senin ağzın hızlısenin için aldım sattım sanki
sen aris harikalar diyarında yaşıyosun ama senin typerının önünde oldum teke tek arka sırtlık sökük evet oda 1 kilo gercekleri azcık gör
Reşit abide şahit 2 3 geçtim 4 te yarım boy önüme cıktın 5 te yarım boy 6 tıya attım giderken gaz kestin reşit abi şahit olmasa inandıramam kimselere hehe reşit abiyede cuprayla yaptıklarını biliyorum senin azın hızlı kendin değil mami abi yardımcı olmasa crm yardımcı olmasa yapta araba bakalım bence tartışmıyalım daha fazla boşver beraber gezdik arkadaş olduk burda bana böle saldırma geç milleti göster bana bunu geçtim de bende gider denerim ALLAH ın izniyle...
typer harici diğer araçların başarılıydı evet..ek güzel gidiyodu..Bana göre he senin typerından hızlı olduğumu videolar ile kanıtlarım sana kendine ii bak telden arar konuşuruz sıkıntıyı hallederiz aramızdaki her zaman kapım açık araba muhabbeti dışında severim davranışlarını..burdan bana yazma bende sana yazmıyım..tartışmaya 3. 4 cü kişiler girerse geriliriz birde internet ortamı yüz yüze daha iyi anlaşırız..