User Tag List

Sonuçlar: Favori kim acaba ue-reg-jb-kartopu

Katılımcı sayısı
131. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • UE 106 gti

18 13.74%
  • REG 106 gti

51 38.93%
  • JB 106 gti

27 20.61%
  • Kartopu 106 gti

35 26.72%
Sayfa 3/7 İlkİlk 12345 ... SonSon
119 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Favori kim acaba ue-reg-jb-kartopu

PPR engineering - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EK648 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hahaha güldürme beni hayatında benim önüme geçebilen bi araban oldumu kaan? madem bu şekilde konuştun ben söyliyim;

seni ilk tanıdığımda astra gsi vardı 50 tane kaşarlıkla 2 yok 3 te basalım fln filan dedin EK hakkını verdi baktın olmiycak 106 aldın hatırlarsan yolda kalmıştık ?? ordan bize gitmiştik hatta sonra onla farkı kapatamıycağını anladın yc yi aldınn çok çok hızlı dedin çağardık EK yi adaleti yaptım yolladım type r aldım sende aldın denedik kaç kere sen tek kişi koltuk sökük ben tesisat ve 2 kişi tam geçerken frene bastın arıza yandı diyorsun yandan görüyorum yanan bişey yok neyse en son denediğimizde yine seni geçerken videolarımız var istersen yollarım sana izlersin ekmeğindesin diye bişey demek istemiyorum ama öyle yok sıkıntı yaptı fln dersen işin rengi değişir benim sanada neden kızıp konuşmadığımıda çok iyi biliyorsun altına başka bişey aramana gerek yok yaptığını işte iyi olduğunuda herzaman söyledim söylüyorum
    senin ağzın hızlı senin için aldım sattım sanki sen aris harikalar diyarında yaşıyosun ama senin typerının önünde oldum teke tek arka sırtlık sökük evet oda 1 kilo gercekleri azcık gör Reşit abide şahit 2 3 geçtim 4 te yarım boy önüme cıktın 5 te yarım boy 6 tıya attım giderken gaz kestin reşit abi şahit olmasa inandıramam kimselere hehe reşit abiyede cuprayla yaptıklarını biliyorum senin azın hızlı kendin değil mami abi yardımcı olmasa crm yardımcı olmasa yapta araba bakalım bence tartışmıyalım daha fazla boşver beraber gezdik arkadaş olduk burda bana böle saldırma geç milleti göster bana bunu geçtim de bende gider denerim ALLAH ın izniyle...

typer harici diğer araçların başarılıydı evet..ek güzel gidiyodu..Bana göre he senin typerından hızlı olduğumu videolar ile kanıtlarım sana kendine ii bak telden arar konuşuruz sıkıntıyı hallederiz aramızdaki her zaman kapım açık araba muhabbeti dışında severim davranışlarını..burdan bana yazma bende sana yazmıyım..tartışmaya 3. 4 cü kişiler girerse geriliriz birde internet ortamı yüz yüze daha iyi anlaşırız..
    Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud. ( Şinasi )

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı orcunnn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    jet 106 yı deneycekmi bizimle
    denerim tabiki kardeşim ne demek..sökmiyeceğim bu arada istepne filan üzerinde..
    Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud. ( Şinasi )

Selcuk_RoL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı JapanTuner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    senin ağzın hızlı senin için aldım sattım sanki sen aris harikalar diyarında yaşıyosun ama senin typerının önünde oldum teke tek arka sırtlık sökük evet oda 1 kilo gercekleri azcık gör Reşit abide şahit 2 3 geçtim 4 te yarım boy önüme cıktın 5 te yarım boy 6 tıya attım giderken gaz kestin reşit abi şahit olmasa inandıramam kimselere hehe reşit abiyede cuprayla yaptıklarını biliyorum senin azın hızlı kendin değil mami abi yardımcı olmasa crm yardımcı olmasa yapta araba bakalım bence tartışmıyalım daha fazla boşver beraber gezdik arkadaş olduk burda bana böle saldırma geç milleti göster bana bunu geçtim de bende gider denerim ALLAH ın izniyle...

typer harici diğer araçların başarılıydı evet..ek güzel gidiyodu..Bana göre he senin typerından hızlı olduğumu videolar ile kanıtlarım sana kendine ii bak telden arar konuşuruz sıkıntıyı hallederiz aramızdaki her zaman kapım açık araba muhabbeti dışında severim davranışlarını..burdan bana yazma bende sana yazmıyım..tartışmaya 3. 4 cü kişiler girerse geriliriz birde internet ortamı yüz yüze daha iyi anlaşırız..
    O gece resit abinin yanindan ramazan abinin cektigi videolar var nedense hep ben ondeyim izletirim sana ben aris harikalar diyarindayim sen nerdesin? Ben tamirci veya usta degilim sende az cok beni tanidiysan bi gecmisimiz olmasa boyle konusmazdik

yoshimura - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ciğerin en büyüğünü merakla bekliyoruz
    DTi

VA_VTİ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kaan videolar evdeki pc de !!acaba yanlismi hatirliyorum diye kafama takildi , su an sirf video lari izlemeye eve geldim o geceden on tane video var ben resit in araban cektim yanliz bendemi video larda hep selcuk onde ! Hata birinde ben uc dort boy var diyorum resit de yok o kadar en fazla iki boy var diyor!

