biz yeni focus ile roll yaptık 2010 model olanlardan aynı motor var sızınkıyle sanırsam bızı neden geçemedı o araç ben anlamadım 110 bg likti aradada boy boy fark vardı ben çözemedim sizin işi
Printable View
biz yeni focus ile roll yaptık 2010 model olanlardan aynı motor var sızınkıyle sanırsam bızı neden geçemedı o araç ben anlamadım 110 bg likti aradada boy boy fark vardı ben çözemedim sizin işi
Tekrardan yazayım çünkü garipsiyorum hala :=)
Partner Tepee 1500 küsürat KG ağırlığında vites oranları binek modelleri ile aynı değil yüksek süratte muazzam aerodinami dezavantajı yaşıyor
Hayır yaklaşık 50 bin KM partner tepee kullandım bu km nin büyük bir oranında da Ecufast yazılım mevcuttu aracımda
iyi giderdi ama yazılan çizilen bahsi geçen partnerle alakası olmadığı kesin..
kardeş hgt yi hallettiysen :) sıra bende..156 2.0 ts alfa romeo çıkalımmı..??
arkadaşlar 1.6 hdi 110luk motor gerçekten yazılımla çok değişiyor. ben 308 de aynı motoru kullandım. mehmet gazihan yazılımını yaptı araç ciddi ciddi yürüyordu. birde partnerin şanzumanı diğer binek araçlara göre kısa. bunun verdiği avantajıda düşünün. 200 ün üzerine çıkamaz belki ama o hıza kadar stabil bir hızlanma sağlar. 308 roll de orjinal ciğerli bir makinayla çok rahat yürüyordu. yavaş yavaş uzuyordu.
yorumları baştan sona okudum
1-herkesin beklediği video gelmemiş bende videoyu merak ediyorum
2-geçenlerde bende test ettim aracımı (2.0 16v tempra) 110 luk tepee lerden di ben ona fark attım bu nasıl oldu peki ...... o zaman hgt de baya bi sıkıntı var...
videolar nerde :)
Bizim ilkerin eski hgtmi?
Dumansiz yazilimli ve kat. İptali olan bi 308 hdi in gidisini gordukten sonra fikrim degisti
Yazilimi dumanli ve iyi bi yazilimsa eger orta halli bi hgt yi gecebilir.saglikli bi hgt nin yaninda da madara olmaz yinede bence
Dun gece arkadasin 308 ile benim stock ies i denedik , 190 km hizda 2 direk oldu fark :D
tabikide HGT
partner sahibi arkadaş bence hgt nin bitik olması avantajına olmuş bu durumu fazla büyütmeyelim gözümüzde sonra yolda falan denk gelir gazlarsınız birisiyle her araba bitik olmaz :)
hahahaha :D :D
İlk konuya girdim evet işte beklediğim sorgu dedim, çok sevindim :)
Firmada var 110 luk,nasıl gittigini az çok tahmin edebiliyorum,onun üzerine ecufast yazılım koyuldugunda düşünmek bile istemiyorum,büyük bir çogunluğu şaşırtacak bir araç kesin,video varsa mutlaka istiyoruz .
200 220 lere şaka gibi çıkıyor bilginiz olsun :)
bu konu hala yaşıyomu ya :)