vti'ın temizine 207rc parası vermektense, yeni olanı tercih etmek lazım...
vti'ın temizine 207rc parası vermektense, yeni olanı tercih etmek lazım...
Subaru
Technica
InternationaL
PSN: ekduncan
valla açtığın konuda araçları tanıtma kısmından bile belli gönlünün kimde olduğu
ama saçmalık, bu iki araç aynı fiyat öyle mibir gün gelecek nolmuştu la bize manyakmıydık diceksiniz
yaşını, boyasını, teknolojisini geçtim içine bindiğinde iki aracın hissi okadar farklı ki.. biri mö den kalma, diğeri full donanım, konfor ne ararsan. ikisinin aynı fiyat olması trajikomik
haklısınız zaten donanım vs olarak kesinlikle çokçok üstün 207 asla aksini idda edildiğini sanmıyorum zaten. ama arabalarımız yeri geliyor sevgiliden daha öte oluyor bizler için ve o zaman da insana hitab etmesi önemli oluyor. sadece şunu unutmamak gerektiğine inanıyorum bu yaşta bir otomobil hala neden bu fiyatlar ediyor? üstüne gidildiği kadar da kötü olmadığını düşünüyorum.
Yunus bence de çok haklısın. vtec'i sattığımda tek zararım; satmaktan vazgeçip biraz para harcadıktan sonra arkadaşın biri geldi söke söke aldı götürdü. aracımın üzerine koyduklarım ile ilgili aman aman bir zarar da etmedim zaten. belki ilgisiz gibi görünecek ama, vtec in konforu senin için yeterliyse benim tavsiyem temiz bi İntegra VTEC bul. filtre, header, boru, egzoz tahmin ettiğinden çok daha fazla zevk alacaksın!!!
EDIT: ben de vtec'i sattım integra VTEC aldım. konforu, yeni arabadan çokta farklı değil...
HONDA; KONFOR DA O'NDA...
Saçma kıyaslama gideri şekli heleki yıl teknoloji ve donanımı ile vti ile RC arasında dağlar var dostum...
saçma kıyaslama değil her iki aracında tadı farklı seçimimi yaptım ben o doğrultuda araç arıyorum şuan zaten
Kimsenin vti için kötü araba kelimesini sarfedeceğini sanmıyorum ama
Burdaki olay farklı RC çok çok üstün bir araç vti a göre yani arada o kadar çok ciddi fark varki
Yol tutuş,fren,güvenlik,donanım,konfor..
Ve üstüne üstlük aynı para
ne zevki hangi zevk..
Zevk olarak aynı değillermişArka koltuğa bir arkadaşını al. Gözü devir saatinde olsun. 5500 e gelince kulağının dibinde bağırsın. Zevkten 16 köşe olursun.
![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
ben de alırken vtı düşünüyordum allah var güzel arabalar ama modeli donanımı yüzünden vazgeçtim rc alman mantıklı geliyor...
normalde 2 vti parasına 1 rc alınması gerekir ama bizde bi terslik varyakında 2 rc fiyatına 1 vtı satıcaklar
rc ye verilen paraya acımamda vtı a 15.000 üstünde para verene acırım![]()
atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.
tamamen katılıyorum
rc ye filtre. eksoz, yazılım ile 220 hp üzeri gayet kolay kolay alınır.
vti de 160 hp ile en fazla filtre eksoz headers ile 175 bg geçmen çok zor olacak o yaştaki bir araç için...
incelemenizi tavsiye ederim arkadaşlar..
http://www.etuners.gr/en/index.php?s=14&b=Peugeot
vtı alıp almama konusunda çok cekımser kaldım bende sızın gıbı ..aldıgımda etrafımdakı herkezın yorumu '' yuh be 98 arabaya 23-24 lıra para mı verılır ? '' dedıler..ızahını yapamadım ne desem anlamadılar cunku duz mantıkla yaklastı butun arkadaslarım ..ta ki..al kardesım su koltuga bı otur bıraz dolanın gezın gelin dıyene kadar...suan en yakın 2 arkadasım cayır cayır sedan vtı arıyorlar( bı tanesi 306 gtı sahıbıydı dıgerı 206 rc )....işin dıger tarafından bakıp konfor donanım dersen tabıykıde model olarak yuksek oldugundan dolayı rc daha agır basar sonucta model olarak yenı bı arac donanım otomatıkmen yukselmekte ama benım gorusum vtı farklı bı dunya tabı herkezın fıkrı kendınedır..dısardan bakıyorum ya yeter sat dıyorum kendıme ne zaman marş yapıp bı ıkı saat dolassam alt devır yada ust devır ya yok dıyorum bu arac satılırmı...gram boyası olan araca bınemezdım sogurdum..aracımda boya var ama bı turlu soguyamıyorum ya vti gercekten farklı bı duygu benım gorusum tabıkıde..herkezın gorusu kendını gore farklı olabılır..umarım rabbım utandırmaz hakkınızda hayırlısı olan araca sahıp olursunuz...
doğruların gözle görülmeyen orduları vardır...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)