ne ictin soyle bende iccem.sallama tahtası oldu burası
Printable View
arkadaslar yaklasik 1.5 yildir mk-2 hlx motoru kullaniyorum ve daha yeni yeni araba istedigim gibi gitmeye basladi
yani 5 silindir cok degisik bir motor, en ufak mudahalede cekisi dusuyor arabanin
o yuzden tepee hgt karsilastirmasi hakkinda saglikli yorum yapmak icin duzgun yurudugu hersekilde kanitlanan Gorkem kardesiminki gibi bir hgt ile denenmeli derim.
4 kişiye 4 kişi cümbür cemaat roll yaparsanız ve düşük hızlarda partnerin torkunu iyi kullanabileceği ,hgt nin alt devir kaldığı hızlarda basarsanız ancak o zaman belirli bir hız aralığında tutunabilir partner tepee.
video gelmedi hala????
ağır olan kazansın
video'dan söz edilmiş eklenmedi sanırım video merak ettim sonucu :)
hiç bi zaman gelmez o videoya boşuna beklemeyin
:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
daha önceki postlarında turbo yedim demiştiniz şaka olarak mı yazdınız ciddi mi?acaba turbo toplanırken orjinaline göre 1-2 mm büyük pal takılmış olabilir mi? :)
görkemin koyduğu videolar da açıklıyor aslında iyi yürüyen hgt ile diğer hgt ler arasındaki farkı..
bizde izmirde atmosferik zamanlarımızda :D punto_multijet in hgt ile benim crx i deniyorduk
bi arkadaşımızda daha hgt vardı,biz denerken o arkadaş baya bi gerilerde kalıyordu sorun vardı arabasında sanırım..
Bence hgt uzar we gider.Arada çok fark olur:icon_tup:
zaten ddıgım gıbı hgt saglıklı yuruyo ıddasındda bulunmadık ama arac sahını aracanımda bı arza yok dedı eet turbo yedım ama garantıden orj turbosu takıldı pal larınde falan oynama yok orj arac ve esk den bı cok ark bu konuya yazı yazdı burda cogu ark yalan soledıgımı sıktıgımı dusundu esk duyan goren yorum yapan arklarda mı yalan soluoyo
vıdyo kosnuda arkadasımdaydı hgt cı ark yakın ark oldugu ıcın sonradadn vıdyoyu vermedı ayıp olucak vs muhabbetlerınden bende ustlerıne gıtmedım ama ıllakı tekrar deneme veya baska araclarla denme vıdyolarımı koyucam kısa zaman da
partner nedir ya:)
bence denemeye gerek yok partner çok çok iyi bir araba değil hgt ile kapışacak kadar en azından..