EET ARKADASLAR HGT LE DENENDI ILK BASTA HGT 1. VITES 30 BASTIK BENDE 2. VITES 20 BASTIK 2 BOY GECTIM
2. DENEME IKIMIZDE 2. VITES 50 BASTIK YINE 2 3 BOY ARASI AYIRDIM
3. DENEME SIFIRDAN KALKIS YAPTIK NET 3 4 BOY ALDIM YAKLASIK YOL BITIMI HIZMIZ 180 VS GIBIYDI
BENIM daha oncekı partnerım eskı kasa 90 lıktı onda baya bı ıslem vardı yıne kımse ınanmıo du yurudugune ama sızın gıbı benı de sasırttı bu aracın yazılım gram duman yok ve normal duzeyde yazılım atıldı eskısehır esara cıp te yapıldı yorumlarınız ıcın tsk ler en yakın zamnda vıdyosunuda atıcam elıme gecmedı vıdyo daha
hgt diye 1.6 ile denemiş olmayasınız![]()
arac maalesef hgtbi ara jant vardı aracta hala jantılımı denedı bılmıyorum
mk1 hgtler vts yı gecebılıyormu sanırım,bu hgt vtsden yavas 160 lara kadar olan mesafede.devamını bılmıyoruz
bende denedim partnerla ,eğer ben 2 kişi partner tek olursa baya direniyor 3 sonlarına kadar.
benim arac a3 122 tsi,catback egzoz,dandik bi yazılım var 122 lik halinden yaklasık 10 hp ekstrası var
hgt nin durumu nedir ne değildir sonuc olarak partner gecmıs ama baska bi 1.6 hdi la deneyınce ortaya cıkar,veya 1.6 yeni bişeylerle denemen lazım civic filan![]()
arkadslar tek sıkıntım kasa agılıgım ve ruzgar cok fazla tutuorum demekkı kasa sole 1.100 kg faaln olsa saka makınası olucak ama baba arabası bu nabalım bu kadar gıtmesı de yetıo bundn sonrakı denmlerın vıdyoları gelıcek
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)