UE 106 gti
REG 106 gti
JB 106 gti
Kartopu 106 gti
bize söylenenlere göre kartopu fena yürüyomuş ama mami abinin baskı kıranıda çok fena diyorlar inşallah sıkıntısız dertsiz bir deneme olur
54 YL 820
ATLETİC SPOR CENTER
REG Tek tabiki![]()
anlıyorum senibeyinsiz typer sana zamanında sıkıntı etmişti
onun acılarını cıkıyo görüyorum araba gidiyodu selçuk ben ne yapıyım?? ama senle burda tartısmıycam ben kardeşim deyipte sırttan vurmak bana göre değil..he sunuda belirtyim senin deneğin arabalarla deniyeceğim senle değil sende benim denediklerimi gecersen burdan zaten helal olsun diye yazarım biliyosun emeği görmemezlikten gelmeyiz..
Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud.( Şinasi )
Açıkcası UE nin gidişi gayet tatminkar
AHM ustayı tanıdığımdan değil giderini hep canlı canlı gördüğümden
Diğer 106gti lara göre farklı gidişi var
Açıkcası birde sürekli böyle konular açılıyor sonradan araç dışı yavaş camcar çekemiyor edemiyor birşey anlaşılmıyor
Düzgün anlaşılır araç içi 2 şerli çıkıp basılırsa bugüne ait gerçek manada gerçek yorumlar ile hayal ürünü olmayan saçma sapan yorumlar gelmez buna engel olmş olursunuz
hahaha güldürme beni hayatında benim önüme geçebilen bi araban oldumu kaan? madem bu şekilde konuştun ben söyliyim;
seni ilk tanıdığımda astra gsi vardı 50 tane kaşarlıkla 2 yok 3 te basalım fln filan dedin EK hakkını verdi baktın olmiycak 106 aldın hatırlarsan yolda kalmıştık ?? ordan bize gitmiştik hatta sonra onla farkı kapatamıycağını anladın yc yi aldınn çok çok hızlı dedin çağardık EK yi adaleti yaptım yolladım type r aldım sende aldın denedik kaç kere sen tek kişi koltuk sökük ben tesisat ve 2 kişi tam geçerken frene bastın arıza yandı diyorsun yandan görüyorum yanan bişey yok neyse en son denediğimizde yine seni geçerken videolarımız var istersen yollarım sana izlersin ekmeğindesin diye bişey demek istemiyorum ama öyle yok sıkıntı yaptı fln dersen işin rengi değişir benim sanada neden kızıp konuşmadığımıda çok iyi biliyorsun altına başka bişey aramana gerek yok yaptığını işte iyi olduğunuda herzaman söyledim söylüyorum
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)