EMG - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı VA_VTİ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kaan videolar evdeki pc de !!acaba yanlismi hatirliyorum diye kafama takildi , su an sirf video lari izlemeye eve geldim o geceden on tane video var ben resit in araban cektim yanliz bendemi video larda hep selcuk onde ! Hata birinde ben uc dort boy var diyorum resit de yok o kadar en fazla iki boy var diyor!
    Valla abi ben o aksamdan kalan video yok koymak istersen koy bendede kistas alinacak onun denedigi arabalarla bir ton video var. Resit abide sahittir gidis yolunda bir kere vites kacirdigimdir o onu hatirlarsan solemistim. Kaan

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EMG Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Valla abi ben o aksamdan kalan video yok koymak istersen koy bendede kistas alinacak onun denedigi arabalarla bir ton video var. Resit abide sahittir gidis yolunda bir kere vites kacirdigimdir o onu hatirlarsan solemistim. Kaan
    Tamam kaan en hizli sensin o videolarida koymak yerine izleticem ben sana merak etme gerci senin yine bahanen olucak ama neyse konu 106 konusu daha uzatma. İstersen varsa yaptigin 106 getir c.tesi deneriz yada ne zmn hazir olursa fark etmez Oky daha varsa soylenicek bsy telefonum acik ben aradigimda senin tarafindan acilmiyoya ben acarim sikinti yok

VA_VTİ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EMG Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla kaan cım videolar selçukda da var.koymak isterse koysun.ama bırakın bu işleri okadar arkadaşlıgınız yemiş içmişliginiz var bence daha fazla uzatmayın derim..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı VA_VTİ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla kaan cım videolar selçukda da var.koymak isterse koysun.ama bırakın bu işleri okadar arkadaşlıgınız yemiş içmişliginiz var bence daha fazla uzatmayın derim..
    valla bencede abi kesinlikle gerek yok hele sitede hic iyi olmuyo...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EK648 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tamam kaan en hizli sensin o videolarida koymak yerine izleticem ben sana merak etme gerci senin yine bahanen olucak ama neyse konu 106 konusu daha uzatma. İstersen varsa yaptigin 106 getir c.tesi deneriz yada ne zmn hazir olursa fark etmez Oky daha varsa soylenicek bsy telefonum acik ben aradigimda senin tarafindan acilmiyoya ben acarim sikinti yok
    Lan kim kime acmiyo aydami yasiyosun alzaymirmi oldun ardim on kere

mehzent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hangisi kım bılmıyorum ama Oyum Selçuğa o yurutur
    Alıntı mami_makinen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maşallah ne söylenebilirki altı üstü atmosferik araba ama yaptıkları atmosfere sığmıyo

emre_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arabalar konussun ya birakin telefonu 106 kralligi burasi hepsi birbirinden hizli ve guzel arabalar cok cok keyifli olucaga benziyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mehzent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hangisi kım bılmıyorum ama Oyum Selçuğa o yurutur
    Eyv kanka

gökh@n_gr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Jb ve kartopu aynı yerde yapıldı ama kartopu bi tık daha hizli derdi aydan abi

senna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kartopu ne bu arada oda 106 dimi?
    körler sağırlar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı senna Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kartopu ne bu arada oda 106 dimi?
    evet oda 106 aydan filiz'den sakaryay geldi kartopu oldu arabanın ismi
    54 YL 820

ATLETİC SPOR CENTER

JDM VTİ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gökh@n_gr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Jb ve kartopu aynı yerde yapıldı ama kartopu bi tık daha hizli derdi aydan abi
    enterasanmış

birde bu benim için crm performance- ahm performance garajlarının çekişmesi olucak. zaten abi kardeş gibiler tatlı rekabet iyi olucak bence.
    Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın

aTaBeY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hızlı 106 ların gecesi ahh ah istanbulda olmak vardı kazasız belasız cezasız denemeler arkadaşlar. Çekimler net ve güzel olsun pls
    S!nek Performance Race Parts & Aftermarket

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı emre_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Jet106

Kapak
    Custom egzantrik
    Cnc work valve
    Filtre
    Egzost
    Kelebek

Kaan kankan dillmi bilmiomusun
    aracın vıdeo konusunda eksantrık sonradan eklenecek yazmıssınız şimdi gördum oyuzden sordum, acaba kaan bı cılgınlık yapıp egsatrıksız aracı 52lı lerlemı denıycek dıye sordum...

eksantırık warsa kesınlıkle kaanında gelmesı lazım o gece ozman hareket olsun

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)